0 oy
962 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

kızlar çocuk dolabı düzenimiz bu şekilde daha yerleşmeyen çok eşya var bir oğlum bi kızım var sizden daha pratik daha kolay düzen fikirleri istiyorum düzeni seven biriyim ve en  dikkat ettiğim şey çocuk dolabında günlükle ayrı bölüme dışarı çıkarken giyilcekler ayrı bölüme koyarım bana daha düzenli durcak ve daha çok eşya sığdırabileceğim düzen fikirleriniz varsa sevinirim:)) 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende merak ediyorum bekliyim suracikta:D

tarafından
:)))) gorunen köy klavuz istemez tatlım yetenek var yani napiyim:D evet canım ozaman sende yavaş yavaş başlayabilirsin tadımlara ama çok değil az az 6. ayda da tam olarak gecersin
tarafından
Teşekkür ederim cancağızım :) Aslında doktorumuz 5. Ayda tadımlık başlayabilirsin demişti ama ben daha bir emin olmak için çoğu anneye sorar oldum bu konuyu. :) Peki ilk olarak ne ile başladınız? Doktorumuz bize yoğurt demişti.
tarafından
Evet hayatim yoğurt sebze meyve (havuç kabak elma armut muz az olacak) blendrdan geçir tadını alsın 6 ayda daha biraz pütürlü vermeye çalışırsın ben oyle yaptım canım
tarafından
Teşekkür ediyorum efendim :)
tarafından
Rİca ederim ne demek tatlım :)
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
İnstramdaa düzen için dolap jelatinleri var organizer diye geçiyor ondan alıp dizebilirsin
(669 puan) tarafından
Bakayım canım mantıklı özellikle t-shirt ler için lazim
(52 puan) tarafından
Dolap içi organizerler yaz cıkar canım
0 oy
tarafından
Dolap çekmece içi düzenleyiciler var. Hem fazla eşya alıyor hem düzenli duruyor
(669 puan) tarafından
Sepetlerden aldım ama oyuncak koydum içine
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Corapları falan cekmecede ben sepete koyuyorum.. Böylece kız erkek ayırabilirsiniz.. Aynı sekilde patikleride sepet tarzı seylere koyuyorum belki işinize yarıyabilir
(669 puan) tarafından
Çoraplara olabilir mantıklı teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ayy masallah cnm zaten cok duzenlisin gerek yok ama yotubede bi katkama sanati vardi adini hatırlamıyorum ama ona bi bak istersen
(669 puan) tarafından
Bi kaç ufak dokunuşla daha düzenli olabilir:))
tarafından
Bak canım biraz daha inceleyince şöyle bir fikir geldi aklıma elbiseleri astığın tarafın alt kısmına çorapları sepete koyup koyarsan Bir de o yan taraftaki ayakkabıları Sepetin yanına dizer sen bir çekmecem boşalmış olur Bir de bir rafın artmış olur benim aklıma öyle geldi canım Ay keşke yanında olsaydım çok severim Böyle işlerde
(669 puan) tarafından
Bende çok severim çok mantıklı gerçekten yapıcam nasipse yarın çok yattı kafama:)))
tarafından
Tmm cnm kolay gelede bide sey var biliyo musun bi ara trt belgeselde bi belgesel vardi temizlik hastalari diye ingilterede yapılmış coookkkk pinti insanlarin evlerini temizlik hastalari temizliyor tabsiue ederim bakmani bi
(669 puan) tarafından
Evet biliyorum o programı ama takip etmemiştim denk geliyordu arada
0 oy
tarafından

Sepet şeklinde demiyorum bak bu şekil ;)

image

image

image

(669 puan) tarafından
Ay bu çok iyi ya aradığım düzen işte bu:)))
tarafından
Bir başak burcu kadını, böyle şeyleri iyi bilir :)
tarafından
Dolap çekmece içi düzenleyici yazın internete. Internet üzerinden sipariş verebilirsiniz ;)
(669 puan) tarafından
Düzeni severim hatta baya severim bunlardan almam gerek:))
tarafından
:) o zaman kolay gelsin bakalım
0 oy
tarafından
Canım dolap ici düzenleyicileri var şiddetle tavsiye ederim çok iyi oluyor derleyip topluyor ve neyi nereye koyduğunu karıştırmiyorsun çok güzel oluyor 
(669 puan) tarafından
Bakıcam canım teşekkür ederim
0 oy
(1,947 puan) tarafından
O çorapları ters değil de düz katla :)
(669 puan) tarafından
Ters katlamamın sebebi açınca düz oluyor kızım kolay giyiyor ama öbür türlü de yaparım seni mi kırcam:))
(1,947 puan) tarafından
Görüntüsü daha önemli ama :))
(669 puan) tarafından
Görüntüde önemli tabi ki:)) ama çorap çekmecesine zaten organizer alıcam sanırım ters dğzlüğünden ziyade sıra sıra durması daha önemli benim için
0 oy
(1,453 puan) tarafından
canım cekmce düzenleyiciler var vak günlük üstlerini katlayip ona sigdirabilirsin ve gercekren çok toplu duruolar çoraplar da dahil. üstler çekmecede zor olur 

İlgili bir soru bulunamadı

409,116 soru

12,295,990 cevap

38,325 kullanıcı

Kategoriler

...