0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Birkac kez sosyal medyada minik melekler vefat etmiş uykuda melek olmuşlar bu nasıl oluyor ki anlamadım 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kusmukla bogulmuslardir
tarafından
Anladım rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
-Reklam-
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Bazılarına tanı konmuyor yeni doğan ölümü diyorlar .. Ecel işte rabbim kimseyi evladı ile.imtihan etmesin
tarafından
Aminnnnnn m Rabbım kimseyi evladiyla sinamasin
0 oy
tarafından
Kusuyorlar genelde kusmuk boğuyor malesef yan yatırmaya hep dikkat ettim ilk 6 ay kusunca kenardan aksın ağzından diye 
0 oy
tarafından
Evet canım maalesef ani bebek ölümü sendromu diye bir hastalık var uykuda örüyorlar
0 oy
(884 puan) tarafından
Canım yapılan araştırmalarda 0-3 aylık bebeklerde uykuda anı ölümler yaşanırmış. Ve bunun sebebini onlar da bulamamış. Ama bu anı ölümler olmasın diye de belli kurallar koymuşlar. Işte sırt üstü değil de yan yatırmak. Dikkat etmek uykuda sık sık kontrol etmek gibi gibi 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Genelde boğulma oluyor, kusuyorlar boğuluyorlar Allah göstermesin çok kötü bişey, 
0 oy
tarafından

Ben çocuklarımın ikisini de hep yüz üstü yatırdım çünkü kusarsa boğulur bazende yan yatırdım 

(182 puan) tarafından
Yüz üstü boğulmazlarmı
tarafından
Yoo 2 çocuğumuda öyle yatırdım ben yastıksız koydum
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Sigara içen annelerin bebeklerinde de oluyormuş 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bebeklerinizi emzirdikten sonra hemen düz bir şekilde yatırmayın. 5 10 dakika  dik vaziyette dursun. Yatiracaksaniz da yan yatırmaya ve belli araliklarla takip etmeye özen gösterin. Rabbim kimsenin başına vermesin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 345 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 397 göst.
8 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Şule Asgerova (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,519 puan) tarafından soruldu

404,445 soru

12,116,183 cevap

36,461 kullanıcı

...