Nerden başlycamı hiç bilmiyorum bari içimi buraya dökeyim
Biri 19 aylık biri 52 günlük iki oglum var bazı anlar oluyo ki kendimi çok yetersiz sabırsız görüyorum sabah 5den beri uyanıgm küçüğü gazdan aglıyo rezene verdim sskinleşti ama mızmızdı sabahtandr. O uyudu kahvaltı falan hazrladm büyük oglumla, tam sofraya oturdum uyandı aldım yanıma getirdim bi onu çagırıyorum bi digerinin agzına yemek veriyorum büyük oglum yemeyince bu defa ona sinirleniyorum bagırıp kızıyorum onun da sucu yok ama dayanamıyorum küçüğü aglycak yemek veremiycem diye düşünüyorum. Sabah altına yaptı yıkayana kadar küçüğü çatladı aglamaktan. Sözde kaynanamlarlaym kendisi işe gitti görümcem var o da elinden bi iş gelmez kendi ayak tırnaklarmı bile annesi keser. Off ne yapacam böyle nasıl gidecek hiç bilmiyorum doğumdan beri agdaya gidemedim. Büyük oğlumun uyku saattiyle küçüğününkini çakıştırmaya çalışıyorum bi elimle beşik sallıyorm bi taraftan digernoglumu uyutmaya çalışıyorum daha neler neler var. Akşama kadar ayaktayım bi çocuklar bi ev işi inanın doğru düzgün oturdugm yok sürekli ayaktayım sabah çocuklardan bana sıra gelmiyo yemek için halsiz düşüyorum vücudum titriyo. Haa ikinci cocugu miye hemen getirdn diyenler olacak bize de süpriz oldu kondom yırtık mı çıkmstı bi defa patlamstı hatırlamıyorum:( yiyecegi ekmegi varms demek ki. Sabah o sinirle eşime patladm o da sehir dışında 45 gün falan oluyo gideli hakkımı sana helal etmiyorum diye o da arams sabahtan beni sakinleştiriyo bende çalışıyorum ediyorum daha kahvaltı bile yapmadm dedi aglamaklı gibi oldum bogazm düğümlendi sanki konuşamadm kapattım sonra ara yazdm :( napıcam ben hep böyle mi gidicek
1,493,955 soru
24,408,043 cevap
350,706 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın