0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dogum dan sonra eşinizle nasıldınız eşiniz size siz eşinize eskisi gibimiydiniz hala eşlerin ilgisi azalıyor mu dogum sonrasında 

13 Cevaplar

+1 oy
(1,264 puan) tarafından
Hep kötüydü yine kötü 
tarafından
Rabbim muhabbet sevgi saygı versin inşallh canım
(1,264 puan) tarafından
Amin canım  bana dua  et  canım lütfen
(1,096 puan) tarafından
Hislerime tercüman olmus sun bacım
tarafından
İnşallh edicem canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah rabbim yuvana mutluluk huzur sevgi saygı versin bebeginizin hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallh canım
(1,264 puan) tarafından
Amin canım  insalh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok şükür hiç eksilmedi daha da arttı 
tarafından
Maşllah canım ne güzel bende merak ediyorum acaba eşler de sogukluk oluyo mu die
tarafından
Kimsinde oluyormuş canım
Bizde hiç olmadı ama akşamları gelmek için benim için can atardı şimdi oğlu için atıyo fark etmiyo değilim söyleyince yok öyle bişey
O yokken sen vardın diyo ☺️
0 oy
tarafından

Ilk zamanlar bir boşluk oluyor eve üçüncü bir şahıs geliyor düzen değişiyor falan :D

Ama alıştıkça bağımız kuvvetlendi daha fazla çünkü aile olduk

(22,014 puan) tarafından
Bence de öyle
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Eşim bana bebektn sonra daha çok baglandi
0 oy
(1,326 puan) tarafından
İlgisi bebeğe kayıyor. Cinsel anlamda bir süre uzaklasiyorsunuz. Malesef daha çok bebeğe odsklaniyorsuniz. Bizim gazliydi geceler boyu. Tek düşündüğümüz bebegin gaziydi. Cinselliği unuttuk uzun sure
tarafından
Ya cinsel linkten ziyade hani bu lohusa döneminde koku falan oluyo ya eşler nasıl bakıyo acaba ne düşünüyo eşinden soguyor mu
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Bebeğimize bölündü tabii çok ağlak bir bebekti. Hep onun üstüne olduk. Ama beni sevmesi istemesi aynıydı değişim olmadı hiç :)

tarafından
Maşşalh canım inşallh böyle devam eder
0 oy
tarafından
En baslarda adepte olamadi hatta olamadik yeni bir duzen cunku zamanla büyüdükçe emek verdikce oda cok fazla alisti simdi oglum 16 aylik esimin dedigi sey biz cocuktan sonra tam bir aile olduk cocuksuz ev çiçeksiz bahcemis meger evimizin neşesi oldu resmen der dahada baglandik elhamdülillah 
tarafından
Maşallh allah muhabbetinizi artırsın
tarafından
Amin canim cumlemizin insallah
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kuzum ben zor bır dogum gecırdım gebelık zehırlenmesınden daha agır bişeyle imtihan edildim.Normal dogum beklerken sezeryan oldum.Bebegımı yenıdoganda bakıma benıde yogun bakıma aldılar.O donemde eşimden Allah bin kere razı olsun.Çok destek oldu.oradan oraya koştu tek başına.Brnım annem ve ablalarım vardı ne dedılerse gitti yaptı geldı benım moralım cok bozuktu moral verırdı hep.Dogumdan sonra 40 gun boyunca da cok yardımcı oldu sonra iş buldu gitti.Sımdı kızımız 13 aylık istediğim zaman yardımcı olur.
tarafından
Maşallh canım allah eşinden razı olsun hep böyle devam eder inşallah
0 oy
tarafından
Önceden de bağliydık doğumdan sonra daha da bağlandık 
0 oy
(163,198 puan) tarafından

Bizde ilgi azalmadi artis oldu beni bunlatti ;)

tarafından
Ahaahaaaa kız millet ilgilenmiyo die şikayet eder sende ilgi bulmuşşun şikayetcisin:)
(163,198 puan) tarafından
Amaan çok vicik vicik darlaniyom ben
0 oy
tarafından
Hiç değişmedi ki 
0 oy
(28 puan) tarafından
hep korudu kolladi bir is yapmama izin vermedi bebegimede geceleri bakti Ben uyuyum diye
0 oy
tarafından

İlk 3 ay birbirimizi yedik:D şimdi bal gibi tatlınız maşallah 

tarafından
Maşşalh diyelim o zaman nazar değmesin :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 166 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bnoyk (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Elifklcc27 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 456 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.