0 oy
2,326 göst.
Aile kategorisinde (372 puan) tarafından
Slm kızlar. Dun esımı uyandırmayı unutmusum sabah oda gıtmedı bugun dinleneyım dedı. Kendı ısı. Neyse telefonu caldı o uykudaydı Calıstıgı yerın adı dıye kaydet mıs yenışehırde calısıyor bu ara o numara da yenısehır dıye kayıtlıydı. Ben de işten arıyorlar diye karısmadın. Hemn ardından mesaj geldı. Ac 5 dakıka konusalım lutfen dıye.  Kafama takıldı bu iş adam neden boyle yazdı dıye. Neyse aksam esım uyuduğunda aldım telefonu nu baktım o numarayı engellemıs. Ben ıyıce kıllandım aldın numarayı kendıne kaydettım. Sabah eşim işe gıder gıtmez aradım o numarayı özelden ve acan bı kadın. Basımdan asagı kaynar su dokuldu sankı. Şimdı aksam eve gelmesını bekliyorum. Acaba aldatılıyor muyum. Ama telefonunu asla saklamaz sıfresı nı bılırım hep ortada. Ama kafam allak bullak ne yapıcam bılmıyorum. 

49 Cevaplar

0 oy
(2,932 puan) tarafından
Yanında arayan kadını arattır akşam kocana ne olup bittiğini anlarsın böylelikle ama umarım zannettiğimiz gibi aldatma vs değildir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yerinde olsam kadını ararım konuştururum ve ses kaydina alirim elinde kanıtın olsun diye
0 oy
tarafından
Canım hangi hattı kullanıyorsa eşin arama mesajlaşma dökümanına bak ne zaman kac saat konuşmuşlar falan ondan sonra ne yaparsan yap adama gül gibi karın dururken
0 oy
(214 puan) tarafından
Benim eşimde Vodafone çalışanı ve rehberinde kız arkadaşları da var tanırım da onları hiçbir zaman engellememistir ve yanımda da konuşmuştur arkadaşlarını da hep isimleriyle kaydetmiştir bende tabiki evlendiğimizde çok kızdım ettim ama arkadaşlarım ve iş arkadaşlarım mecbur konuşmak zorundayim demişti 

Senin eşinde böyle yaparmiydi yanında konusurmuydu
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(177 puan) tarafından
Senin yazdıklarını okuyunca benim aklıma eşim geldi. Biz bir kere kafede oturuyorduk öylesine telefonuna bakıyorduk birlikte whatsap ında kamyoncu ömer ağabey diye kayıtlı 2 kişi gördüm ve üstelik bir tanesinde kız fotoğrafı vardı bende sorgulamadan kizmaya başladım falan neyse en sonunda eşim diğer kişiyi aradı gerçek ömer ağabey olanı ve sordu diğer kayıtlı olan numarayı. Meğer adam kızına vermiş hattını kendi söyledi. Yani diyeceğim o ki ilk önce dinlemeni tavsiye ederim hemen yargılama derim sonra pişman olursun
0 oy
(50,874 puan) tarafından
whatsap webe karşıyım ama bunu yükle esinle konusmadan once takip et
0 oy
(250 puan) tarafından
Ben öyle bişeyle karşılaşsam anında beynini dağıtırım. Sen iyi dayanmışsın. Umarım yanlış anlasilmadir gunahinida almayalım ama eğer sana bunu yaptıysa iki yakası bir araya gelmesin. Valla kusura bakma bir an kendimi senin yerine koydum. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,002 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 671 göst.
6 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
0 oy
3 cevap 229 göst.
17 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu