0 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Başlık içerikle uyumlu değil diyip kapatabilirler gayet de uyumlu bence çünkü perisanligimi anlatacağım size

Uzun zamandır yoktum merak eden bir çok arkadaş oldu hepinizi çok özledim

Minik Ahsenim beni mahvetti 

Goguslerimin uçları hala yara mastit belasi musallat oldu geçmek bilmiyor iki göğsümde de kitleler oluştu birini emziremiyorum ilaç kullanıyorum geçer mi bilmiyorum.mastit olduğu için sütüm yetmiyor mamaya başladım bebisimle boğuşup duruyorum

Hamilelikte 9 kilo almıştım. Doğumdan yirmi gün sonra tartılınca 14 kilo verdigimi gördüm ruhen bedenen bitik durumdayım.

Anne olmak ne zormuş kızlar allah hepinize yardım etsin dualarınızı eksik etmeyin iyileşip bebisimi doğru düzgün emzirmek istiyorum.

Hepinizi özledim eski günlerimi özledim. Yazmak istedim sadece kendinize iyi bakın 

16 Cevaplar

0 oy
(135,706 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Örtmenim seni çok özledim ahsenin fotosunu atsana
tarafından
Ben de çok özledim sevdoşum atacam en kısa zamanda çok çirkin benim kiz bana da benzemiyo babaya da kime benzediği belli değil
(135,706 puan) tarafından
Ahahaaha yerim senin kiziniii
-Reklam-
+1 oy
(51,939 puan) tarafından
canim benim bu minikler mafediyor bizi ama bir gulusleriyle unuttuyorlar gececk insallah hepsi musait zamaninda ahsenin resmni at cok merak ediyorum ♥️❤️♥️❤️
tarafından
Kuzuu çok ozledim❤ sorma mahvetti beni sıpa bu yaralar falan sıkıntı onlar dizeler iyi olur inşallah resim de atarim teyzesi
(51,939 puan) tarafından
öp kokla guzelligimi anasi gibi onuda görmeden seviyorum ❤️♥️ bende özledim kuzum ♥️
tarafından
Sağol kuzum benim ben de seni ve Eĺoşumu çok seviyorum sen de Eĺoşumu benim için çok çok op❤
0 oy
(14,531 puan) tarafından
Oyyyyyy ortmeniiiiiimmmm hosgeldinnbb
tarafından
Hoşbuldum mervosum özledim sizi
(14,531 puan) tarafından
Bende seni çok özledim
Yokluğun öyle belli ki.
tarafından
Valla mı kiz manyaklik yapan yok demi☺ manyak buket gitti bitik buket geldi
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun anne olmak gerçekten hic kolay değilmiş 
tarafından
Amin kuzum öyle valla
0 oy
tarafından

Kuzum benim seni görmek ne güzel :woot:

Geçer hepsi merak etme yolun başındasınız daha 

tarafından
Bende seni özledim ya:) arada gir özletme kendini ❤

Ilk başlar öyle güzelim zmnla düzene girio geçiyor merak etme:)
tarafından
Kuzu benim sıpa beş dk durmuyoki su an beşik sallarken yaziyorum ☺ göğüslerim duzelse çok sıkıntı olmaz onlar beni mahvetti
tarafından
Oyy totoşunu yerim onun:)) dururmu hic kuzum hele biraz daha büyüsün bu seferde yaramazlık başlıyor:)))

Krem falan kullanıyor musun kuzum yada göğüs kalkani
tarafından
Sorma kuzu benim kiz biraz da fena galiba ☺ kullanıyorum kuzu kaç krem aldım kalkan aldım silikon üç kullandım neler yapmadım ki
tarafından
olsun fena olsun annesi bu devirde öyle cin gibi olmak lazım aferin ona:))))

Ya kiyamam kuzum mecbur çekeceksin artık
0 oy
tarafından

Rabbim şifa versin cnm inşallah  tez vakitte toparlaraın neneğini emzirirsin anneliğin tadını çıkartırsın 

tarafından
Amin kuzum benim insallah
0 oy
tarafından
Hosgeldin canm allah sabir versin bebek bakmak xok zor annelik cok zor
tarafından
Hoşbuldum kuzu valla çok zor ya hele hasta olunca daha zor
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsn canım  zor tabi annelik insan neye uğradığını sasiriyo   . Yeni galiba zamanla alisirsin 
tarafından
Amin kuzu öyle ya kırkımiz cikmadi daha yeni yeni alışıyorum çok zor
(3,531 puan) tarafından
Hepsi geçecek canım . Evin içini birbirine katınca keşke küçük olsaydı diycen. Biz şuan o evredeyiz:)
tarafından
☺ ben de o günlere gelmek istiyorum kuzu yâ büyüsün biran önce diyorum
0 oy
(5,371 puan) tarafından

Buketçimm hoşgeldin yevvrumm <3 göğsün yaraysa göğüs kalkanı al kuzu o hemen geçiriyo ılık ılık duş al masaj yap ya şişip öyle sertlik olunca çok kötü ağrı oluyo iyi bilirim güle güle büyüt bebişini inşallah :)

tarafından
Tubisimm❤ neler almadım ki kuzum benim sertlikler baya sıkıntı bildiğin taşlaşmış nasıl olur bilmiyorum
0 oy
tarafından
Gececck canim o gunler bnm  bebgimdr cok zor gazli bir bebekti gecti gitti yaklanmaya baslafi daha zor gunler bekliyor annelik hic kolay degil valla :+) Allaah hepimize sabir versin
tarafından
Amin kuzum amin çok zormus ya kaç gün ağladım niye doğurdum diye☺
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin inşallah canım gerçekten annelik çok güzel ve çok zor eğerki bebek hasta veya huzursuzsa dahada zor.. Benim kızımda hem süt alerjisi ve laktoz intoleransı var hemde yumurtalıklarında kist var ayda 10 gün hastanelerdeyiz inan tükendim bende ama zorla ayakta duruyorum bugünlerde annemde hasta kanser hastası benim yanıma getirdik ikisiyle de ben ilgileniyorum bir yandan güçlü olmaya çalışıyorum bi yandan psikolojik ve bedenen çok stresliyim Allahım yardım etsin inşallah bu günleri hemen atlatıp feraha çıkmayı nasip etsin inşallah banada sana da amin.. 
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum ya çok üzüldüm rabbim şifa versin sana da bebisine de annene de inşallah en kısa zamanda düzelir Her sey
0 oy
(2,713 puan) tarafından

Ayyyy cnm benim kiz kac yorumda senden bahsettim neden yok bu diyodum ozelden yazcaktim post acmissin 

Kiyamam ogretmenime yaa bebisler oledir cnm yasadim biliyorum rabbim yardimcin olsun kuzum <3:D

tarafından
Sağol kuzum benim ❤ sorma bebiş kolik ona da razıyım ben bi toparlayamamdim kendimi ya
0 oy
tarafından
Canimmmm seni cok iyi anlıyorum benim bebisimde 2 aylık oldu dün eski haline göre goguslerimde bebeğimde daha iyi sabret geçicek inşallah ♥️
tarafından
Geçer inşallah kuzum ya kitleler bi yandan yaralar bi yandan
0 oy
(7,936 puan) tarafından

Ahh buketim sorma bnde ayni durumdayim cok bitkinim miran bey uyumuyo sürekli ilgi istiyo ev isi yemek hic bisey yapamiyorum kendim zaten rahatsizim dikislerim 3 kere acildi cok hareket etmekten bu 2020 bebisleri hep böyle sanirsam 1 2 ay bizi yoracaklar ama olsun tek canlari sagolsun

Göğuslerin icinde burda cok etkili krem ve kagit jel var arastirdim türkiyede yokmus keske gönderebilsem sana ama mama ver bisey olmaz bnde ek olarak mama veriyorum 2 gundur doymuyo sürekli agliyodu
tarafından
Oy kuzum benim ya benimki de öyle hiç durmuyor sürekli ağlıyor. Benimde dikişler açıldı tek olunca insan Her şeye koşmak zorunda. Allah yardım etsin kuzum benim. Benimki de öyle mama da olmasa hiç doymayacak emzirene kadar canım cikiyo zaten
(7,936 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun cnm mama kaç cc veriyosun ve gunde kac kere
tarafından
Kuzu valla aç olunca ağlıyor ben de takıliyom kafama göre
0 oy
tarafından
Kizzz Allah sabrini verir buyunce o günleri unutuyosun hayal meyal geliyo . Benim ikinci yoldaya ona bakacak artık çok korkmuyom açıkçası tek korkum çok ağlar ve ben uyumazsam ikisine yetişemem korkusu
tarafından
Allah yardım etsin kuzu çok zor ya

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 607 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Z.bekar (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 709 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 366 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde zumra.asaf (845 puan) tarafından soruldu