0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde (7,933 puan) tarafından
Kızlar yaa bebegim 1 aylik hiç uyumuyo gündüz kucagimda bazen uyuya kaliyo besige koyunca 2 dkka gecmeden uyaniyo karnida tok altida temiz gazida yok nasil yapacam hic bilmiyorum varmi bi tavsiyeniz tecrübeli beybitolarimm

12 Cevaplar

+1 oy
(164,151 puan) tarafından
Aşkim senin kokuna alismistir ondan biraktigin an uyaniyodur
(7,933 puan) tarafından
Off nasil yapcam sevdoş ya hic bi is yapamiyorum evimi gece temizleyim diyorum oda süpürgeyi çalistiramiyoz malum burda saat 7 den sonra yasak yemek desen cikolata kekle karnimi doyuruyom oda firsatim olursa
(164,151 puan) tarafından
Valla ben gece temizliyom bizimki mustakil yaa o konuda rahatim bebekler alistigini 40 gunde unutur derler kuzey dogdu hastanede ilk gece kucagimdan indirmedim korktum biri alir diye ☺️ o gece alisti kucagima ayni miran gibiydi besige koydugum an uyaniyodu eve gelen hemsire dedimi besigin yanindaki acikliktan bebegin elini tut senin varligini hissetsingece gunduz 1 hafta kuzey uyudukca elini tuttum 1 hafya snr alisti yemek isi bizdede dert olduydu 2 aya yakin kahvaltilik yediydik zamanla duzene girersin
(7,933 puan) tarafından
Bnde besige koydugumda elini tutuyorum varligimi hissetsin diye banamisin demiyo aglamaya devam insallah unutur 10 güne
-Reklam-
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Beyaz gürültü aç canm belki iyi gelir uyur denedin mı bilmiyorum ama
(7,933 puan) tarafından
Denedim cnm yine ayni maalesef
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Arabanız varsa arabayla dolaşın kucağında uyuyakaldim eve gelince direk yatır kalkarsa emzir bı sure böyle deneyin sonra duznee girecektir

Bı de gündüz bebek arabasıyla gezdir onda da uyur temiz hava yuttuğu için de yorgun duser
(7,933 puan) tarafından
Hepsini denedim yine uyumuyo derin uykuya girmiyo hiç arabadan kucagima aldigim an uyaniyo
(4,034 puan) tarafından
Benimki de öyleydi bebek arabasına koyardım parkta dolastirdim uyuyakalirdi ben de parkta otururdum uyanana kadar napim bari uykusunu alsin derdim 7. Aydan sonra süper bı düzelme oldu o zmana kadarnuykusundan çektim şimdi yorgun düşsün pat uyuyor yatağına bırakıyorum gözlerini aralıyor bana bakıyor ama gene de uykuya dalıyor sen de sabret alıştiriyorsun diyenlere aldırma bebişin neye ihtiyacı varsa senden onu istiyor sonra guven gelecek bebişine ve kendisi dalmaya baslayacak
(7,933 puan) tarafından
İnsallah cnm ya yüregime su serptin valla
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Post ne cabuk indin lan aşagilara
0 oy
(5,821 puan) tarafından
Beşiği bıraktığında üzerindeki tişörtü çıkarıp yanına koy. Kokunu arıyordur.
(7,933 puan) tarafından
Bi deneyim cnm bi kac kisi daha soylemisti unuttum
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Uyuduktan sonra senin kontrolün altında yüz üstü yatır,benim bebeğimde beşiğe koyduğum anda uyanıyordu ben böyle denedim çokta uzun süreli uyudu 
(7,933 puan) tarafından
Öylede yapiyorum yine agliyo ne denediysem basarmadim
(3,141 puan) tarafından
Yatarak emzir canım uyuduğu yerde bırak bide öyle dene o zaman bunu denedin mı
(7,933 puan) tarafından
Öylede sırt üstü kaliyo diye yan çeviriyorum bu yüzden uyaniyo sirt üstüde yatirmiyorum ne olur ne olmaz diye
(3,141 puan) tarafından
Evet haklısın Allah korusun kusar felan,umarım fikir veren olur ve sonuç alırsın
(7,933 puan) tarafından
İnsallah cnm
0 oy
tarafından
Çemberini köy beşiğine benim oğlum emerek uyuya kalıyordu bide prematüre olduğu için çok uyurdu yada bi gün giydiği tişörtünü beşiğin içine koya bilirsin 
(7,933 puan) tarafından
Denicem cnm tesekkurler
0 oy
(54,529 puan) tarafından
iki yasinda hala uyumuyo sinir krizi gecirecektim bugün  
(7,933 puan) tarafından
Basindan berimi böyleydi canm
(54,529 puan) tarafından
evet canim bir aylikti gaz problemi basladi ondan sonra hic duzene girmedi. buyudukce zorlasiyo uykusu var gözleri küçülüyor uykuya dalmiyo bagirdim bugun bide kendimden nefret ettim cok bagirdim diye.tuketiyo uykuya dalmamasi hep boyleydi valla yarama bastin kaç ☺️☺️☺️
(7,933 puan) tarafından
Insallah duzene girer misil misil uyur artik
(54,529 puan) tarafından
insallah canım Allah sanada kolaylik versin
0 oy
(982 puan) tarafından
Uyaninca agliyor mu canim sakin mi?
(7,933 puan) tarafından
Kiz sen doktora gitmedinmi bn bugün gitmicem yarina kaldi
(982 puan) tarafından
Simdi geldik canim gittim 3300 50 cm olmus zümram hastaneye yolladi kalbinde bir ses duydu kotu birsey degil bakilsin ayrintili dedi gaz damlasi verdi
(7,933 puan) tarafından
Oy maasallah büyümüş prenses❤
Korkma cnm kötü bisey yoktur ama muhakkak götür hastaneye
Nasil muayne etti cnm bu arada nelere bakti
(982 puan) tarafından
Boy kilo ultrasonla heryerine bakti canim hastaneden randevu aldk kalbine de bakacaklar ama cok agladi yavrum ultrason jeli soguktu ondan birde gaz damlasi verdi sadece gazi olumca kullan dedi sen nasil kullaniyosun?
(7,933 puan) tarafından
Eczaneci gunde 4 kere 10 damla kullansin demjs ama bn aglayincs tek veriyorum gaz sorunumuz yok Allaha sukur toplam 1 ayda kac kilo almasi gerekiyo cnm zümra kac kilo almis
0 oy
(5,372 puan) tarafından

Kundak yapıon mu nagişim ellerini oynatıp irkiliyosa belki ellerini biraz sarsab kollarını yani :D

(7,933 puan) tarafından
Nasil yapcamki kollarini tekmi hic kundak yapmadim ya bilmiyorum tubisim yaa
(5,372 puan) tarafından
Annem ince bi battaniyeyi üçgen yapıodu sadece kollarını kundaklıyodu anlatabildim mi bilmiom da ya çok da önemli değil kolunu kıpırdatmcak şekilde yaparsın tabi çok da sıkma bilirsn zaten kuzum :)
(7,933 puan) tarafından
Bi deneyim cnm tesekkur ederimm❤❤❤
0 oy
(945 puan) tarafından
Senin kokuna alışmıştır o kuzum bende cok cektim onu göğsüme yatırıp uyuttum hep bıraktım mi uyanırdı zor düzeldi 
(7,933 puan) tarafından
Bnde gögsumde uyuytuyorum besige birakinca agliyo iste insallah düzelir ya
(945 puan) tarafından
Besige kokun olan bi seyi koy ben öyle vazgecirdim bu huyundan canım:)
(7,933 puan) tarafından
Denicem cnm cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Ahh ahh benm oğlum 13 aylık gündüzleri sadece 5 dk uyuyor ya inana biliyor musun resmen uyku nedir bilmiyor ben ne çekiyorum elinden :(
(7,933 puan) tarafından
Insallah düzene girer cnm
tarafından
İnşallah canm hepimizin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 330 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elvan00 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elvan00 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,919 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,876 soru

24,436,899 cevap

352,946 kullanıcı

...