Eşim polis, gurbetteyiz. Farklı yerler görmek güzel oluyor. Akrabalardan uzak olmakta çok güzel sakince mis
Herşeyden memnunum aslında, sadece sabit evim yok diye canım sıkılıyor. Kira olunca istediğin gibi evi doseyemiyorsun. Ben biraz takıntılıyım herşey uyumlu düzgün olsun isterim. Ama malesef kirada düzen zor oluyor. Oturduğumuz evler hep güzeldi ama eşyalar uymuyor, halilar olmuyor. Tablo vs cakamiyorsun, dekor yapamiyorsun. Eve bi seyler almak istemiyorum.
Dört sene sonra memleketimize tayinimiz çıkarmış büyük ihtimal o zaman kendi evimize geceriz inşallah. Uzakta olmayı sevsem de sirf ev için bir an önce gitmek istiyorum.Hayirlisiysa olsun tabi. Allah herkese gönlündekini hayırlısıysa versin
Benimde eşim polis canım aynen bende hiçbirsey almak istemiyorum hatta bir odamı boş bıraktım hiçbirsey almadım bir yatak odam var bide L koltuk almışım oturduğum odaya o kadar diğer odayı da boş bıraktım kiracı olduğum için eşya alamıyorum almak istemiyorum birgün memlekete yerlesirsek o zaman inşallah kendi evime alırım diyip kendimi avutuyorum
Bence şükret ki hiç değilse düzgün bi dairede oturuyorsun bizde gurbetteyiz esim imam .. bağlasan durmicak evlerde kalıyoruz evlendiğimden beri görmediğim pislik böcek kalmadı. Keşke merkezde olsaydık da kaç para olursa olsun kira verip temiz bi evde otursaydim yinede çok şükür başımızı sokup uyuyabilcek bi evimiz varr
1,492,750 soru
24,390,836 cevap
349,287 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın