Çok güzel bir yazı gördüm paylaşmak istedim
Sevgiliniz ya da kocanız vücudunuzda böyle darp izleri bırakıyorsa sizi çok kıskandığı ve sevdiği anlamına gelmiyor. Ölme ihtimaliniz olduğu anlamına geliyor. Ümitcan Uygun, canlı yayın açtı ve herkes izlerken Aleyna’yı darp etti... Daha sonra Aleyna’nın intihar süsü verilmiş ölüm haberini aldık. Ailesi Aleyna’yı toprak altına gömerken ONU ÇOK SEVİP ELBİSESİ AÇIK DİYE DÖVEN Ümitcan, tatillerde ve gece clublerinde instagram gönderisi paylaştı. Bu alçak yaratık tutuklu bile yargılanmadı...
Bin kere söyledim 1 kişinin bile kafasında ampul yaksam sevinirim psikolojik ve sözlü şiddet sizleri fiziksel şiddete hazırlamak için altyapıdır. Dövülürsünüz, ben hatalıydım dövdü dersiniz, mini eteği giyersiniz beni çok seviyo o yüzden kıskanıyor giydirmiyor dersiniz ama hayır o mini etek giyen kadınlara pis gözleriyle bakıp tahrik olduğu için size giydirmiyor sizi sevdiği için değil emin olun siz o kıyafeti giyemezken instagramda ağzının suyu aka aka hayran hayran başka kadınlara bakıyorlar buna emin olun uzak durum böyle erkekciklerden. Hayatınızda gerçekten ADAM istiyorsanız sizi bir adım öne taşıyacak, değerli olduğunuzu hissettirecek ve öldürmeyecek adamlar seçin. Aleyna’ya mini giydirmiyordu bu şer********* kızın pavyonda çalışarak kazandığı parayı yiyordu :) Canlı yayında kızı dövüp öldürünce güçlü bi erkek hissetti kendini ama :) biliyorum sizin de hayatınızda var bunlardan. Öldürülen kızları sakın unutmayın ve en önemlisi biz kadınlara koruyacak bir yasa olmadığını da unutmayın ona göre davranın. Biz kadınlar olarak apta*****i birbirimizin kuyusunu kazarken, birbirimize şiddet gösterip hakaret ederken fake hesap açıp birbirimize kin nefret kusarken bir erkek bizden birini öldürüyor. Aklınızda bulunsun