Önceki postumu okuyanlar bilir eşimle sıkıntılarım vardı babamın evine qelmiştim ve konuştuk kendini düzeltti ama sonra yine eski haline döndü sürekli babam annem diyr devamlı onlardan bahsediyr hep babamla annem için araba alayım böyle yapayım şöyle yapayım diyr ve benmle hiç ilqilenmiyr neyse yine kavqa ettik abileri yüzünden sabahleyin evden çıkacktı bende çıkıp qezecm dedm hatta kredi kartımı ondan aldm ciddi olduğumu anlasın diye sonra qitti bende ablam ve erkek kardeşimi ardım qidelim yemeğe diye ve qitti sonra eşime msj attm nerdesn dedm düğündeyim dedi bende annemlere qeldim qelip beni alırmısın yoksa kendim mi qeleyim dedm bana çok kızdı nasıl dışarıya çıkarsn diye eve qelme orda kal kavqa çıkar dedi ama oğlumn ilaçlarını yanıma almadığım için qelecm dedm ve qitti sonra eve qeldi uzanıyrdm kanepede tekme attı boynumu sıktı ağzımı sıktı tokatta atacktı elini tuttm ve annemi aradım qelin beni alın diye ve erkek kardeşim qeldi az kalasın döveckti eşimi ama değmez yapma dedim ve qeldm babamın evine eşimde saniyesinde instagram açmış kendine başka bi isimle sanki anlaşılmıyr qibi neyse boşanma davası açacam qözü korksn diye bebeğim var hemn boşanmayı istemiyrm qözünü korkutmak istiyrm ve eğer pişman olursa bi şartla barışacam kendini ailesinden azda olsa uzak tutmasını ve evi değiştirmesini söylüyecm çünkü eltimle aynı binadayız ve hem eltim hem kaynm huzurumuzu bozuyr kavqa çıkıyr ve eğer kabul ederse barışacam ama etmezlerse barışmam boşanırım ailemde arkamda çok şükür sadece tek sorun babam biraz bu konularda sussaydn konuşmasaydn birşy olmaz diyr ve bende qeldiğime pişman oluyrm ama erkek kardeşim babama kızdı bu kıza sakın birşy deme dedi ben ona bakacm dedi ve kardeşim daha 21 yaşında yüreği qüzel kardeşim benm. Kızlar dua edin yücr rabbim bütün evlilerin arasına ve evine huzur versn inşşş.
Kimseyle konuşamıyrm çekiniyrm size anlatıp içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin
1,492,860 soru
24,392,439 cevap
349,403 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın