0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar selam herkese eşimi şok markette müdür geçen yardımcısının birini karantinaya almışlar ailesinden birinde çıkmış virüs 14 gün yok bugünde personelin biri kaç gündür halsizmiş bayılmış hastaneye gitmişler bir tane daha yardımcısı var personelle o gitmiş belirti onda da varmış test yapmışlar iki gün sonra çıkacakmış sonuçlar ama virüs var tomografide görünmüş 14 günde onlar yok eşimde halsizdi kaç gündür.

Üst yönetim sonuçlar çıkmadan birşey yapamayız demişler sadece bugün gelip mağazayı dezenfekte etmişler o kadar. 

Nereye şikayet edebiliriz acaba gelip mağazada kalan çalışanlara test yapmaları için eşim mağazada tek şuan test yaptırmaya gidemiyor.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sağlık bakanlığı nı arayın 

tarafından
184 ten yardımcı olurlar
tarafından
Şikayet ettiğim zaman benim ismimi verirler mi şu kişi şikayet etti diye
tarafından
Hayır gizli tutulur
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Dur sana foto atim oraya şikayet et 
tarafından
Olur şimdiden teşekkür ederim
0 oy
(2,770 puan) tarafından

image

Bu uygulamayı indir uygulamanın içinde ihbarda bulun diyor sağlık bakanlığı o gün açıklama yaptı sadice bu uygulamaya yapılan ihbarlar bakımdanmış ben kactane a101 şikayet ettim maskesiz çalışıyorlar müşterilerde iç içe foto çektim attım hep
tarafından
Hemen indiriyorum çok teşekkür ederim
(2,770 puan) tarafından
Tabi hemen indir bazilari haberlere bile cikiyor bizim burdaki pazar show habere cikmisdi adam pazarda virus kapmis iyilesmis tekrar pazara baslamis maskesiz bi sekilde onun videosunu cekip atmislardi
0 oy
(5,487 puan) tarafından
Hayat eve sığar uygulamadından şikayet edebilirsiniz
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Sağlık bakanlığı araman lasim canım iyiki senin gbi insanlarda var

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 80 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gokce 19 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.