Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
13 aylık bebeğe 3 saatte bir yemek vermek doğru mu?
0
oy
640
göst.
29 Ağustos 2020
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Ballar bir yaş bebeklerinize günde kaç öğün yemek veriyorsunuz kaç saatte bir yiyor ?♥️
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
29 Ağustos 2020
Berf
(
6,396
puan)
tarafından
cevaplandı
11 Eylül 2020
seçilmiş
En İyi Cevap
Benim oglan aşırı iştahsız o yüzden iyice acıkmasını beklerim ama 19 aylık şuan sabah uyanır 1 ç bardagı sütle 2 tane bebe bisküvisi yer 1 saat sonra falan 1 kase çay ekmek tereyagı karıştırıp veriyomrum arada haslanms yumurta dogruyorum içine sonra dedesiyle bahöeye çıkar domates salatalık varsa yer ya da elma şeftali veririm 12 1 gibi ya çorba ya da yoğurt ekmek veririm 4 5 gibi kek meyve suyu pilav ne varsa onu veririm akşam da yemegini ne pişerse onu yer gece de uyandığında 1 bardak süt içer tabi biberonda veriyorum 3 saat çok degil iyice acıkırsa daha iştahlı yer
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok sağol canım benim fikir oldu banada♥️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Ağustos 2020
Baby Boyumm
(
134,100
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz bilmiyom benim baby boy daha 6 bucuk aylik ☺️☺️ naptin dogum gunu hazirliklari ne durumda
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Her zamanki gibi yemek yapma dedi burger i aradık ahhahaha ama henüz hediye yok ortada kusum :Dd
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2020
Kukuli
(
15,739
puan)
tarafından
cevaplandı
Yemek değilde , ara öğunler yogurt , meyve , kek , börek böyle şeyler veriyorum. 3 saat beklemiyordu bile.
6 önceki yorum göster
29 Ağustos 2020
Ggyk
(
14,164
puan)
tarafından
yorumlandı
Blendere alıştırmak istemiyorum ya bizimde ek gıda yaklaşıyor araştırmalar yapıyorum
29 Ağustos 2020
Kukuli
(
15,739
puan)
tarafından
yorumlandı
Alıştirma hiç canım. Birde ek gıdaya daha başlamadiysan blw yöntemini araştır , gerçekten çok işine yarar.
29 Ağustos 2020
Anneyim2
(
879
puan)
tarafından
yorumlandı
Canlar ben tam tersi blandirdan gecirerem hiç bir çocuğun yemediği gıdaları bebeğime yedirdim hicbisey yememsinden ezilmiş yada blandirdan geçirilmiş olarak yemesi daha iyi tabiki ben 5 ayliktan beridr karışık sebze çorbası atom corbasi etli kıymalı çorbaları hep blandirdan geçirdim oğlum iki yaşında konuşuyor hatta erken başladı konuşmaya kilosuda normal makarnayi balığı eti yemekleri çiğneyerek de yiyebiliyor ama.ben hala mutlaka üç.ogun çorba bir ana öğün iki öğün de ara öğün olarak yediriyorum
29 Ağustos 2020
Anneyim2
(
879
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuğun yememesimi kötü yoksa blandirdan geçirmek mi iyi canim tavsiyem ezerek de yedirebilirisn blandirdan da geçirebilirsin sonuçta cocugn doyacak
29 Ağustos 2020
Ggyk
(
14,164
puan)
tarafından
yorumlandı
İkinizé de çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için peki bana başlangıç için verebileceginiz tarifler var mıdır çorba ya da ara öğün de yiyebileceği
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2020
Musmutlu
(
434
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benimki çok istahsiz sabah zar zor kahvaltı ettiriyorum hala daha tam yutamiyir bazı katı şeyleri yumurta kavuşmasını yutar ama omlet mesela kuru gelir bizle.cok yemiyor oyizden kahvaltıdan sonra içine kendi yaptığım lot peynirindem koyup birde yumurta sarısı ve beyazınım yarışı ediyorum birde kaşık mama ekliyorum bir kaseye yakın onu yedirmeye çalışıyorum uyuyup uyandıktan. Biraz zaman geçince çorbaya ekmek doğrar bir kase yedirmeue çalışırım.yayla.corbaai şehriye çorbası ise koyu yaparım yanında da küçücük.kase ev yoğurdu vermeye çalışırım iki saat sonra muz armut avakado ne varsa evde artık o an ezerim onu yediririm.yemeZse mama içer öyle.yatar akşamda yemek yedirmeye çalışırım.aksamda meyvali irmikli muhallebi tarzında şeyler veritim.yatmadan bir saay önce fln gece de iki kez mama içmeye kalkar ama iştahı yok çok zorlaniyorum 9bucul.fln kilosu 13.aya girdik sen e nasıl cnm.az mi bu beslenme şekli sen nasıl yapıyorsun birde herşeyi katı seyleri yiyebiloyor mi bebegin
1 önceki yorum göster
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Sabah mama içiyor kuzum 6 da 9 da bir kaseye cici bebe labne keçiboynuzu özü ve tahin koyup su ile ezip yediriyorum tahin çok güzel kilo yapıyor keçiboynuzu özü de iştah açıyor dene derim kuzum sonra öğle 12 de meyveli yoğurt yapıyorum 3 te çorba içiyor 6 da bazen bizim yediklerimizden bazen bir kase muz yoğurt ekmek ezip veriyorum saat 9 da arı mama pirinç unu yani pişirip yediriyorum 9 da uyuyor gece de mama içmeye kalkiyor benim oğlum da çok istahsizdi kuzum keçiboynuzu özü iştahını açtı tahin ve cicibebe kilo yaptı mama iciyor demişsin mamasinin icine tahin koyabilirsin mesela kuzum katı mesela pilav falan yiyor ama yoğurtla veriyorum bazen makarnayı minik minik doğruyorum yogurtlatip veriyorum sade olunca yutamiyor öğürüyor eline meyve falan verince yemiyor benimki malesef kuzum atıyor :(
29 Ağustos 2020
Musmutlu
(
434
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım aynıymış cocuklarimiz benimki de anca yoğurtla yiyor pilavı makarnayı ama dün bulguru yiyemedi oksurdu meyvalari eline veremiyorum cnk çok büyük issiriyor yutamiyir geçen gün boncuk makarna verdim boğazına kaçtı Allah'tan eşim vardı o çıkardı çok korkuyorum boğazına kaçacak diye kesela
29 Ağustos 2020
Musmutlu
(
434
puan)
tarafından
yorumlandı
Mesela sizin yediklerinizi nasıl veriyorsun eziyor musun kuzum nasıl alisacaklar et vs yiyemiyor hep bogasina takılıyor mücver bile takıldı ben çok üzülüyorum ve kafaya takıyorum sen de takıyor musun düzeltirler ins deme cnm ben alışsın diye uğraşıyorum bu aralar ama bogulacak gibi oluyor bırakıyorum birde dediğin tarifi denicem kaç tane cici bebe ve tahin ne kadar koyuyorsun cnm sende irmik ve princ unu kaynat içine muz ez ceviz döv ve biraz bal koy bunu seviyor mesela benim kızım senin Bebiş de seve eminim bu arada yürümeye başladınız mı cnm
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım benim Allah razı olsun ya ballı olan tarifi yarın hemen denicem daha bal vermedim ben bizim yediklerimizden yiyince ediyorum kuzum zamanı gelince elbet bütün bütün de yicek aç kalmasından iyidir diyorum üzülmüyorum artık et olarakta kıyma li çorba yapıp blender dan geciriyorum vitaminini alsın yeterki kafama göre yapıyorum kuzum mesela 7 8 cicibebe yediriyorum bir kaşık tahin mesela 200 CC mamaya bir tatlı kaşığı tahin koyup iciriyorum tarifin için çok sağol kuzum 15 temmuz doğumlu yürümeye daha bir haftadır başladı canım yeni yeni yürüyor tembel biraz :)
29 Ağustos 2020
Musmutlu
(
434
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım varya etrafımdaki herkesin bebeği hapur hupir eline et bile versen yiyorlar artık benimki hastalıklı mi diye düşünmeye başlamıştım demekki her bebek bir değil bende tarifin ifin sana çok çok teşekkür ederim ben de kıymalı şeyleri blender yapıyorum canım senin ki de benim bebek gibi yutamiyir mu benimki çok katı eeyler ya bogaaina takılıyor çiğniyor ama sanırım ıslatıp yutmayı beceremiyor bazen de ogüruyor bu arada o tarife bal koymasan da olur kuzum muz zaten tat veriyor keçi boyunuz pekmez vs de koyabilirsin birde cnm belki yazınca tadı kötü gibi gelebilir ama çok lezzetli oluyor kıymayı kavur sonra bir küçük soğan at bir patates 1 havuç birkaç tane taze fasulye princ birde az kabak olabilir psiir çok lezzetli bebekler için boyl hafif tatlımsı bişey oluyor hatta kabak yerine kışın bal kabagg i olsa daha da lezzetli oluyor kuzum son olarak elmayı rendele biraz pişir az tarçın yine ceviz ezip koy birkaç bebe bisküvisi bu da lezzetli olutir hem elma pişecek ya rende olduğu için yutmayı öğrenir gerçi işte benimki boyle şeyleri yutuyor ama katkıları yutamiyir n eden yutamiyorlar acaba kuuzum ya benimki hala yürümüyor cnm daha koltuğa tutunarak sıralıyor ama o da tam dehil dusuyir çoğu zaman hep arkasında duruyorum ins benimkode bı ** önce yürür çok heves ediyorum bu arada 24 temmuz dogunluyus bizde ;)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Dakka başı bir şey yiyor canım öğün saymıyorum ki bıraksam benide yiyecekler "D
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ahahahgaat minik tospalar yaaaaa♥️♥️
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bide tipini gör bir inkarci göre bu çocuk hiç bir şey yemiyor mu diyor ") bir cimcik ")
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Yarim saat bi saat arayla herseyden veriyorum yemezse bi yarim saat daha bekleyip veriyorum 17 aylik
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Peki tam bir kase mi veriyorsun her öğünde kuzum
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ana ogunlerde 1 kase evt
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2020
♡Huzurum'oglumm♡
(
3,531
puan)
tarafından
cevaplandı
En fazla dört saate bir yer yemek üç öğün arada kek meyve falan
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim kuzum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Ağustos 2020
Aysedem
(
535
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu aralar çok iştahsız valla sipa sabah kalkar bi yarim saat sonra kahvalti yapariz kahvaltı bi yarım saat sürer işte bitincede 1 saat filan sonra yoğurt yediriyordum lakin şu sıra yoğurt yemiyor uyaninca çorba yada muhallebi gibi birşey yaparim zar zor içer bi kase onla tekrar uyur emerek uyur akşam yemek yer bizle yatmadan kesin bi muzlu muhallebi yada yoğurt veririm sonra yine emer. Kilolu bi bebek degil bide şu sıra çok iştahsız her verdigimi tukuruyor
29 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Atak donemidir belki kuzum keçiboynuzu özü çok güzel iştah açıyor ♥️
29 Ağustos 2020
Aysedem
(
535
puan)
tarafından
yorumlandı
Karadut özü veriyodum onun tadı nasıl
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Ocak 2021
ellesse
(
3
puan)
tarafından
cevaplandı
burda yazılanları okuyunca kıskanıyo insan yaaa benim kızımın şu an dört tane dişi var sadece yumuşak şeyler yiyo. Doktor normal diyor şimdilkkkk.gezmeye gitsek kavanozlarda çorbalar arılac mamalar fln taşıyoruz hala. Geçen gün çubuk kraker verdim tabi yiyemedi. Büyümüş sizinkiler ne güzel yaaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
64
göst.
11 Aylık Bebeğe Keçi Sütü Vermek Doğru Mu? Nelere Dikkat Etmeliyim?
11 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
emine384
(
13
puan)
tarafından
soruldu
keçi-sütü-tavsiye-fikir
0
oy
7
cevap
242
göst.
3.5 aylık bebeğe kaç saatte bir kaç CC mama veriyorsunuz
17 Eylül 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
_bebek_beslenmesi
tavsiye
bebek
+1
oy
6
cevap
226
göst.
Bu saatte bebeğe yemek yedirilir mi?
26 Aralık 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
_bebek_beslenmesi
0
oy
20
cevap
321
göst.
Çocuklarınıza Yemek Vermek mi Yoksa Önlerine Koymak mı Daha Doğru?
8 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
Sevgiii
(
128
puan)
tarafından
soruldu
410,078
soru
12,329,987