0 oy
914 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Turkiyedeyken : Adin gerçekten Aytac mi?

Azerbaycandayken: Azerice anliyo musun? Hajsjsj:D

17 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Carsida pazarda bu cocuklar senin mi ?

Yookk oyle süs olsun diye yanimda gezdiriyorum :D

(5,371 puan) tarafından
Hahah bu iyidi bak :D
tarafından
Hajsj gercekten mi ya? Gençsin o zaman ondandir belki
tarafından
Oyle sorana donup bi sure bakiyorum sonrada hee benim diyorum  :-))))
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Aboo sen hem Azeri hem adın Aytaç mı :D 
tarafından
Hajsjs kiz beni ezberlediler ya bilmiyon mu?
Hani kukuli pepe okuyoduk senle yaw ☺️
(25,196 puan) tarafından
Hahaha ben yeni biliyom kız :D okuruz gene ben yatıyom :D
0 oy
(758 puan) tarafından

Azərbaycanlıyam  :)<3Azərbaycann!!

tarafından
❤❤❤ tamam kiz tamam sinirlenme
(758 puan) tarafından
Sinirlenmedimki uyuyamıyomm
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Neden bu kadar zayıfsın yemek yemiyor musun 

- Evet yemiyorum havayla yaşıyorum
tarafından
Hajsjsj Allah seni bi zamanlar anneme derlerdi
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Burda duyduğum değişik iki isimden aklımda kalan aytaç ve dünya:)

tarafından
Ya Dunya gozukmuyo ya acaba nerde
Tesekkurler canm ☺️❤❤❤
(6,920 puan) tarafından
Ooo kelebekcimm :D yaa grubunuz mu var sizin kim kim var bnde görmüyorum bu aralar dünyayı ya
tarafından
Kiz gercekten mi
(6,920 puan) tarafından
Bni de bi tanıyamadı buradaki eskiler üzülüyorum heaa
Grafiti yapmıştın ya kuzum Tuğba Gökhan GÖKTUĞ diye bize canımmm bnm nasıı hatırlaman :(
Ben hepsini tanıyorum slm söyle bni de tanıyınn da gariii :)) hepinizi severim bni de sevin:D jsksjsksk
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Eşim ailesi dogulu bende doguluyum  sadece istanbul'da dogup buyudugum İcin sanırım hep kürtce biliyorum diye sorarlar ve bunuda kurtce sorarlar:D Allah'tan biliyom

(1,840 puan) tarafından
Kizlar hemen niye sinireniyonuz aytaç iyi ki kürtçe ogrenip kurtulmuşun o dertten yoksa ordaki insanlarla anlasamazdin demek istemis bence kürt türk laz çerkez herkes Türkiye Cumhuriyeti  vatandaşı herkes kardes ⚘
(2,594 puan) tarafından
Kız bilmiyorum dememiş ki.. zaten doğuluyum yazmış. Aytaç değişik bir dil demiş. Oku bak bidaha
(3,675 puan) tarafından
Misafirim vardı giremedim simdı gordum de tum diller degisilk bana nasıl İngilizce tuafsa onada oyle gelöıdtır DİE dusunuyorum  niyeti ayrımcılıkla sa iyikide kürtüm bende ayrımcılık yok kurt Turk roman hıcbırı fark etmez
tarafından
Ya ben mesajlari suan farkettim. Tamamen yalniş anlamiş siniz ya beni. Ben kurtçeni degişik bi dil yani nasil anlatsam ayrimcilik yapmiyorum ben azeriyim o yuzden pek bu konularda bilgim yok mesela bizde şekiden olanlarla biz tamamen farki konuşuyoruz sende dedin ya Allahtan biliyorum diye bende o yuzden diyorum iyi kurtulmuşsun yoksa yandik yani anlata bildim mi? Tamamen yalniş anladiniz beni ya da ben kenfimi ifade edemedim
(3,675 puan) tarafından
Bende senin dedıgın gibi anladım bısey olmaz herkes kendını biliyor nasılsa hepimiz gardaşız:)
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Düşündüm düşündüm bulamadım aytaçım ya bşy :D
tarafından
O şarkiyi okuyan gercekten sen miydin?
Hajsjsjdjjd
(5,371 puan) tarafından
Hehh oldu bu :) ivitt  benim iyi aklıma getirdin kız biara bi şarkı patlatayım ne zamndr söylemiyom :D
0 oy
tarafından
Mama vermiyosun dimi yemin et kendin sütün olduğuna ?? Sinir oluyorum ya insna niye mama verdiğini saklar ki akıl var mantık var
tarafından
Sende 100tl verin dogru soyleyecem de☺️
Allah Allah yani ne alaka sorulacak soru mu
tarafından
Bı dahakine verin mama parasıni açıklıyayım gerçekleri diyeyim .ddd
(6,187 puan) tarafından
Hee benim arkadaslarim ayni psikolojisi bozuklar :D Doktor sarilikken mama ver dedi vermedim hatta o doktora bir daha gitmedim sutumu sagip verdim emmedigi icin surek mama versene mama mama mama ver :D Dedim bacim git kendi bebene ver bulasma bana
0 oy
tarafından
Kocamla 8 ay ayrı kaldık çevremde ki herkes bilir veave sorarlar görevde mi vs. Evet diyorum. Eşim askerî personel çünkü sürekli ayrıyız o 8 ay sürecinde gören hamilemisn diye sordu beyinsizler koca olmadan hamile kalınıyorda benim mi haberim yok hamilemsn diye soracagima niye bu kadar kilo aldın de bazı had bilmez insanlardan nefret ediyorum 
tarafından
Duşunceye bak mi desem duşuncesizlige bak mi desem bilemedim
tarafından
Öyle canım akrabani secemiyorsun maalesef
0 oy
(3,254 puan) tarafından

Gercekten 23 yasindamisin 

Me yok 50
tarafından
Hayir inanmam 23 yaşindamisin? Hayir ya kimlik falan goster ☺️hajsj insanlar bi garip
0 oy
tarafından
Genelde suriyeli misin derler dinden imandan tesettürden bi haber cahil milletim :)
tarafından
Bende suriyeliyim o zaman hshsjj☺️
tarafından
Yani olabilirdim gocunmam önemli olan müslüman olmak :)
0 oy
tarafından
Aa bide şey var kaçarak evlendik hemen o gece imam nikahimiz 10 gün sonra resmi nikahimiz kıyıldı 3 ay sonrada düğünümüz oldu neyse ben düğünden bir ay önce hamile kalmışım haberim yok çocuk doğdu herkes aaa erken mi doğdu ne zaman olmuştu senin düğünün diye sordu gıtkafalilar sanki bilmiyorlar gerçekte ne zaman evlendigimi hamileydinde kaçtın demesine getiriyorlar 
tarafından
Evet hamileydim 10 tane bebe yaptim size ne insani bi uzmek icin cabaliyanlari yirtasim geliyo
tarafından
He bide kactigimda mahallede adımı cikarmialardi 5 aylık hamileymiste kızı olcakmis diye hamile olduğumu öğrendiğimde ağzımı ariyolardi kaç haftalikmis şöylemiymis boylemiymis  diye bende he deveyim ya ben 1 sene de anca doguruyom diyodum
0 oy
(271 puan) tarafından
Kızına neden afra minel adını koydun diyolar bende 

Sen beğenmediysen hemen değiştireyim diyorum :)) 
tarafından
Çok degişik ve hoş isim iyikide koymuşsun❤
(271 puan) tarafından
Afra cennet topragı demek bende çok begendim mineli babası ekledi beniö ismimi koyacaktı bende olmaz dedim minel olsun o zaman dedi bence güzelde oldu
tarafından
Adiyla buyusun canim❤
(271 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Bende sedef hastaligi var ayak bilegimdeki belirgin baya bi ve her seferinde gorumcenler aaa bu ne noldu buraya diye sorarlar artik dilimde tuy bitti sedef demekten :D en sonunda onume yazicam 
tarafından
Selam aleykum hoş geldiniz sedef de sende☺️
0 oy
(776 puan) tarafından

Hala zayiflayamadin mi? Yoksa gene mi hamilesin ?

Benim kilolar millete dert oldu :ermm:

tarafından
Boşver vallahi insanlari aliştir. Kendini sev, inan kimse sana bişey diyemez. Ben zayiflamiyacam.kocam boyle seviyo beni zayiflama diyor de zayiflamayi dert etme
(776 puan) tarafından
Bir dunya sorun var vücudumda ilac kullanmam lazim cocuk emziriyorum 81 kilocugum nolmus yani bir komur cuvali yükü ben tasiyorum onlara ne emzirme olayi bitsin hepsine cevabi fitleserek vericem
0 oy
(2,040 puan) tarafından

Gözlerimin mavi olduğunu gördükleri halde... 

-AA gözlerin renkli mi? 

-Niye seninkiler renksiz mi kahverengi bir renk degilmi? :)

0 oy
tarafından
....Babası oğlunu seviyor mu...  

Hep sorarlar bunu bana. Bir baba evladini sevmezmi ne kadar sacma bir soru. Cevap olarak Evet seviyor demek bile sacma geliyor bana.
(49 puan) tarafından
Cnm sevmiyede var hatta sevmese yine iyi öldüren dahi var
tarafından
Ben kendi etrafimda sevmeyen gormedim boyle bir soru sormaya gerek yok.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 355 göst.
0 oy
2 cevap 207 göst.
5 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde ipekbebek_07 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 495 göst.
16 Ocak 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Bebisimsin (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,422 soru

23,650,095 cevap

308,430 kullanıcı

...