Tarifsiz bi duygu içindeyim kızlar bugün .
Doğum günüm .keşke doğmasaydim.
Kızlar sadece değerli olmak istedim ben hayatım boyunca sevilmek istedim . Ama olmadı . Ben kimsenin değerlisi olamadim. Kimse beni incitmekten üzmekten korkmadi.
Oysa isterdim ki eşim üstüme titresin beni üzme ye kırmaya dayanamasin. Hadi bunu da geçtim biraz değerli olayım . Ama hiç olmadım kızlar . Ben hep kendimi değersiz mutsuz hissettim. Geçmiyo bu duygu içimden kızlar . Hep kendimi değersiz mutsuz hissediyorum . Sabah kalktigimdan beri Ağlıyorum. 23 girdim. Ama yasitlarim2gibi bi gün geçiremedm hiç bi zaman .gecnligime doyamadim. 5 yildirdi çekmedigim kalmadı . Ama bikere kimse yüzüm gülsün diye cabalamadi çok ağır geliyo be kızlar çok
Bi kere sevdayı üzdü gönlünü alalım demedi kimse . Oysa ben herkes.mutlu olsun mutlu edeyim diye neler yaptım nekadar çabaladim. Sonuç ben yapayalniz mutsuzum. Yüreğim çok yanıyor kızlar cok
Aslında sen önce kendini değerli ve vazgecilmez kilacaksin,
Her seferinde çok güzel.olduginu kendi dilinde kendin dile getir,
Çok hoş olduğunu, çok nazik ve naif olduğunu, ve çok değerli olduğunu kendi ağzınla kendin dille getir,
Sen kendini değerli kıldıkca karşıda ki insanda zamanla seni değerli kılıp sana değer verecek...
İse önce kendimizden başlamalıyız, çünkü bir başkasından önce beklemek sadece kocaman bir hayal olur .
Doğum günün kutlu olsun canım
Üzme kendini bakiyim sil gözyaşlarını hemen!
Biz kadınların içinde bir güç var. Hiç kimsede yok o güç. Kendi kendimizi sarıp sarmalarız. Kendi kendimize yara sararız. Kimseden bekleme sakın bunu. Zira sana erişmeleri mümkün değil. Kalk. Ve ben bugün farklı bir method deneyeceğim hayatıma karşı de. Bugün aldığım nefes her gün kinden farklı olacak. Peki ya şimdi ben ne yapacağım deme. Bunu o güce sor sen kendini bizden daha iyi tanıyorsun. O seni üzen her ne ise sen üzüldükçe seni dibe çekiyor. Ordan çıkma diyor sana. Oysa sen ışığı hak ediyosun. Ordan çık ve gücünü göster.
1,486,393 soru
24,300,601 cevap
344,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın