Dün gece uyuyamadım eşimin telefondan bugün paylaşmak için fotoğraf almak istedim google fotoğraflardan neyse o ara google geçmişine baktım beni rahatsız eden bi iki şey gördüm. Eşime gösterdim açıklamasını yaptı güzelce sonra vay ssana yazıklar olsun benim böyle bişi yapacağımı nasıl düşünürsün beni hiç tanımamışın sana dicek söz bulamıyorum. Ama bunları hafif bi tebessümle söylüyor. Bende istemsiz gülüyorum tabi neyse geçti karşı kanepeye uzandı küstü güya aradan 2 dakka geçti tatlı getiriyimmi yanına çayda demlerim dedim. Vallaha mi getirsene dedi hopladı ayağa kalktı. Hayır yok yani küsemiyon niye atarlanıyon buda böyle bi anı. Sizin eşleriniz nasıl küçük tartışmalarda tepkisi nasıl
Bizimkide dalgaya vurur aman büyumusde kocasina küsermis falan der gıdıklar tutamam kendimi gülerim
Esime trip atiyorm basliyo guzelim gemzelim guzel gözlüm bal yanaklim hic dayanamam hemen gulmeye baslarim :) arkami donuyorum hayir hayir barismadim sus duymuyorum seni diyorum gel bi gamzenden opuyum diyo 1 dakika bile sürmüyo :)
Kizimda bna cekmis iltifati cok seviyo kizim canımın içi diyoruz basliyo kahkaha atmaya
Bu yorumları okuyup ic gecirenlerin evine Rabb'im huzur versin eşlerine akıl fikir versin dogru yola ulastirsin böyle evinde mutlu olmak varken kendini dışarı atanları ıslah etsin
Bizde genelde ben kusuyorum geliyo ne yapip edip konusturuyo valla ❤❤❤ biz kadınlar guzel sozlere hemen konusuveriyoruz vallahi
Bizim iki gün önce tqrtişmamiz oldu tabii tartışma diyorum ama tek başıma tartışıyorum o hiç kolay kolay tartışmaz e ben iyice fıttırıyorumben konuşmuyorum ama o hiç birşey olmami s gibi davranıyor
1,493,177 soru
24,397,567 cevap
349,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın