5 kardeşiz Hepsi de Kız Hiç Erkek Yok Siz Kaç Kardeşsiniz
9 kardesen büyük ve en küçük erkek ortası hep kız yani 2 erkek 7 kız
Bizde 4kardesiz 3kiz 1erkek en küçüğümüz erkek benden 1buyuk ablam var 1de benden küçük kız kardeşim ❤ha bu arada ablam esmer ben sarışın benden küçük kardeşim esmer en küçük erkekte sarisin ikiye ikiyiz
Ay ne güzel bizde 2 kız kardeş sadece
3 kardesiz 1 kiz 2 oglan en buyukleri benim benden ufak 2 erkek kardesim var yani
2 abim var başka da yok. Oğlanlar hep kardeşim bacım çekerdi bana aşk meşk işleri 22 yaşına kadar bekle o zaman da evlendim zaten. Abisi olan kızlardan korkuluyor benimkiler de izbandut gibi olduğundan... hele5-6 Abisi olan kızlar hiç evlenmiyo heralde. Benim büyük abim asla evlenmemi istemiyordu hiçbizaman. Onunla aynı evde kalacakmışım çocuklara bakacakmışım yengem de çalışacakmış :edd ne hanımını ne beni düşünen yok onun derdi Para :d
Tek çocuğum
Biz 8 kardeşiz 4 kız 4 erkek. Benim allem 2 senelik evli ve çocuğu yokmuş bigün su için çeşmeye giderlerken baba annem demişki Melek burda bi türbe var herkes dua ediyo sende kendine dua et.Annemde ellerini açıyo ve dua ediyo yarabbim bana 4 kız 4 erkek evladı bahşet ve herkes gülerek amin demişler babaannemde demişki benim gelinim çok adaletli kızıda erkeğide eşit istiyo demiş ve duası kanul olmuş bizim hikayede böyle
3 kız kardeşiz benim de ikinciye kızım olacak Allah nasip ederse. 3 e tamamlamak istiyorum
Biz 4 erkek 3 kız çok şükür hepside iyiki varlar
Tek çocuğum. Çok isterdim kardeşim olmasını ama nasip işte. O yüzden Allâhım nasip ederse dört beş altı çocuk istiyorum
404,176 soru
12,108,120 cevap
36,429 kullanıcı