0 oy
1,610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından
İyi geceler kızlar eşim le oyun , telefon yüzünden sorunlarımız var sürekli oyun oynuyor oradakiler le konuşup gülüyor evde bı koltuktan farksız bir de kızım mama ile büyüyor sürekli mamanın bezin fiyatını hesabını yapıyor bu akşam da oyun yüzünden tartıştık birden bağırmaya başladı sonra elini havaya kaldırmış arkamızdan koştu dışarıya zor çıktık merdivenlerde bile geliyordu hâlâ vursa kızım da ben de yuvarlanıp düşecektir kızım kucagimdaydi bir yaşında alt kattaki komşunun ziline basınca eve girip kapıyı kilitlenmiş biz sokakta kaldık çok yoruldum kendimi çok aşağılık hissediyorum okuyandan Allah razı olsun içimi dökmek istedim

24 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından
Yazıklar olsun böyle insanlara hadi seni düşünmüyor kendi canından kanından olan yavrusu için bile insan yapmaz bunu vicdansızlıktır bu,allah yardımcın olsun kardrşim brnim ne kadar üzülüyoruz böyle yazılar okuyunca, allah ona hidayet versin ne diyelimki
(114 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun bazen insan söyleyecek söz bulamiyor
-Reklam-
0 oy
(135,864 puan) tarafından
Gece nerdd kaldin 
(114 puan) tarafından
Alt kat komşu mda canım
0 oy
tarafından
Bu oyunlar hepımızın başına bela canım bende çok kavga ettim arkadası kendı ve arkadasının nişanlısıyla oynuyordu dedım benı nıye almıyon oyuna benden utanıyor musun bak adam nısanlısıyla oynuyor dıye cok kavga ettık kızlarla oynar ama sohbet muhabber tmez ama bence ben yokkn konusuyordur guvenım yok annemlere gıdecem 2 hafta ama oyunu ındırecem tekrardan ve sureklı aynı kısılerle oynuyorsa demekkı muhabbet edıyordur ozaman da bıe daha gerı gelmem ıyıce b.o.kunu cıkardılar vala Allah senınde yardımcın olsun rabbım sabır versın sana
(114 puan) tarafından
Evet benimki de beni almadı oyuna canım Allah hepimize yardımcı olsun
tarafından
Ben kavga ettım baya şimdi hep kontrol ederım rastgele oynarsa sıkıntı yok kızlatda olsun ama aynı kısılerle oynarsa demekkkı muhabbet edıyo benımkı bırde nobette yanı şuan bıle oynuyordur
(114 puan) tarafından
Eşim in de kendi işi bütün gün oynar iş yerinde ben de yokum rahat rahat oynar
0 oy
tarafından
Benim esimde bir ara pubg oyununa iyi sarmisti maddi skntilarimiz vardi kendini oyle avutuyordu akli sira resmen oglumun odasinda kendine ayri bir dunya kurmustu ben çocukla salonda o oglumun odasinda saatlerce oynuyordu birde severek zorluklarla evlendik 6 yil aradan sonra yasak vardi o zaman 2 gun ablamda bizdeydi hatta abla ben istemiyorum artik cok netim dedim beni sakinleştirdi felan neyse gittim yanina birak su telefonu konuşacaz dedim suan birakamam oyin bitsin dedi aldim elinden kapadim tus kilidini bak ben seni severek dileyerek geldim bu kapiya resmen kendine yeni bir hayat kurdun boyle evlilik olmaz istemiyorum ben artik senin verdigin kuru ekmege muhtac degilim anamin kapisindada doyarim dedim ben ne icin varim bu evde sana hizmet etmek icinmi dedim sana edeceğime gider anama babama eder hayira girerim su yasak bitsin ben gidiyorum dedim sen bilirsin dedi ama asiri ciddiydim duzelmese bitirecektim neyse aileler felan geldi dedim ben artik istemiyorum 28 yasimdayim bunu cekmek icinmi geldim bu hayata dedim oyna ya oyna biz gidiyoruz sabahlara kadat oyna diye bagirdim herkes vardi neyse babam sakin ol basbasa son kez konusun dedi gittiler tekrar oturdum konustum maddiyati bahane etti kafa dagitiyormus bizimle dagitacaksin o kafayi senin bir ailen var bir kadin bu kadar ilgizi birakilmaz yarin birgun bir hata yaparsam seytana uyarsam sakin ama sakin beni suclama dedim bilerek dedim tabi bunu Rabbim sasirtmasin agladim bir yandanda ve oyle bir bakim yaptimki kendime ne kaybedecegini son kez görsün istedim sonra oda agladi boyle konusma sizi cok seviyorum kaybetmek istemiyorim söz hersey duzelecek felan dedi zorla yanina yatirdi saclarimi felan sevdi eyvallah etmeyen defol git diyen adam ciddiyetimi gorunce U dönüşü yapti resmen 3 ay oldu elhamdulillah fazlasiypa duzeldi dariai size olsun insallah canim demem oki ciddiyetini gostermek gerekmis bir erkege cepte gördüğü zaman eyvallah etmiyor gozunu korkut ciddiyetini belli et 
(114 puan) tarafından
Giderseniz gidin diyo canım umrunda değil gittim bakalım rahat etsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 568 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.
8 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 232 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pampers (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 683 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde duygu_22 (2 puan) tarafından soruldu

412,367 soru

12,413,739 cevap

44,940 kullanıcı

Kategoriler

...