Ya en basit bir kadin basinda iyi yada kotu bir koca olsun istiyor.... Benim basimdan bi evlilik gefti ailem beni sevgiden bogudu desem yeridir... Yani bildiginiz bebek gibi kundaklamadiklari kalmisti.... Ve ben o evden kactim o durumdan cunki asiri derece ustume dustuler el kapisindan geri geldim diye. Benimkide salaklikmis simdi anliyorum... Diger kapida hiv susmayan ben burda nelere ausuyom goz yumuyom ama yinede haksizliga ugruyom... Neden cunki bundada ayrilirsam aha demekki kizda suc ikinci kez ayrildi denilmeisn diye(elalemin lafi yuzunden). Tukurdugumu yalamamak icin, basimdaiyi kotu bir nefes olsun diye. Ve ben bunu almanyada dogumua buyumus okumus bir sosyal pâdagok olarak soyluyorum dusunun.... Maddi yonu gectim iyi kotu idare ederim ama cocugum babasiz buyumesin tukurdugumu yalamiyim diye gururumu bile cigniom... Hatta soyle diyim eltime misafirlige geldim kocam yanima gelio yatmadi diye agladim butun gece. Gorumcem duydu beni zorla odada yalniz yatma diye kaldirdi... Ve ben bu kocanin oesinden turkiyeye izine geldim. Doktorumun Hamile halimle ucus riskli demesine ragmen... O kocanin beni almanyada hamile yalniz birakip lafami dinlicem diyio ardindan telefonda bana neler saydirmasina ragmen. Ve simdide beni once yolluyo almanyaya ben burda kafa dinkicem aen pesimden geldin. Simdi git ben gelirsem gelirim gelmezsemde aenin sucun sen pesimden gelio bunaltin beni dio... Diceksiniz salakmisin cocugunu enden riske attin... Neler saydirdi bana, korktum geri donmez diye... Ha dahami iyi oldu hayir malesef...