Kız kardeşim e elbise filan almaya gittik bugün bi baktım 45 50 yaşlarında bi ******** kızımın önünde durdu birden kızım da elimi tutuyor yanyanayiz elini cebine soktu baştan aşağı bakıyor kızıma durmuşum bakıyorum öyle anlam veremedim sonra yana geçti kızımın bacağına bakıp kafasını değişik sallıyor kızım 5 taşında anladı birşey var bacağına baktı kızım gene adam a baktı yani saniyeler sürdü böyle birden üstün yürüdüm ne bakıyorsun çocuğuma dedim bilmiyorum abla diyor nasıl bilmiyorum ya ne biçim bakıyorsun sen dedim bağırdım 8 aylık hamileyim saldırsam ya karnıma vursa dedim ama kızıyorum vurasım var kız kardeşimde yürüdü üstüne araya girdiler işte deli bu abla diyorlar dedim deliyse böyle bakamaz resmen sulanarak bakıyor küçücük kızıma ya işte sonra uzaklaştık biraz 2 genç ne olduğunu bilmeden abla kusura bakma o delidir ne demişse boşver dediler bende olanları anlattım şok oldular onlarda dedim eylül u duydunuz mu hiç Müge anlıya çıktı adam a deli dediler günah dediler çıktı ki kıza tecavüz edip öldürmüş sonra haklısın abla valla dikkat etmek gerek dediler ama hala unutamıyorum hala çok iğrenç birşey di:(((