0 oy
644 göst.
Diğer kategorisinde (1,792 puan) tarafından
Evim giriş katta ve hepsini gördüm elim ayağım korkudan titriyor hâlâ. 20-25 yaşlarında bir çocuk elini kolunu sallaya sallaya geldi bütün arabaların giriş kattaki evlerin camlarına vura vura kırdı. Bende camların önünü siliyordum ilk başladığı anda bizim öteki cama da geldi içerden bağırdım ben vurma ne olur diye gitti ama diğer binalara devam etti. Çoğu kişi çalışıyor zaten evde olmayanlarin bildiğin tuz buz etti. Bir tane demiri bir evin birinci katina attı kocaman bir bıçağın tersi ile vurdu çoğu yere. Bir ara elinde yeşil soda şişesi gördüm molotof filan mı atacak dedim ama çok şükür yapmadı öyle bir şey. Polisi aradım ama gelmediler bile. Doğduğumdan beri burda yaşıyorum sadece 2.5 sene ayrıldım tekrar geldim ilk defa böyle birşey yaşadım. Gupe gündüz nasıl bir cesaret anlamadım. Allah'ım korusun herkesi.  

14 Cevaplar

0 oy
(133,715 puan) tarafından
Kamera varmi binalarda
(1,792 puan) tarafından
Var dükkanlar filan da vardı ama polis filan hiç görmedim
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
yuzunu gordun mu , gecmis olsun cok, 
(1,792 puan) tarafından
Sağol canım ya gördüm yüzünü bizim cama vururken geride duruyordum ama. Fotoğraf çekiyim dedim telefonun kamerasıni açamadım açtım ön kamerada kalmış ceviremedim bir türlü elim ayağım kesildi. Sadece en son bir foto çektim o da perdenin arkasından onun da arkası dönük karşı binanın kapısınin camını kırarken
0 oy
(15,706 puan) tarafından
Nerde oldu bu olay ya , teksas mı burası.
(1,792 puan) tarafından
İstanbul Gaziosmanpaşa valla bende inanamadım ki çok işlek bir yer tam merkez yani
(1,309 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım gaziosmanpaşanın neresi
(1,792 puan) tarafından
Küçükköy merkezi
(1,792 puan) tarafından
Sağol canım :(
0 oy
tarafından
Niye oyle yaptı ki durduk yere pislik herif
(1,792 puan) tarafından
Ya burda park edilen arabalar hep başkasının nüfus müdürlüğü var birkaç sokak ötede millet oraya gelir arabasını buraya bırakır. İlk arabadan başladı vurmaya dedim sahibi ile bir husumeti mı var acaba sonra baktım rastgele daldı yani bütün mahalleye hemde ne pislik o kadar cam kırdı kesilmedi bir tarafı da hayvanın
0 oy
(63 puan) tarafından
Polis nasıl gelmedi ben en çok buna şaşırdım 
(1,792 puan) tarafından
Valla canım 14 sene önce eve hırsız girmişti yine bu sokakta o zaman polisi zar zor getirdik kamera kayıtlarını filan biz alıp teslim etmiştik polise o yüzden hiiiiic şaşırmadım
(63 puan) tarafından
Enteresan valla ne diyim bizim mahallede gündüz vakti bile zabıta gezer
(1,792 puan) tarafından
Ölmek lazım sanırım gelmeleri için.
0 oy
tarafından
Yuhhh ne pislik oldu insanlae 
(1,792 puan) tarafından
Ya valla ne cesaret nasıl bir akla hizmet anlamadım çok işlek merkezi bir yer burası ama hiç gözü görmedi yani
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Mart ayında bizim binayı taradılar.

Ev sahibimiz de binada oturuyo.

Onların kan davalilari bizim üst kata ateş açtı..

Anlıyorum o korkunu.

Ben hemen polisi aramıştım.

Polis gelene kadar onlar gittiler bile 
(1,792 puan) tarafından
Ya sizin kasti bir durum varmış bizde o da yok yani gelişi güzel vurdu kırdı gitti. Ve ben giriş kattayim daha nasıl çıkarım cama nasıl açarım cam bilmiyorum millet sormak için camın önüne geldi tekrar gelip görürse diye perdenin arkasından konuştum hep
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Ee yuh nasil cesaretmis o nerde oldu bu olay 
(1,792 puan) tarafından
İstanbul Gaziosmanpaşa
(5,910 puan) tarafından
Kiz bende gaziosmanpasadayim hangi mahallede oldu ay şoklardayim
(1,792 puan) tarafından
Küçükköy merkezi sen nerdesin
(5,910 puan) tarafından
Yesilpinar meydandayim ben
(1,792 puan) tarafından
Yok canım gelmez herhalde o tarafa inşaallah :)
0 oy
(4,038 puan) tarafından
Etiler olsa polis koşa koşa gelir 
(1,792 puan) tarafından
Belli bir statüde değilsen öl ***** daha iyi
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Oha şu pislikloge bak sen ya iyi cesaret insanların mallarına zarar veriyor canına da yuh ağzım açık şekilde okudum ne insanlar var gerçekten istanbul yaşanacak bir şehir değil 
(1,792 puan) tarafından
Ya hiç sorma zaten sevmiyorum nefret ettim şimdi sanki beraber çalışıp kazanıp yapmış gibi arabaların evlerin camlarıni tuz buz etti kendime olmuş kadar üzüldüm
0 oy
(45 puan) tarafından
Kesin g.o.p yada Bağcılar polis bişey yapmıyor oralarda helede g.o.p ta geçmiş olsun
(1,792 puan) tarafından
Sağol canım valla herşey burda mahalleye güveniyordum merkezi işlek diye ama o bile kâr etmedi
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Polis nasıl gelmedi anlamadım ya
(1,792 puan) tarafından
Ben kendim aradım gelseler benimle de görüşürlerdi herhalde ama gelen giden olmadı
0 oy
tarafından
Insanların suçu ne ki bütün mahalleyi ayağa kaldırdılar bende girişte oturuyom ya ben bile korktum burdan 
(1,792 puan) tarafından
Bu saatten sonra ne yapıcam bilmiyorum :(
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Artik heryerde manyak kayniyor dunyanin sonu geldi hakkatten bi ton sacmalik olmaya basladi 
(1,792 puan) tarafından
Yazık ya nasıl bir dünyaya çocuk yetiştirmeye çalışıyoruz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
13 cevap 357 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 431 göst.
9 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 633 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,751 soru

12,318,401 cevap

38,892 kullanıcı

Kategoriler

...