0 oy
777 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından
Ben normal de kıskanç biri değilim  ... şimdi logusayim yeni de doğum yaptım pskolojim ondan mı karışık bilmiyorum kızlar eşimi arkadaşının nişanlısı aradı bebek için   bende kızdım eşi bile değil ki ne münasebet arıyor beni erkek kuzenlerim bile aramadı ben mesafeli biriyim dedim ... oda ben ne yapayım aradı dedi sildi numarasını geçti  .. normalde bunu kıskanmam ama adamı boğasım geldi birden ... fazla çıkıştim ama normal de  ben  ne erkekler ile ne kuzenlerim ile konuşmam dinen caiz değil diye oda bilir 

Onunda muhatap olmasını istemem  ... tebrik için aramış kız ama  senin numaran niye onda dedim bende arkadaşlarımın eşlerinin yok dedim  vs vs öyle işte sizce çok mu abarttim

28 Cevaplar

0 oy
(5,435 puan) tarafından
Canim diyenin can damarini keserim :D 

Cnm sende hassas bir dönemden geçiyorsun hakim olamazsn kendine iyi anliyrm seni. Esininde alttan almasi gerek bence
-Reklam-
0 oy
tarafından

ben saldım aman :) ne uğraşcam onla. 

0 oy
tarafından

Bende kıskanırım hatta derdim kıza eşimin numarası ne arıyor sende diye :angel:

0 oy
(9,921 puan) tarafından
Abartmıssın canım takılma boyle seylere.İnsanlık etmıs aramıs bu donemde hassas oluyoruz ama üzme canını ben esımı yerıne gore kıskanırım o da kızar bana dusunme boyle seyler ne dıyosun dıye.Mesela sımdı bı kızla aynı ofıste cslısıyolsr o yuzden bıraz soylenıyorum ama yapacak bısey yok 
0 oy
(874 puan) tarafından

Anasını bile ağlatırım hey yavrum heyyyy:D

0 oy
(9,611 puan) tarafından

Bence gayet yerinde bi kıskançlık olmuş kendini bunun için kötü hissetme tabiki abartisi huzur bozar ama bu gayet normal..lütfen bana kızmayın ama ben kardeşine fıstığım demesinden bile kıskanırım..kesinlikle görüşmesine konuşmasına karışmam haddime değil çünkü kardeşleri ama o kelimeyi kullanmasından bile kıskanıyorum deme diyorum oda demiyo :D

0 oy
(30,433 puan) tarafından

Dilim dilim ederim eşedübillah.

0 oy
(9 puan) tarafından
Hic de abartmamissin onu niye ariyo seni arasin yani sanane sen adami arayio tebrik ediyosun vallahi ben kendim kocama ölduresiye kiskananlardanim ve hadisi serif var Birbirini kiskanmayan eş deyyusdur  deyyuslar cehennemde yanacaklardir  esini kiskan ama fazla abartip sıkma onu cnm

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,227 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 573 göst.
0 oy
16 cevap 486 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Amour (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,431 göst.

Kategoriler