Çok yoruldum kızlar çok bıktım boşanmak istiyorum aama her dile getirdigimde daha çok dayak yiyorum tehdit ediyor öldürürüm seni diye bı kızım var daha yeni doğum yaptım onunla ilgilenip unutmaya çalışıyorum ama hep bı tarafım buruk ailem desem aldrs etmiyor anneme demiş kavga ettik diye annem aradı akıllı ol diyor bana sildim hepsini ailesine desem eşimi haklı tutuyoalr hep kadın sığınmaya gideyim desem nereye kadar orda durucam eninde sonunda bulurum seni diyor daha yarım saat önce iş yerinden gelip dövüp gitti sadece bugün evde dursaydin keşke vakit gecirseydin dedim diye oda vakit geçirmek istediğimden değil belki yanımızda olursa değişir düzelir diye cabalamicam artık yenik düştüm çaresizim hergun dua ediyorum Rabbime gelemedin bu eve diye belki günaha giriyorum ama evet beddua ediyorum ne kadar zormuş kimsesizlik kimsenin sahip çıkmaması kızım var sadece o ayakta tutuyor beni o da olmasa çoktan kıymıştım canıma lütfen ahir sözler kullanmayın bana buradanda olmak istemiyorum çok seviyorum burayı vaktim burda geçiyor unutuyorum bazı şeyleri kısa surelignede olsa uzun oldu canlarım sizleri çok seviyorum