0 oy
305 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Günaydın canlarım eşim geceleri uyuyamıyor sebebi de fıtık sol bacağından çekiliyor fıtıkda etki yapar ama masaj yaptığım alt baldırda bilye gibi kitle var doktora git diyorum fizik önerdi doktor fiziğe nasıl gideyim kim 24 gün izin verecek bana işten çıkartırlar diyo sağlığından önemli değil ya bir hal caresine bakarız dedim sağlığın olmadan hiçbirbsey olmaz diyorum yok diyor dün gece hiç uyumadı o kadar cok sinirli ve yorgundu ki ağlayacaktı artık sinirden o derece nasıl yardımcı olcam ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin kızlar 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Rabbim şifa versin inşallah 

tarafından
Amin canım sağol cümlemize şifa versin rabbim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi bilgim yok canim cok geçmiş olsun RABBIM acil sifalar versin INŞALLAH 
tarafından
Amin canım cümlemize
0 oy
tarafından

Kuzum benimd ebelimde fıtık var egiklik var kayma var .... Esin fiziğe hiç gitmesin boş hiçbir faydası yok ..... Bende gittim boş yani inan yatakta sağa sola donemiyitum ...

8 ay önce doğum yaptım özel doktora gittim belimden dolayı emzirdigin için ilaç veremedi tabi ama ilerde beline platin takılabilir demişti .... En iyi yöntem olarak da sıcak su torbası günde 3 defa 15 dakika belinde tutsun bana faydası oldu inseallah eşine de yarar .... Havluyu utule sıcak sıcak beline sarsın uzansin.... Bu dediklerimi yaparsa fizik tedaviden daha çok işe yarıyor 

Ve masada yemek yesin  
tarafından
Bende aynı senin gibiyim skolyoz ve fıtık var hamilelikten önce gittim iyiyim suan şükür faydasını gördüm ben 3 ay daha devam edecekti hamile kaldım eşim sakatlandıktan sonra daha kötü oldu ilac kullandı o kadar fayda etmedi ama bacağında bilye gibi bir sey var damarları ele geliyor resmen masada yemek yiyoruz  kuzum şok yapıyoruz bacağına biraz fayda ediyor belinde ağrı yok kalçadan ayak ucuna kadar sol bacağim çekiyor diyor
tarafından
Evet bende de skolyoz ..... Kuzum o fitiktan dolayı bacağına vuruyor sıcak su torbasini beline koy beli rahatladi mi bacağına vurmayacaktir
0 oy
tarafından

İnşallah tez vakte geçer .

tarafından
Insallaj canım
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Zeytinyağıyla masaj her akşam. Teyzem enişteme yapardı adam rahaatluyordu 
tarafından
Yapıyorum kuzum zeytin yağ ağri kesici kremler farmasinin kremler banamasın demiyor
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Benim annemde de fıtık vardı aniden çok şiddetli ağrı yapmaya başladı 3 doktora gittik hepside ameliyat dedi yat hemen kescez deseler hemen yatacakti o derece kötü olmuştu ne uyku uyuyabiliyordu ne ayakta durabiliyordu ağrıdan ağlıyordu o derece sonra bir yakınımız aracılığı ile bir adama gittiler adam belini çekip fıtığı çıkardı 3 sene oldu hala çok iyi iki büklüm yürüyen kadın genç kız gibi oldu 
tarafından
Evet o çekmeyi bende biliyorum belli bir süre yattı mı annen kuzum
(2,040 puan) tarafından
Hayır hayır sadece 1 ay içinde tekrarlayabilir dedi 1 ay sonra tekrar gittik bir daha çekti o kadar iki büklüm girdiği odadan dimdik çıktı kesinlikle yatmadı sadece sırtına yastık koyarak otur ve yatacagin zaman sert zeminde yat dedi oda 15 gün kadar
tarafından
Maşallah canım şuan kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki bu dedigin nerde
(2,040 puan) tarafından
Adapazarı'nda hafta sonu gidiliyor zaten annemden sonra tanıdık başkaları da gitti hepsi de turp gibi şimdi ameliyattan kurtarıyor adam herkesi aldığı da 150 lira o kadar şartları zorlayıp gidin derim pişman olmazsınız
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Çok gec çıkmıyorsa işten akşamları fizige gidebilir. Babamda ozele gidiyordu gitttigi her gun icin 15 tl ödüyordu gecen yil hatta bu yilda gidicek isten cikip gidiyordu sizde arastirip gidebilirsiniz.

Allah sifa versin canim
tarafından
Öyle düsündükte bizde canım çok geç cıkiyor mesai hep

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
15 cevap 396 göst.
23 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,461 puan) tarafından soruldu

414,054 soru

12,461,971 cevap

46,758 kullanıcı

Kategoriler

...