Babam ilk aşkım yakıştı mı sana orada yatmak bak biz buradayız her hafta gelmemi beklerdin torunu görmek için çoğu zaman 2 kere 3 kere gelirdim bak iki gündür sizdeyim torunun dede del dede del deyip duruyor dün yavrumun içine doğmuş gibi öptü sarıldı sana halsizdin tepki veremedin hastaneye giderken bile arkamızdan ağladı seni orada bırakıp geldim bu evde herkes var annem ablam abim torunun damadın ben ama bir sen yoksun sen yokken biz tamamlanamıyoruz be babam ilk defa senden bu kadar uzak kaldım düşün bak evlendim size komşu oldum her gün geleyim diye başımın püsküllü belaları deyip severdin ablamla beni hadi yine kalk oradan başımın püsküllü belaları de bize küçük kızlarınmışız gibi torununa abur cubur alınca elinde ki paketlerden bize de çikolata çıkar dayanamıyorum be babam çok canım yanıyor nefesim kesiliyor ilk defa sevdiğim birini kaybetme korkusunu iliklerime kadar hissettim hadi kalk be babam evimize gidelim o mis kokunu çekeyim içime ben sana doymadım daha sen önce Allah ' ıma sonra doktorlara emanetsin
Başının Püsküllü Belası Küçük Kızın Seni Çok Seviyor Çok Özledi♡
Rabbim şifa versin inşallah canım Rabbim yüzünüzü güldürsün
Ağlattın be hatun
Kız içimi dağladın
Allah acil şifalar versin bekleyen herkese inşallah.
1,488,093 soru
24,325,139 cevap
345,465 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın