0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (905 puan) tarafından

Kizlar 2 aydır sabun aseryrm  gecmiyo  yanimda dada tasyrm  ama malesef  koklamak yetmyo  deli olcam  yiyemyrm  korkuyrm  nasl gececek  bu

6 Cevaplar

+1 oy
(2,047 puan) tarafından

Benım yengem de cif koklardı yicem diyordu sürekli

(765 puan) tarafından
Ayyy ayni ben :D cif yemek istiyorum onu kokluyorum surekli. Bugun saklamis esim :(
Cooook guzel kokuyor ama ya yemek istiyorum onu :D
(905 puan) tarafından
Onu 3 aylık ken yaptm ama çok yaptm
(905 puan) tarafından
Bebeklerimz  doğsaydı  kurtulsaydik  sabun detrrjan sevdasndan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eksik olan bi vitamin vardir vucudunda dr a git ilac verir gecer

(905 puan) tarafından
Gittim magnezyum.verdi canmm
tarafından
Tuhaf gecmemesi
(905 puan) tarafından
Aynen vallhh
0 oy
(74 puan) tarafından

Ilk defa diydum canim allah allh ne dedi doktor sana ben toprak kokusuna bayilirm doktra da dedim o demir eksikligimden dedi ama seninkini hic duymadim aman yeme

(905 puan) tarafından
Magnezyum  dedi ama sakin yeme bende korkuyrm  her gün duş alyrm  artik eşim isyan ediyo  sabun bitti diye  bide dalan  duru hacı şakir  beyaz olanlarını  seviyrmmm
(74 puan) tarafından
Allhim yaaa vallahi kiz sabunu ilk kez duydum ben yemiyorim kokusu cok guzel dayanamayacak gibiyum ama yemiyirum sende yeme
(905 puan) tarafından
Aynen  bende yemyrm  ama dayancak gibi  dgll;))
0 oy
tarafından

Kız geçmiyor. Bnde sıvı çamaşır deterjanı varya bingo onu icesim var. Her yere bardak doldurdum koydm ev koksun diye az kaldı icicem yani. Eşime dedim sakladı deterjanı korkuttum adamı:))

(905 puan) tarafından
All bendende  o kadar yaaaa  ne ypcaz biz  bilmyrm
0 oy
(246 puan) tarafından

Bence kokladıkça canınız istiyor. O yüzden evde bir tek kokusu cezbetmeyen bir sıvı sabun bulundurun ki canınız çekmesin. Sabunları yok edin belki zamanla geçer. 

(905 puan) tarafından
Aslında olabilir   eşim hepsini saklsn
0 oy
(389 puan) tarafından

Ay benimde sigara çekiyor :) Annemlere geldim normalde ağzıma sürmem ama çok istiyor .Bizim evimizde içilmiyor eşimde bende içmiyorum ama annemler içiyor biran önce burdan uzaklaşmam lagzim ❤

(905 puan) tarafından
Hamilelik çok farklı yaa;))

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 52 göst.
24 Eylül 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
9 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
17 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifgaye (80 puan) tarafından soruldu

404,096 soru

12,105,572 cevap

36,425 kullanıcı

...