0 oy
528 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben Sema yıllardır bir sildim bir yükledim ve sonunda yine geldim.Benim üç kızım var ve tekrar hamile kalmak istiyorum Allah'ın izniyle.kizlar çevrenizde duydunuzmu veyada yaptinizmi merak ediyorum hamile kalmadan önce dua edip oğlu olan ve ismini Muhammed koyan.

Nolur beni yargilamayin,sen nasıl annesin,evlat evlattir kızı erkeği olurmu falan demeyin,ben kızlarına ölürüm sadece insanız ve neyimiz olmazsa onu isteriz rabbimden

19 Cevaplar

+1 oy
(390 puan) tarafından
Bilgim yok. Ama Allh gonlune gorw versin
(1 puan) tarafından
Aminnnnn
-Reklam-
+1 oy
tarafından

görümcem muhammed koydu ama belli bi dua okudu da mı yaptı bilemem :) 

(1 puan) tarafından
Anlıyorum inşallah her iki duygudanda yaşatır rabbim
+1 oy
(1,095 puan) tarafından
Canım bende duymus tum ki bizim burada buyuk bir zaat var. Benim aklıma gitmişlerdi gıt orada ada diye. Bende sans eseri bir gün onunden gecersen girdim dua ettim dediklerini yaptım. Bebegim erkekti ama kaybettim karnımda. O yuzden rabbim ne eylerse güzel eyler
(1 puan) tarafından
Ayyy üzüldüm canım
(1,095 puan) tarafından
Rabbim in işine karısılmaz canım evet cok haklısın anne olarak hepimiz istiyoruz ikisini de tatmayı. Rabbim saglıklı omurlusunu versin de. Baskı görmüyorsan bu cinsiyet konusunda kafana takma.
(1 puan) tarafından
Baskı fiziki olarak değil ama piskolajik olarak çok görüyorum
(1,095 puan) tarafından
Cok yzık hala kız erkek dıye ayıran bır zıhnıyet var
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Yanlış değilsem böyle bişey okumuştum ben..

Niyet et bakalm Allah hayırlısıyla birlikte bir de oğlan nasip etsin
(1 puan) tarafından
Deniycem tekrardan insallah olur
0 oy
tarafından

Rabbim gönlünden geçeni sana versin inşallah her iki meyveden de insan tatmak ister.

0 oy
tarafından
Canım her anneye lazım diye bir kitap var onun içinde yazıyordu sanki öyle birşey 
(1 puan) tarafından
Saol gülüm
tarafından
Dur bulabilirsem ben sana resim atayım canım bekle
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin esin bol bol fındık badem yesin 
(1 puan) tarafından
Oylemiii
(5,373 puan) tarafından
Ne alaka kız :)
0 oy
tarafından

image

inşallah işine yarar canım
(1 puan) tarafından
Ayyyyy çok sevindirdi beni cano Allah razı olsun senden :)
tarafından
Amin canım cümlemizden
(458 puan) tarafından
Eee diğer sayfayı da gönder kız isteyenler için şükür benim bi kızım var ikinciye hamileyim buda kız ama ablamın 3 oğlu var ve Kızı olsun çok istiyo
(5,326 puan) tarafından
Bende bunu atacaktım bak bunu karı koca tam bir ihlas üzere yapın islam dinine fayda olsun diye Mevlânın dini üzere doğuruyorum bu cocugu diye niyet et abdestli olun
tarafından
Bak kız da tutuyor tecrübe ettim ben :) birazdan atarım takipte kalın
tarafından
Attım kızlar
0 oy
(56 puan) tarafından
Aynen cnm üç oğlun olsa bide kızın olsun istersin Allah'ım ikisindende nde yitik komasin benimde cnm üç kızım var dortuncu de kız sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun Allah'ım bunu nasip etmiş banada çok şükür
(1 puan) tarafından
Anladım canım çok saol
Kusura bakma birde siz yapmadinizmi
(56 puan) tarafından
Yaptım cnm yumurtlama takvimife takip etdim
(1 puan) tarafından
Sahih bir hadismidir bilmem ama bıyerde okumuştum adetten hemen sonra hamile kalınırsa erkek bebek olurmuş ki Allah ne derse o olur
(56 puan) tarafından
Aynen cnm dene ilsallah olur nasipde varsa
(690 puan) tarafından
Ben adetten 18 gün sonra hamile kaldım oğlum oldu onun bı doğruluğu yok canm
0 oy
tarafından
Hiç duymadım ben boule birşey umarım basında sağlıklı olur sonra da bir erkek evlat nasip eder size allah
(1 puan) tarafından
Amin inşallah
Rabbim önce olmayanlara sonra daha çok isteyen ve ihtiyacı olanlara sonrada ben ve benim gibi olanlara nasıl etsin
0 oy
(16,199 puan) tarafından
Oğlumun adı Muhammet ama niyetim o yönde değildi hiç hayırlısını işte Rabbim den 
(1 puan) tarafından
Hep hayırlısını istedim zaten rabbimde üç tane bal nasil etti hamd olsun
0 oy
tarafından

image

ghghghghghgg
(5,373 puan) tarafından
Anaa şu yataktaki sağ sol olayı doğru sizinki tutuyo mu merak ettim :D
tarafından
Tutuyor canım :) :)
0 oy
(164 puan) tarafından
Hiç duymadım Allah hayırlı evlat versin canım
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Allah kalbine gönlüne göre versin canım. Benim.babaannem şeyhlerden gelme hatta  şeyh kızı şeyh torunu memleketimizde kamuşlu diye bi ziyaret var babaannemin annesi ve büyük büyük dedesi nenesi bütün şeyhlerin türbeleri orda. Ordan gelen incirleri babaannem şifa niyetine erkek evlat isteyen kadınlara verirdi 9 ayları bitenler bebekleriyle babaanneme gelirlerdi niyetin önemli kesinlikle niyet edip inanman önemli tabii kii takdir allahın ama niyetini salih kıl rabbim salih bir evlat nasip etsin sana inşllah 
0 oy
(582 puan) tarafından

3. Kıza gebeyim  gönlüm erkek çocuğum da olsun isterdi ama rabbim böyle uygun görmüş.

Olmadi diyede asla isyan etmiyorum çok  şükür erkek olsun diyede tekrar hamile kalmak istemiyorum.

Allah olan çocuklarıma uzun ömürler versin kız erkek farketmiyor evlat evlattır. <3

(1 puan) tarafından
Bende aynısını düşünüyordum canım kızim oldugunu öğrenince başka dogurmam dedim demekki kız evlat hakkım hayırlısı dedim ama zaman geçtikçe insan tekrar dusunuyor
(582 puan) tarafından
Diğerlerine iyi bir gelecek verebiliyorsan yap .
Ama eksikleri olcaksa ondan kısıp bundan kısıp erkek olsun diye hamile kalacaksan yapma.
3 tane yeter onların geleceği için cabalcam  artk doğum serüvenim buraya kadar:)) üst üste yaptım ben aralarında 3 yaş var.
Bundan sonrası hedeflerim .
Bence tekrar düşün erkek olacağı ne malum bilmiyorum instgramda  6 kız bir anne sayfası var oda hep erkek olur ümidiyle hamile kaldı 6 kızı oldu en sonunda da bağlattı.
Iyi düşün öyle karar ver canım  bu işler bizim istememizle  olmuyor rabbim  ne derse o.
(1 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(38 puan) tarafından
Canim benimde iki kizim var hep bi oglum olsun istiyordum cocuk dusundugmuz ay hic aklimda olmadan birden bire dedimki Allahim bir oglum olsun adini Muhammet koyucam ayni ay hamile kaldim simdi 27 haftaligim Allahin izniyle bi oglum olucak ben tesadufen soylemisdim sonra tik tokda gordumki boyle bisey var mis
0 oy
(690 puan) tarafından
Tiktokta çok gördüm duydm canm asli varmı ama bilmiyorum
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Onu bilemiyorum ama Muhammed bebekler cok yaramaz oluyor:)

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 546 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hacerhale (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 147 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Topcu (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
28 Şubat 2021 Aile kategorisinde 3prensannesi (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.