0 oy
709 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben izmirde yaşıyorum ailem eskişehir de bu şehirde tanıdığım fazla kimse yok.

Bir grup arkadaşım var.

4 kişiyiz benle birlikte 5 sürekli onlarla takılıyoruz.

Eşimin ailesini zaten hiç saymıyorum bile akrabaları ile görüşmüyorum. Annesi,babası gelir annesi ile biraz muhabbetimiz var babası ile çok resmiyiz.

Önceden bazı olaylar olmuştu.

Neyse çevremden hiç kimseyi kendime yakın hissettmiyorum.

Konuşuyorum muhabbet ediyorum gelmeler gitmeler benim için sadece değişiklik olsun diye yanı takiliyorum sadece.

Arkadaşlarımi severim iyi olsunlar isterim ama olsa da olur olmasa da olur kafasindayim.

Yanı ben yapı olarak mı böyleyim acaba diyorum söyle kimse ile yan yana can cana olamıyorum. Eşim bile bisey dese alınır ağlarım sonra aman çok da tin der geçerim. Niye böyle kimse ile yakın olamayan biriyim anlamıyorum. Ne insanlar var fedakar,vefakâr ben kimseyi fazla istemiyorum hemen canım sıkılıyor, içim bayılıyor. 

Hiç kimseyi kendime yakın bulmuyorum eşimi bile bazen yabancı gibi görüyorum. Herkesten uzağım kendi içimde.

He bir de muhabbet içinde biri bisey dese hemen laf mı soktu acaba bisey mı ima etti acaba böyle kuruntular giriyorum hemen.

9 Cevaplar

0 oy
(2,946 puan) tarafından
Emin ol bende oleyim cnm malesef cok kotu bi duygu 
tarafından
Içine kapanıklık mı ne bu anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Öz güven sıkıntın var mı?
tarafından
Bilmem düşünmedim:)
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Tam beni anlatmisssin canim dun gece yarisi uyandim agladim bunun jcin. Yalnizim diye. ailem samsunda ben bursadayim. Herkesle hep telefndan gorusmek cok bunaltti artik. Hisem de gidemiyorum virusten dolayi ,birde hamilelik var. Her halukarda hep evdeyim.  Esimin ailesi de desen sadece elti ve glrumcem var burda . gorumceyle arayip konusmam bile o da aramaz ,eltim  arar ben ararim arada falan yani o kadar.. Bide evden calisiyorum onceden sirketteydim en azindan arkadaslaarimla kafam dagiliyordu marttan veri evde kaldm
tarafından
Sen ailenin yanında en azından iyi hissediyorsun senin sorunun gurbet ben onların yanında da iyi hissetmiyorum canım
(1,326 puan) tarafından
Anladim.o degisik canim
 Ac bi kuran oku rabbim gonlune ferahlik versin
0 oy
tarafından
Ilginç valla bende gurbete gelin geldim burda tek bir arkadasim bile yok ama istanbul da öyle çok özlediğim dostlarım var ki geçen istanbul tatilimizde arkadaşımın biri kaynanasina gitti diye kendimi koca şehirde yanlız hissetmiştim 
tarafından
Ee çok seviyorsun demek ki arkadaşıni:)
tarafından
Seviyorum valla 9 senelik arkadaşım
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Hayata karşı çok olumsuz sun biraz bosvermislik var sanki sende. Hayat akıp giderken kenarda seyretme sen de aktif olmak için biseyler yap. Bazen bakıyorum milletin dedikodusunu yapanlar orasını burasını inceleyenler benden daha enerjik hayat dolu bu da bir uğraş sonuçta
tarafından
Aktif olmak için ne yapabilirim hiç bir şeye ilgim yok ki
tarafından
Aynen öyle kenardan seyrediyorum hiç ilgimi de çekmiyor hiç bir şey olayları yorumluyorum sadece kenardan
0 oy
(465 puan) tarafından

Benimde senden farkım yok canım evlenip urfadan tekirdağa geldim eşim ve ailesiden hiç kimsesi yok akrablarıda hepsi mersinde bi eltim var oda pek yakın değiliz kanımız mı ısınmadı yoksa toplumda eltiyle anlaşılmaz diye bir düşünce var onun için mi bilemedim bir görümcem bile yok,  bir arkadaşım dahi yok burda memleketteki arkadşlarımı özlüyorum. Hamileyim bu duygusal süreçte kendimi bazen çolk yalnız hissediyorum. Eşimden allah razı olsun o yanımda ama sadece hayatta aile dışı bir sosyal hayatı olmalı insanın,  burda bir arkadaşımın olcağınıda hiç sanmıyorum. ;) 

tarafından
Canım senin özlediğin insanlar varmış ben hiç kimseyi özlemiyorum herkes bana yabancı.
Annem bile
(465 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım.Benim şükretmem gerek ozaman. sende dua et canım
0 oy
(973 puan) tarafından

Beni tarif etmis gibisin :D

tarafından
:))))))
0 oy
(163,186 puan) tarafından
Senin gene 4 kiside olsa arkadasin var benim hic kimsem yok 
tarafından
Vaaaay eşin de mi yiğido :) bizde yiğido derler her sivaslıya gardaş deriz bi de. Sivas merkez canım. Benim eş Isparta.
tarafından
Gel biz Allah misafirini severiz. Kapımıza gelen ♡ :)
tarafından
Ee kayseri ne alaka :))))
tarafından
Burda çalışıyoruz ikimiz de çünkü :) burda tanıştık. .. bak bundan sonrası sakat korkuyorum :D
tarafından
Bir gece ansızın gelebilirimmmm.....:D adres ver adres...
0 oy
tarafından

Bir kitap okumuştum orda şöyle diyor. Eğer size söylenen şeyleri tehdit görüp saldırgan oluyorsanız beyindeki beta dalgalarınız hep aktif durumdadır diyor. Ve bu dalgada beyin surekli karamsar sürekli kötü ve olumsuz düşündüğün için bu dalgadan çıkmak aşırı zordur. Yani bizim acilen alfa dalgasına geçmemiz lazım. Pozitif düşünce dua iyilik olumlama düşünmek gerekiyor. Beynimize ne dersek o olur. Onu çağırırız. O yüzden iyi düşün iyi olsun diye bi tabir var ;)

Ben de aynı durumdayım. Kim ne derse kesin kötü niyetle demiştir diyorum. Ama bunun sebebi de önceden hep kazık yememiz. Malesef. Fakat o insanlar yüzünden bizi gerçekten sevenleri umursamaz hale gelmeyelim. 

tarafından
Belki de aynen öyle oldum gerçekten eşim hep diyor sen suizan hastasisin hiç kimse için iyi düşünemeyecek mısın diye.
Eşim hakkında bile iyi düşünemüyorum adam da sıkıldı artık hep suclanmaktan:D annem de diyor senin yanında herkes kötü diye.
Insanlardan hiç haz etmiyorum gerçekten de artık kim olursa olsun hayatimda herkesi sile sile alışkanlık gibi olmuş kurtulamıyorum bu insan sevmeme huyumdan.
tarafından
hayat o kadar zor ki. paranoyak ettiler iyi kalpli insanları

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 129 göst.
+2 oy
1 cevap 85 göst.
+2 oy
3 cevap 107 göst.
+1 oy
5 cevap 185 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Cangul19 (101 puan) tarafından soruldu