0 oy
1,045 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından
Kızlar kızım pişik olmuş 2 haftadır geçmedi sudocrem zeytinyağ pudra kullandım ama faydası yok ne yapmalıyım acaba?

15 Cevaplar

+1 oy
(591 puan) tarafından

image

bana çocuk doktorumuz bunları verdi pişik için normalde ben travazol kullanıyordum onu kullanma sureklı kullanılmıyor sadece 3gun kullanılabılıyomus içerisinde kortizon varmıs bepanthol zaten berbat bı krem hşçbir şeye yaramıyor bıde pek doktorlar onermiyolar 
-Reklam-
0 oy
(16,677 puan) tarafından
Trosyd yada fito krem öneririm 
(443 puan) tarafından
Fito krem aile hekimim göğüs ucu yarası için vermişti pişiğe de faydası olurmu canım evde var kullanayım mi
(16,677 puan) tarafından
Gelir canım çok az sür
0 oy
tarafından
Silverdin sur canım 1 gün de geçiriyor 
(443 puan) tarafından
Onuda alıp deniycem saol canım
(591 puan) tarafından
O yara ve yanık kremi degil mi canım
tarafından
Canm benim oğlumun ilk doğduğunda çok fena yara olmuştu hicbir pisim kremi geçiremedi en sonunda hastaneye götürmüştüm doktor  silverdin sur dedi ve sürdüğüm geceden sonra gerçekten 2 gün içinde yok oldu yaralar bende şok olmuştum çok etkili
(591 puan) tarafından
Anladım canım normalde yara ve yanıklar kullanıyorumda eger kızımda asırı derecede gecmeyen pişik olursa bende denerim onu bılgılenmıs oldum sagol canım
0 oy
tarafından
Doğal köylülerin yaptığı zeytin yağlı sabunla yika cnm ben öyle geçirmiştim hemen yatistirdi .pazarlarda aktarlarda satılıyor ya kesme şeklinde onlardan .sonrada zeytinyağ sur geçer inşallah
0 oy
tarafından
Vazelin 6 yıldır çocuklarıma uyguluyorum birebir kullan geçer canim
0 oy
tarafından
Eger pudra kullanmaya devam edrrsen daha artar ve idrar yolu enfeksiyonu olabilir pudra butun gozenekleri tikiyor kesinlikle kullanma fotosunu cek aile hekimine tek basina git goster onlar anlar zaten ona gore ilac al
0 oy
(658 puan) tarafından
Pudra daha kötü yapar canım. Pişik geçene kadar ıslak mendil kullanma altını yine veya bebek pamuguyla temizle. Birde kaka yaptığında vajinal bölgeyi iyi temizlemeyi ihmal etme arasında kalınca oda pişik yapıyor. Ben böyle temizleyerek ve Sudocream ile geçirdim. Birde bezini dolana kadar tutmadım. Gün içerisinde bez takmadım bazı zamanlar hava alabilmesi için. Geçmiş olsun  
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Bepantol kullanıyorum çok güzel canım 
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Bepanthol kulkan düzenli bi seklde 
0 oy
tarafından
Canım benim de öyleydi son çare pudra kullandım toparladı tavsiye ederim 
0 oy
(53 puan) tarafından
Canım benim kzimda öyle oluyordu bende ne buldum onu sürüyordum sonra labial füzyon diye bişey duydum iç duudak yapisikliymis o oldu kızımda çok pişik kremi kullanmaktan çiş yapacak yer kalmamış yaptığından küçük bı aletle açtı doktor  hepsini kullanma bana Bepanthol verdi bunu sür diye yağ falan sür fazla krem kullanma
0 oy
(6,188 puan) tarafından
Hametan sur mavi olanindan
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Islak mendille siliyorsan o da etkiler canim 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Çok sıkı şeyler giyme canım, pamuklu iç çamaşırı kullan, olabildiğince bol giyim mesela etek giy oraya kumaş sürtüp daha tajriş etmesin, bi de sürekli kuru tut orayı
(443 puan) tarafından
Bebeğim için söyledim canım 2 aylık kızım
(5,481 puan) tarafından
Ya pardon, ben siz sandım. Islak mendil yada bez sıkıntı yapmış olabilir bence
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Egzama olabilir ablam kızına hamazinc kullandı 1 günde rahatlatti 1 haftada da tam iyileştirdi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
8 cevap 404 göst.
0 oy
4 cevap 279 göst.
15 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gencanne2018 (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,426 soru

23,693,612 cevap

311,153 kullanıcı

...