0 oy
507 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (176 puan) tarafından

image

Kokusuna bayılıyorum o kadar çok almak istiyorum ki fakat fiyatı bana çok yüksek alabileceğim bir şey değil malesef testlerini bulabileceğim bir yer  internet adresi falan biliyormusunuz 

7 Cevaplar

0 oy
(670 puan) tarafından

Kokusunu acayip merak ettim doğrusu internetten yorumlarına baktim 5 yıldır kullanan bile var çok merak ettim bulursan banada soylermisin canim :D

(176 puan) tarafından
Muhteşem bir kokusu var canım tanıdığım bir öğretmen kullanıyordu her yanımdan geçişinde burnumu onda unutuyordum resmen o derece en sonunda sordum hangisi bu diye ismini verdi ama ben bu parayı buna vermemem ki bu fiyatta indirimli
(670 puan) tarafından
Aa bnde vermem valla canım 60-70 TL olsa bı derece
-Reklam-
0 oy
(6,395 puan) tarafından

Kokusu çok mu güzelkız :D nneyli bu

(6,395 puan) tarafından
Normalde bvlgari goldea kullanıyorum bu defa eşime diyim de bundan alsn yorumları baya iyi o bakar iyiyse alır :D yves rocherden baska yerlerde satılmıyo mu acaba
(3,822 puan) tarafından
Trendyol hepsiburada da falan satılıyor öneririm gerçekten kokusu çok güzel
(6,395 puan) tarafından
Kız esm ordan aldrmaz şimdi şehir dışında orda yurt dışından direkt orjinal parfümler geliyo bi magaza var ordan alıyo varsa alır yoksa kalır
(3,822 puan) tarafından
Yurtdışından geliyorsa vardır yada isterse getirirler
(176 puan) tarafından
1 defa sık günlerce o koku üstünde kalır aşırı kalıcı ve muhteşem bir kokusu var alabilenler alsın vallahi
0 oy
(973 puan) tarafından
Post yukari ciksin
0 oy
tarafından
Valla tipine bakınca bile burnuma güzel bir koku geldi benimde parfümum bitiyor böyle birsey alabilirim aslında çunku ben bir parfumu 1 yıl kullandigim icin fiyati bana makul olur.
(176 puan) tarafından
Alabiliyorsan al bence canım bileğine sık 5 dk dursun sen sonra gör kokuyu mis misss :)
tarafından
Nerde satiliyor ki internetten siparis disinda deneye bilecegim
(176 puan) tarafından
Yves rocher mağazasında satılıyor canım ismini söyle sana verirler parfümün testlerini dene baj
0 oy
tarafından
Benim aldigik parfum 50 tl gecmez  cok phalai cidden  dolfurma parfumler var resmi goster onlar bilir bnce
(176 puan) tarafından
Bende öyle fazla veremiyorum parfüme Yok canım ya sordum bunun yokmuş
0 oy
(9 puan) tarafından
Gunaydin canım yasadigin şehirde  Yves Rocher mağazası varsa orda  bakabilirsin başka yerde bulamazsın zaten.  Bende merak ettim bakıcam birgün 
(176 puan) tarafından
Evet canım var var da o kadar parayı veremiyorum malesef imkanlar kısıtlı belki tester bulabilirim diye paylaşım yaptım amam malesef :)
0 oy
(146,764 puan) tarafından
Kokusunu merak ettim 
(176 puan) tarafından
1 defa koklasan bir daha vazgeçemeyeceğin bir koku canım :)

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 33 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
9 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 316 göst.
12 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mlk22 (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 394 göst.