0 oy
944 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Kizlar bu dişlerim yüzünden esim le yan yana gelmyrm zaten sadce onunla olsa iyi kimssyle konuşma konsmyrm gülme gülemyrm acaba sigortamda yok devlette arasını doldrtsam  ucr et alirlrmi  yada şunu soriyim bunların oyuk yerlerini kapatablrlermi acaba ya çok vahim bi durumdayım  önceden böyle deildi bi anda oldu bu bende anlamdm nasıl böyle bu hale geldi başına gelen varsa lütfen yazsn bu dişlere napablrm

image

16 Cevaplar

+3 oy
(3,618 puan) tarafından
Pardonda dışın yüzünden eşinle nie konusamiosun begenmiosa bassın parayı yaptirsin
(165 puan) tarafından
Beğenmemek deil ve o şuan asker ben kendimi böyle bi tuhaf hisstyrm utnyrm ve  bu sadece ese göre deil
(3,618 puan) tarafından
Tmm işte nie uyanıksın kimene ala ala gele eşinden hic utanma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaplama yapılırsa düzelir canım bir şey olmaz
0 oy
(578 puan) tarafından
dr daha iyi anlar git dolgu yaparsa cok iyu
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Tabi kapanır oralar doldurur 

Ben in 2 kaplama yaptırın a böyle oymuslar di resmen kaplama biraz sıkıntı ama git oralar dolgu olur da dış rengine uymaz bu sefer de Bi görüş sen 
0 oy
(3,996 puan) tarafından
7 tane dolgu gereken disin var canim , 2 tanesi kanal tedavisine de gidebilir . kaplamaya gerek yok hepsi dolgu ile halledilir
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Devlete git canım orda sanmıyorum alcklarnı ama sigortan olması lazım 
0 oy
(1,817 puan) tarafından
Genelde hamileyken süt ve süt ürünlerini bol tüketmediğimiz zamn dişlerde dökülmeler olur sen bi git diş doktoruna vardr bi çaresi
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Bnm bildigim doldurabilirler hastaneler 
0 oy
(887 puan) tarafından
Dislerinde Dislerinde curuk var cnm devlettede yaparlar diye tahmin ediyorum curukleri temizleyip geri yeri dolduruyorlar cunku 
0 oy
tarafından
Hepsini gümüş dolgu yap düzelir 
0 oy
(18,054 puan) tarafından
dolgu yapıyorlar gayet güzel olur
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Bence yaptır özgüvenin yerine gelir ama devlette güzel yapmazlar mahvederler iyice bı de ağrılarıyla uğraşırsın keşke özele gitme imkanın olsa devlete gideceksen de gideceğin doktor tavsiye üzerine olsun
0 oy
(122 puan) tarafından
Canım devlette dolgu yapıyorlar ücretsiz randevu al git
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Zirkonyum kaplama var ondan yapılırsa düzelir. Aralara dolgu die birsey yok.veya tel takılacak. İnternetten bak Zirkonyum diş die. Veya lamine diş ikiside cok güzel cevremde cok kişi yaptırdı. Cokta güzel
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Geçmiş olsun durduk yere nasıl bu hale geldi düzeltilebilir birşey tabi ki ağır madde kullanımında veya ağır ilaç kullanımında bu hal alıyor dişler 
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Yapılır tabi niye yapılmasın devlete gitsen onlar da ücret alır canım . Ama yaptirmazsan ilerler onun için kısa sürede git bence dis doktoruna. Benim on dişlerimi çarptım kırılmıştı onu bile yaptılar hiç belli olmuyor hem çok rahat kullanıyorum yani 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 93 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbnmherseyimsin (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,449 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 414 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,407 cevap

39,133 kullanıcı

Kategoriler

...