Ben çekenlere söylemiyorum asla yanlış anlamayın şeytani kaynanalar da var ama bazen böyle postları okuyorum çok üzülüyorum siz annenize espri yapmıyor musunuz ya da kocanıza ya da anneniz size kadın belki art niyetli dememiştir ne olcak birkaç gün erken kalksanız çok yorulsaniz eşiniz gece sizinle beraber olmak için uyandırsa sonra film izleseniz vakit geçirseniz o gün hiç uyuyamasanız böyle demiyorsunuz ama yine söylüyorum pislik kaynanalar için kocalar için demiyorum ama yapmayın allah aşkına ya gelsinler baş tacı onlar ben ne mi yaparım kahvemi yaparım annemdir o beni vururum sohbetin dibine annem hadi bugün yemeği sen yap o güzell ellerinden yiyelim kendimi çok yorgun hissediyorum derdim ben yapamam sen nesim bu evde diyebilecek insanlar azdır ya bazen hayret ediyorum benimki uzakta keşke gelse arada yorulun ne olcak 60 yaşında insanlar onlardan ne bekliyorsunuz ben kendi annemi bile kaldırmıyorum allah başımızdan eksik etmesin ogluna sahibim torununu verdi alalh kucağıma çocuğunun hareketleri sınır etti beni nedir çocuk diyorsun senin çocuğun için seni evine davet etmeyecek insanlar çıkacak belki yazıktır ya sen evine gelen bir misafir hakkında üstelik çocuk böyle düşünüyorsun peki senin kalbin kötü değil mi ????kendi anneniz size hiç mi laf sokmuyor anneniz damadına veya kardeşinizle hiç mi kavga etmediniz ana olarak neden görmüyorsunuz o halde sabah ezanında kalkmalar ne ya gözüm doldu kalksın ne olacak keşke biz de kalksak eve bereket girse