0 oy
1,310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ne yapmalıyım bildiğiniz dualar yokmu  boşanmaya dkadar geldik  eşimi seviyorum ne olur ne yapmalıyım 

24 Cevaplar

+1 oy
(8,080 puan) tarafından
Kendisi mi dile getirdi soğudum diye
tarafından
Evet söyleyor bosancam diyoe
(191 puan) tarafından
Durduk yermi soluyrbbunu
(8,080 puan) tarafından
Boşanmaktan ziyade biraz ayrı kalsanız canım belki özler eksikliğini hisseder hem kafasını toplar eşinle bu şekilde konuşsan tepkisi ne olur
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ya vedud ismi çek canım 

(8,080 puan) tarafından
Yapmadım kiz şaka yapıyorum çok şükür eşimin öyle asiliği yok:) ama hayal edince çok güldüm:Dd
(51,726 puan) tarafından
gizem adami ucurma gece gece ☺️
bizde abimle.cok didisirdik arkadasim demişti 21 kez oku agzini bagla dilini tut de caktirmadan üfle diye abime ufurup duruyodum bende ☺️☺️☺️
(33 puan) tarafından
Ahahahha ikbal ucurma dedin ne guldum yaa :)))) bende o yorumu gorunce glzumun onune sabanin filminde  kiza ufledigi sahne geldi ahahahha :)))
tarafından
21 kez ya vedud mu dicez
(51,726 puan) tarafından
evet canim
0 oy
(658 puan) tarafından
Tek taraflı evlilik olmaz. 
0 oy
(122 puan) tarafından
O seni sevmiyorsa boşanın en mantıklısı 
(33 puan) tarafından
Hersey sevgi degildir cocugu olabilir haytai artik cocugundan ibaret oyle ha deyince bosanilmiyor bosanmak kolay bisey degil
(597 puan) tarafından
Millete bosan demek be kadar basit oldu ya... Rabbim yardimcin olsun bacim benimkide oyle. Resmen cekiom... Elbet duzekir umuduyla ve ben hamileyim dusun...
(33 puan) tarafından
Okadr cok varki surekli bosan diyen en ufak biseyde halbuki 4duvar arasini kimse bilemez burda ne siddet gorenler bile bksanamadi oyle kolsy olmuyor maalesef maddi gucu olmali ailesi saglam arkasinda durmali cocugu buyumus olmali ki bosanmayi oyle dusunmeli insan
(597 puan) tarafından
İkinci evliligim. Tek diyecegim su gercekden yastik degisiyor kader degismiomus... Gelen gideni cidden bazen arattigi (nadir anlarda olsa) zamanlarda oluyormus... Kacarak evlendim. Maddi yonden hic bir faydasi yok esimin. Tek kiz basima almanyada ev duzdum kocam hazir eve gelin gibi geldi...  Ama nelere goz yumar oldum... Susar oldum... Gizki gizki aglar oldum...  Maddi durumum suoer degil ama geciniom, suanlik bir isim var. Ama olmuyo iste insan cekio tukurdugunu yalamamak icin.... Dogumamis bebegim icin bir umud...
(122 puan) tarafından
Bir çocuk mutsuz bir ailede büyüyeceğine yokluk içinde büyüsün benim annem ve babam sürekli kavgaa ederdi ve her defasında keşke boşansalardı derdim biz büyüdük yeni boşanma kararı aldılar herşey sevgi değil diyenler evet herşey sevgi sevgisiz hiçbirşey olmaz sevgi olmazsa saygı da olmaz saygı olmazsa o evlilikten kimseye hayır gelmez ve o psikolojiyle büyüyen çocuklara yazık
(33 puan) tarafından
Allah ailene evine coluk cocuguna kalbine huzur ferahlik versin canim hayir kapilarin acik olsun insallah tabiki kolay degil evlilik denen sey zsten zor okadr cok bunu soyleyen olduki burda evet yastik.degjsiuor ama kader ayni diye :(
Yavrunda evine bereketiyle gelsin insallah gunes gibi dogsun huzuruyla gelsin canim
(597 puan) tarafından
Ama nir ud insan pes etmek istemio... Ayrilmak kolay ama evliligi rayina oturtmaya calismak asil cesaret, sabir savasmak
tarafından
Keşke boşanmak dile yapıştığı kadar kolay olsa işte dışardan söylemesi çok basit oluyor kim olursa olsun ama insan kendi başına gelince anlıyor ki hiç de o kadar kolay degilmis kimisi evladı için katlanıyor kimisi destekçisi olmadığı için sonuç olarak katlananlar çaresizlikten katlanıyor yani hemen boşan demeyin bi insana acaba benim başıma gelse ne yaparım diye düşünün önce
(122 puan) tarafından
Ben düşünüyorum düşünüyorum beni istemeyeni ben hiç istemem aç açıkta kalırım yinede gururumu ayaklar altına alıp o adamın ezik istenmeyen karısı olmam
tarafından
Işte diyorum ya lafta çok basit düşün çocuğun var en azından çocuğuna güler yüz gösteriyor mamasını bezini aliyor karnın doyuyor ac değilsin açıkta değilsin diğer türlü kimse kabul etmiyor bebeğin vat mamasını bezini neyle alacan üzerini nasıl giydirecen
(33 puan) tarafından
Bernaa cok haklisin canim normal.yorum yaparken bile kirk. Eliyorum zordur.tabiki  5parmagin 5i bir degil herkes ayni duruma ayni tepkiyi veremez ne imkani nede psikoloijsi kisiligi buna izin vermez zsten
(122 puan) tarafından
Canım bir çocuk için en zor şey annesinin sığıntı ve aciz biri olması sığınma evleri var her konuda yardımcı oluyorlar hiçbir kadın bir erkeğe mahkum olmamalı neymiş bezi maması güler yüzü bunların hepsini bir anne tek başına yapabilir benim annem hep çalışıp baktı bize ve biz 5 kardeşiz ama babam evde olduğu için hiçbir zaman huzurumuz olmazdı annem mutsuz olurdu bizde ondan etkilenip mutsuz olurduk
tarafından
Ya diyorum ya lidya konuşmak basit inan çok basit diyorsun sığınma evi sığınma evlerinin halini de biliyoruz onları da gördük orası zaten şiddet olmadan almıyormuş kadınların ölmesini mi bekliyorlar bi yere alırken onu da anlamış değilim neyse
Sen diyorsun ben yaparım ederim Rabb'im başına vermesin hatta hiç bi kadının basına vermesin ama senin annen baktı diye o kadın da bakabilecek değil ya geçen gün biri post açmıştı kıyamam kadın boşanmış tabiki evi de yok kirada parası da çocuğu açlıktan ağlıyormuş bi tane kadına zar zor mama istemiş yani senin gördüğün hayattan ibaret değil yapılmıyor öyle bazı şeyler o kadın başına öyle şeylerin geleceğini bilse eminim ki biraz daha fazla sessiz kalırdı sırf bebeği ac kalmasın diye
tarafından
Öyle @ikievlatannesi gerçekten burda kimseye boşan demedim diyemem de kocasından şiddet görene de diyemem tartisana da belki gidecek yeri yok belki parası yok işte bi umut belki düzelir diye bekliyorlar Rabb'im herkesin evine huzur versin çok şükür eşimle aram iyi ama ailem de arkamda ona ragmen ben bile 2 defa değil 5 defa düşünürüm boşanacak olsam bosansam baba evine gitsem kendimi siginti gibi hissederim
(122 puan) tarafından
Bernacım emin ol kendimi o kadınların yerine koyuyorum ben şuan hamileyim ve eşime güvenerek çocuk yapmadım kendime güvenerek yaptım ayrılsam eşimden kimse arkamda durmaz ama kendime güveniyorum bir kadın isterse herşeyi yapar bunu bilir bunu söylerim
tarafından
Işte diyorum ya sen yapabilirsin belki ama karşındaki yapabilecek mi ben o yüzden burda boşan diyen insanlara kızıyorum tamam akıl verirsin de boşan da denmez ki herkesin kendi şahsi fikri kararı bi yuvayı yılmak hiç bi kula düşmez eğer anlaşamıyorsa bu kararı kendi vermeli sakin yanlış anlama lafım sana değil sadece şu anda seninle konuştuğum için söylüyorum
(597 puan) tarafından
Ya en basit bir kadin basinda iyi yada kotu bir koca olsun istiyor.... Benim basimdan bi evlilik gefti ailem beni sevgiden bogudu desem yeridir... Yani bildiginiz bebek gibi kundaklamadiklari kalmisti.... Ve ben o evden kactim o durumdan cunki asiri derece ustume dustuler el kapisindan geri geldim diye. Benimkide salaklikmis simdi anliyorum... Diger kapida hiv susmayan ben burda nelere ausuyom goz yumuyom ama yinede haksizliga ugruyom... Neden cunki bundada ayrilirsam aha demekki kizda suc ikinci kez ayrildi denilmeisn diye(elalemin lafi yuzunden). Tukurdugumu yalamamak icin, basimdaiyi kotu bir nefes olsun diye. Ve ben bunu almanyada dogumua buyumus okumus bir sosyal pâdagok olarak soyluyorum dusunun.... Maddi yonu gectim iyi kotu idare ederim ama cocugum babasiz buyumesin tukurdugumu yalamiyim diye gururumu bile cigniom... Hatta soyle diyim eltime misafirlige geldim kocam yanima gelio yatmadi diye agladim butun gece. Gorumcem duydu beni zorla odada yalniz yatma diye kaldirdi... Ve ben bu kocanin oesinden turkiyeye izine geldim. Doktorumun Hamile halimle ucus riskli demesine ragmen... O kocanin beni almanyada hamile yalniz birakip lafami dinlicem diyio ardindan telefonda bana neler saydirmasina ragmen. Ve simdide beni once yolluyo almanyaya ben burda kafa dinkicem aen pesimden geldin. Simdi git ben gelirsem gelirim gelmezsemde aenin sucun sen pesimden gelio bunaltin beni dio... Diceksiniz salakmisin cocugunu enden riske attin... Neler saydirdi bana, korktum geri donmez diye... Ha dahami iyi oldu hayir malesef...
(1,657 puan) tarafından
kırsehırlı... Bu kadar kendını gelıstırmıs ve meslek sahıbı bırı ıken aılen seni oylesıne severken kendı ayakların uzerınde durmak yerıne basımda bı nefes olsun mantıgı ile evlenırsen sonucları kacınılmaz sanirim cunku bıle bıle lades demıssın mılletın lafını kesje ıkıncı evlılıgı yapmadan dusunseydın de ıyıce tanımadan yola girmeseydin
(597 puan) tarafından
Diyorum ya asiri sevgiden bunaltildim. Aman kizimiz iyi olsun aman o a demeden biz b diyelimki yanimizdan ayrilmasin. Beni istemeye geldiler babam odaya kitledi kendini ve tek dedigi suydu koca sartmi. Meslegin var okudun, evde miras birakirim parada. Ben o evi icinde yuva yokaa napayim dedim... Butun kapilari kapatti babam ve son cumlesi kacmama sebep oldu. Ama kac kez konustum ailemle. Once taniyim sonra hayir diyin raziyim ama beni omur boyu yaninizda tutacakmis gibi davranmayin dedim...
(1,657 puan) tarafından
Valla yerınde olmak ısteyen o kdar coj kadın var kı burda ınanamazsın.. Belkı zamanla duzelecektı hem daha temkınlı olman gerekırken ıkıncıye kaçmak nedır canım
(597 puan) tarafından
İnsan kendini siginti gibi hiss ediyor... O evden gelinlikle cikinca tekrar benimseyemio, sadece 15ay o evden ayri kaldim ama o 15ayda ben cok degismisim,kendi evime duzenime alismisim. Ben yapamadim... Ha pismanmiyim cok... İlknini cekmedim bu dahami iyi... İste bunu bazen bilmiom ama diyecegim suki basa gelen yasamayan bilemez
(1,657 puan) tarafından
Valla o kadar ılgıye sevgiye ragmeb sıgıntı gıbı hıssetmen buyuk basarı dıger bı konuda okumus meslek sahibisin neden bı erkege yenıden baglanma geregı duydun kı bılemıyorum da ılkı kader ıkıncı resmen. Tercıh olmus
(597 puan) tarafından
Diyorum ya yasamayan o durumda olmayan bilemez !!! Evet cunki ben normal hayatima devam etmek istiodum ! 26 yasindaydim 6 degil. Ustume dusneyin birakin bende biseler yapiyim evde birakin benimde katgim olsun diodum ama yok... 4de isten cikiodum 4:05 ariolardi kizim isten ciktinmi, ne yemek yersin ne yapalim. Bu artik sevgi degil bagimlilik gibi biaeydim ve bu beni rahatsiz ediyordu. Uyarilarima ragmen abarttilar. Boyle alisamiom yaomayin diye kac kez dedim.
(122 puan) tarafından
Başında bir nefes olsun ne demek ya o zaman senin fikrine göre erkekler çoban kadınlar ****** oluyor öyle bir erkeğin nefesini ben keserim bana laf edecek beni bırakıp gidecek bende peşine düşecem a bide mesleğim varken yapacam bütün bunları şaka gibi ya
(1,657 puan) tarafından
Lıdya ben ugrasmayı bıraktım valla en mantıklı seylerı yazdıgımı dusunuyorum ısrarla anlamıyor haklısın diyemiyor daha da bısey demem :D
(122 puan) tarafından
Aynen kuzum birde mesleği var ve ailesi arkasında duruyor o böyle yapıyorsa mesleği olmayan kadınlar ne yapsın yazık
(597 puan) tarafından
Kendince haklisin ama yasamayan bilmez diyorum !
(122 puan) tarafından
Allah kimseye yaşatmasın
(597 puan) tarafından
Amin ! Rabbim ya Vedud ismiyle herkezin evine yuva eylesin hwr kari kocayi gercek anlamda aile eylesin insaAllah
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Neden soğumuş. Sebep söyledi mi. 

Öyle soğudum boşanmak istiyorum demekle olmaz sebep sunması lazım 
0 oy
tarafından
YouTube a eşler arası huzur mutluluk için dua yaz onları aç evini sirkeli suyla temizle hatta ben post açtım bu konuda çok faydasını gördüm inşallah sen de görürsün. İnternetten bak bi ayet vardı onu belli bi sayıda suya okuyup üfleyip içmek gerekir bunları yap mutlaka 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Sebebi neymiş söyledi mi
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Muhabbet ayeti oku üfle 've elgaytu aleyke muhabbetem minniii ' her gördüğünde yüzüne doğru üfle evinde bakara suresi oku bilmiyorsan birinden rica et o da olmadı netten aç dinle 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bakara süresini ac evde bol bol dua et Allah yardimcin olsun canim
0 oy
tarafından
Çok dua var sure var onları araştır oku mutlaka. Ve bi süre birbirinizden ayrı kalsanız öyle bi imkan var mı sen bi yere gitsen kalsan tatil gibi ama kavgalı şekilde değil. Eşine söyle biraz sende bende kafa dinleyelim dönünce tekrar konuşuruz bu konuyu söyle o şekilde ayrı kalın ve boğacak şekilde sakın üstüne düşme sorma bırak gerçekten biraz sensiz kalsın 
0 oy
tarafından
Neden geldiniz peki? Hayatim her zaman cok seven taraf daha cok üzülür.Al karşına konuş baktin olmuyor ailesiyle durumu paylas 
0 oy
tarafından
Bak cancagzim böyle şeyler öyle lafla yürümüyor madem seviyorsun ailesiyle konus yani neymiş derdi sor onlara erkekler ailesini senden daha çok dinler emin ol yani konusun oturup kafanı zikmeye değmez yani bosayacak diye emin ol senden iyisini bulamaz boşver herkes yaptığından utansin
0 oy
(6,198 puan) tarafından
İliski ve evlilik tek tarafli yasanmaz
0 oy
(138 puan) tarafından
Önce fiili dua yapmalısın yani tesbit bu adam neden soğumuş. Senden yana ise problem kendini çöz problemi çöz. Kendini güzel ifade et. Sonra duaya geç. Çok güzel dualar var tabi evvela ya Vedud ismi ile allaha dua et. Vedud Allah'ın seven sıfatıdır çokça bu zikri çek. Zsten Allah bana namaz ve dua ile gelin diyor kesinlikle cevap verir. Allahtan iste kalpleri evirip çeviren o soğuk kalbi ısıtacak olan O kalbi yaratanın ta kendisidir,  o halde kalbi yaratandan yardım istemek gerek. İlla özel dua bulma geve uyan abdest al namazini kil için için yalvar Allah'a. Zaten her şeye gücü yeten bir tek O.. çare onda
0 oy
(51,726 puan) tarafından
durduk yere mi dedi kavga mi ettiniz aileler mi sorun asil problem ne canım
0 oy
tarafından
cok ustune düşme çokta deger verme elin oglu sonucta guven olmaz kaferinde ne varsa onu yasarsin rabbim dirlik duzenlik versin allaha sigin muhabbet dualarini oku rabbim bi yoluna koyar 
0 oy
(615 puan) tarafından
Kuran okumayi bilyosan hergun acip bakara suresini sesli oku bilmiyosan netten acik dinle 3 gunle 40 gun arasi etki gosterdigini duydum.insallh sizde faydasini gorursunuz.iyi sonuc alirsan da yazarsanda ck sevinirim.bn kucuk bile olsa tartistigimizda kurana sarilyorum sukur karsiligini veriyo rabbim.
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Gündüz ara deki akşam konuşabilirmiyiz akşam güzel güzel konuş sorun ne öğren de bende sevmediğin yanım ne düzelteyim yada çözüm bulalım birlikte konuş bakalım derdi ne 
0 oy
(56 puan) tarafından
özeline bak canim 
0 oy
(530 puan) tarafından
Diğer postlarını okuduğuma göre senin evliliğin başından beri olmamış zaten canım bence benim fikrim ailenin yanına git biraz kal ya biter ya da eşin belki anlar düzelir 

İlgili bir soru bulunamadı

410,512 soru

12,348,342 cevap

40,293 kullanıcı

Kategoriler

...