Kızlar gorumcenin kızı 4 yaşında doğum günü yaptı ufak capli ona gittik neyse pasta kesildi mutfağa yardıma gittim yardıma cocuk da kaynanam da . 6 bucuk aylık. Gittim geldim çocuğun agzi bulaşık pasta verdim dedi parmakla bide kremasindan tattirms ya ben her seyi sakınarak veriyorum. Anne neden verdin icinde ne olduğu belli mi nasil yapıldığı belli mi diye çıkışıp aldim çocuğu kucağından aa nolcakmis yemedi zaten dedi yese demek ki cocuga servs tabagi acacak..ki o.pastanin kremasini ben bile yemedim igrenc bi tadi vardı nasil delrdm anlatamam cok durmadan geldim eve. Ilk doğduğunda da ememiyor diye sekerli su bal vermisti ağzına o bal yüzünden kanında mikrop çıktı sekeri yükseldi bi haftalikti günlerce hastane ye gittik geldik kac defa kolu bacağı delindi kan örneği alındı yavrumdan
Valla sormadan vermelerine bnde karşıyım ama bi müddet sonra engel olamıyosun hem bal verdin diye mi oldu kesin bizde yalatıyoduk arada şükür bşy olmadı bnce çok takıntılı olma eşim de çikolata vs veriyo bi lokma verme diyom ama aşırı sinir yapmaya da gerek yok bnce o kadarcıltan bşy olmaz benim fikrim canm benmkine dedesi çay içirdi amcası kesme şeker vermiş tmm yanlş ama çok da abartmıyorum yani binde bi bi lokma bşy olmz
411,069 soru
12,373,312 cevap
42,598 kullanıcı