Dövmenin hiç bir şekilde savunacak bir yönü yoktur bunu kabul ediyorum ama herkes bi ikinci şansı hak eder bi adım at belki yumuşar bir daha yapmaması için kesinlikle konuşma yapmalısın ortada bebeğiniz var bebeğini düşün tatlı dille bi konuş istersen belki hatasının gerçekten farkına varır
Ağladığını belli etme canım hya. O bundan güç olur emin ol güçlü ol darlanma duzelck elbet
Dövmenin savunulacak hiç bi tarafı yok cnn ama Keşke yaşanmasaymıs böyle bisey ama olmus .ya bu deweyi gütcen ya bu diyardan gitcen demisler . Kimin ne yasadığini bilmiyoruz hayırlısı olsun hakkinda
Bence konuşma canım tut kendini anlasın ki gerçekten kötü bişey yaptığını sakın yanina gitme çünkü ikinciyede yapar
Canım bişey bekleme yokmuş gibi davran alttan sen alırsan devamı gelir bırak konismiyrsa konuşmasın aynı evin içinde dur ama konuşma hiç Allah'ım sabır versin sana
Neden dövdü canım
Şiddet mı asla! Sakın geri adım atma istersen suçlu ol sen savunmasizsin diye sana vuramaz.. bunu kendine yapma değersiz değilsin bende bir kere şiddet yaşadım ama geri adım atmadm burnu surttu hiç suçum yoktu oysaki .. ve hala unutamıyorum ..ayıp ya gerçekten günah yani bunun birde ahireti var ...ama ne olursa olsun o tokatı helal etmem.
Canım özür dilerse affet bir daha yapmayacaksın affederim ikincisinin olmasını bırak elini kaldıran boşanırim bu son olsun de canım.Bu kadar canım sıkılıyor madem özür dilerse baris
Canim dovmek ne olursa olsun cok kotu bise inan cok uzuldum. Sen adim bekledigine gore bi sans vermissin oyuzdende uzatma derim uzadikca daha cok kotu olacaksiniz sen de huzursuz olacaksin. Allah bildiği gibi yapsın ama bi anlik sinirleri ile mahvediyorlar hayati. Ama elden ne gelir. Huzurun icin affettikten sonra uzatmican yani. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.
Esimde bana vurdu bi kaç kere hepsinde topladım eşyami gittim yalvardı yakardi gitme bırakma evimizde dur diye yeni evliyiz sonra bidaha olmadı çok sınırlı benim eşim birazda ona veriyorum ama sende ona yoklugunu hissettir ona muhtacmisin hissini verme
Baktı ki bn adım attım yanaşmadi kendi bilir dedi kendini çekti. Sakın alttan alma. Aynı şeyi yapar yine
Sakin sen gitme boyle hakli gbi davranarak seni yildirmya calisiyodur eger alttan alirsan bi kere yapan bidaha yapar canim. Emin ol eninde sonunda gelicektir senin bi hatan yok birak gozyasina degmez . O nasilsa sende oyle davran vurmus sana sen niye gidicen o gelsin . Insallah duzelirsinz birbirinize soz verin sinirlennce uzak durun birbirnizden cnm
Canım şimdi erkekte su var özür diledıyse kabul etmenı bekler hemen. Etmezsen ben yaptım yapacagımı der cekılır kenara.Ve ne kadar küs kalırsanız o kadar şeytanı sevindirirsınız.Nisa süresi 128.ayeti mutlaka okuyun.bir kadın kocasının geçimsizlik ve huysuzlugundan veya KENDİSİNİN SEVİMSİZLİĞİNDEN dolayı yüz cevırmesınden endişe ederse bazı fedakarlıklar yaparak bir anlaşma ile kendi aralarını düzeltmelerinde ikisine de GÜNAH YOKTUR.barıs halı gecımsızlık ve ayrılıktan iyidir.Benım menzılım tartısmalarımız sonrası hep bu ayete döndü.dediğin gibi olur esimde bana küser 3 gün 5 gün ben tekrar kavga cıkarır da içini kusturursam oyle gecer giderdi.Sonra baktım olmuyo ona drdim ki bak bende istersem cekılırım köseme bende seni takmam ama ayette böyle diyor ve seytana fırsat vermemek için geliyorum sana dedim.Sonra şükür uzamamaya ve tartısmamaya basladık.Niyet salıh ve ıcten oldukca ALLAH C.C. yardım eder.
1,499,833 soru
24,496,503 cevap
358,015 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın