0 oy
377 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Arkadaşlar gazetecilik mezunuyum yazı yazmayı,kitap okumayı çok seviyorum hatta hayallerim arasında bir kitap çıkarmak bile var nasipte varsa inşallah.Bebeğim olduğu için bi kaç sene en azından o kendini bilene kadar çalışmayı düşünmüyorum ve evde kendimi bi şekilde geliştirmeye devam etmek istiyorum o yüzden daha bilgilendirici, öğretici bir hesap açmak istiyorum yazılarımı paylaşacağım,bol bol fotoğraf çekip ( aynı zamanda fotoğraf çekmekte hobilerim arasında ) paylaşacağım bir sayfa olsun istiyorum ama en başta ilgi çekici bir isim olsun istedim biz gazeteciler haber yazarken başlığına daha önem veririz dikkat çeken ilginç başlıklar olsun isteriz o yüzden en başta hesap isminden başlamak istiyorum daha dikkat çeksin ve etkileşim kazandırsın diye tam bu esnada sizin de orjinal fikirlerinize ihtiyacım var hadi el birliği ile bana bi isim bulalım :angel:

6 Cevaplar

0 oy
(2,793 puan) tarafından

Okuryazar Anne :D

tarafından
Anne kelimesi çok hoşuma gitti
tarafından
Teşekkür ederiiim :))
(2,793 puan) tarafından
☺☺☺❣❣❣
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Düşünüyorum fakat orjinal bir şey bulamadım. Ama nereden paylaşım yapacağını yazarsan seni seve seve takip ederim :)
tarafından
Düşünmen bile mutlu etti teşekkür ederim, instagram canım sen hesabını söyle ben açar açmaz takipleşiriz :)
0 oy
tarafından
Bebişin ismi ne canım eşinin senin isminin birleşimi bir şey uydur 
tarafından
Düşünüyorum canım dediğinden pek bir şey çıkar mı kendimce bi yapayım teşekkürler :))
0 oy
(7,717 puan) tarafından
Çocukta yaparım kariyerde :))

Bilgi peşinde koşan anne
tarafından
Teşekkür ederim :))
0 oy
tarafından
Bende kitap çıkarıyorum biri hazir kitap halinde suan

Bide kuran kursu hocasiyim 

Sair anne dicektim ama ask bahcem olarak 1 yıldır burdayim

Sende yazar anne diye yap yada çocuk varsa o isimle
tarafından
Yaa hayırlı olsun kitabın:)) Bana da nasip olur inşallah teşekkür ederim öneri için
0 oy
tarafından
Bir annenin blogu yada Blogcu Anne 
tarafından
Bir annenin blogu hoşuma gitti olabilir:) Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım :))

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 381 göst.
24 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Bakata (54 puan) tarafından soruldu
0 oy