0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Geceli gündüzlü küvez nöbetleri ve gözleri şişmiş bir anne ve anneanne :) sizde durumlar nasıl

image

5 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kuzum yaaa insallah biran once duser sariligi❤
tarafından
Sarılık fazla yokta enfeksiyonu için daha fazla yatıyor canım :) <3 Ama Allah razı oldun
-Reklam-
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kucağına versin inşallah canım 

Geçmiş olsun neden küvözde 
0 oy
(350 puan) tarafından
Allah yardimcinz olsun canim
(350 puan) tarafından
Zor Allahim acisini gostermesin evlat olunca daha cok yaniyor insann canı biz de kosturuoz hastane hastane Allahim dermansiz dert vermesin kimseye cok zor
tarafından
Sizin neyiniz var canım
(350 puan) tarafından
Bizim sol gozumuz anne karnnda olusumu tamamlanmams ve tedavisi yok dedi doktorlar az gorecek belkide hic gormeyecek bi umut tedavi bulur muyuz dye geziyorz doktr doktr ve genetik olabilr baska hastaligi olabilir dediler surekli tahliller testler henuz belli degil ama insallah sagliklidir kuzum cok korkuyorum
tarafından
Niye o göz öyle olmuş ki şeker hastalığı olan var mı ailede canım
(350 puan) tarafından
Hayir aslnda ailemde haatta sulalemde boyle bi sorun gormedim ama tahlillerde belli olacak iste insallah genetik degildir genetikse bi daha cocugum olmasina nasl cesaret ederm daha kotu olabilir genetikse
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Allah sabır versin güle oynaya bebeğin kucağında evine dön tez zamanda inşallah ☺
0 oy
(125 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin canım bizde vardiyalı şekilde nöbetteyiz yeni doğum yaptım 
tarafından
Küvezde mi benimde 2 gün oldu
(125 puan) tarafından
yok çok şükür cnm biz evdeyiz bende erken doğum yaptım suyum bitmişti ama çok şükür küveze girmedi iğne oldu da ateşi falan çıkar diye bekliyorum başında

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,799 soru

24,376,912 cevap

348,381 kullanıcı

...