0 oy
698 göst.
Diğer kategorisinde (4,757 puan) tarafından

Canlar 31 haftalık hamileyim ve belim çok ağrıyor dayanılmaz derecede ağrıyor sağ bacağıma vurıyor ağrısı uzanamıyorım oturamıyorum bunlar normal mi benle aynı hafta da olanlar ne durumdasınız belim çok ağrıyor bu günlerde bir hafta sonra hastaneye gideceğim daha canlar :(

10 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

28de baslamisti canim benimki su an 34üm gecti. Yuruyemezdim topallaya topallaya yururdum. Sagima yatsam sola donemezdim yere otursam kalkamazdm ama sukur ki gecti. Simdi kaburgalarim omurgam dayanilmaz aciyor :D

(4,757 puan) tarafından
Aynı şuan ki beni anlattın tatlım ya inşallah geçer benim de ağrı kesici içsem parol iyi gelir mı acaba zararı var mı kuzum
(310 puan) tarafından
Parolun bi zarari olmaz zaten doktorlar hep onu oneriyor ama ben icmedim canim. Kendi gecmesini bekledim surekli sicak dus aldim sicak tuttum. Sende oyle dene istersen ilactan iyidir yani
(4,757 puan) tarafından
Valla aldık bir tane canım dayanamıyorum ki sıcak duş almak ıyi değil bu haftalarda kuzum
(310 puan) tarafından
Valla ben sicak dusla rahatliyorum bugun nstye de girdim hic sancim cikmadi :)
(4,757 puan) tarafından
Kaç haftalıksınız siz canım benim
(310 puan) tarafından
34.haftadayim kuzum
(4,757 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin miniklerini korusun sağlıklı bir şekilde bir avazda kurtarsın kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim aminnnnnnnnn inşallah
(310 puan) tarafından
Âmin cümlemizi insallah :)
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn
(310 puan) tarafından
Mesela durduk yere terlerim avuc iclerim flan cok terler gecen hafta basladi bu belirtiler de. Hele ayaklarim nasil yaniyor anlatamam
(4,757 puan) tarafından
Evet tatlım ben de var aynı şeyler çok sıcak terliyrom sıkıntı geliyor bana resmen kuzum ya sen nerde yaşıyorsun canım
(310 puan) tarafından
Bir an once hayirlisiyla dogsalar keske :) konyadayim canim ben
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn kuzum hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip olsun inşallah Konya da çok sıcak ya tatlım
(310 puan) tarafından
Sicak evin ici daha bi sicak :)
(4,757 puan) tarafından
Evet canım aynen öyle kuzum
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Benim de öyleydi yanlış yonlendirme olmasında. Çok ağrım oluyordu doktor parol icebiirsin demissti. Bi iç bakayım kesecek mi ağrıni
(4,757 puan) tarafından
Valla kuzum ağrısı dayanılmaz dercede ya içsem iyi gelir mi acaba canım
(581 puan) tarafından
Gelir canım Doktorum günde 3 tane icebiirsin demişti
0 oy
tarafından
Sağ bacağıma vuruyor çok ağrıyor bnimde şuan uzanıyorum hatta cnm aynıyız 31+4oldk
(4,757 puan) tarafından
Tatlım çok kötü bir ağrı ama hayatımda bu kadar belim ağrımamış  uzanamıyorım da 5 dk da bir kalkıp oturuyorum diğer tarafa dönüyorum ya
tarafından
Dayınılmick gibi sıklaştıysa bir acile fln git cnm durumu belirt imanın varsa yada parol iç geçmezse git niye şiddetlendi ki bu kdr ya ağrı olması normal de geçmemesi kötü
(4,757 puan) tarafından
Valla canım kaç gündür var bugün çoğaldı bir parol içeyim geçmezse acile giderim olmazsa tatlım
tarafından
Tmm cnm çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz heemn geçer
(4,757 puan) tarafından
Az ıyiyim ağrı kesici aldım ya çok şükür geçti biraz kuzum sağol teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun canım benim
0 oy
(7,485 puan) tarafından
Iyi aksamlar canim benim. O haftalar da benimde agriyordu. Bebek hareketleri nasil. Normal diye düşünüyorum ama yinede cok dayanamaz ağrın falan olursa acile git derim. Rabbim sifa versin.❤❤
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn hareketleri iyi çok şükür ben iyi değilim çok ağrıyor dayanılmaz derecede ağrıyor sağ bacağıma vurıyor ağrısı uzanamıyorım oturamıyorum
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Ben bugun 29 haftamdayim benimde  ilk defa basima geldi cok ozurdileyerek soyluyorum buyuk abdesttim varmis gbi oluyor bacaklarim sizim sizim sizliyor neden acaba
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım ya dediğin gibi hayatım da bu kadar ağrı girmemiş belime tatlım ya
(7,137 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun valla boyle agriya dayanamizda dogumda napcaz acaba insallh bir avazda kurtuluruz cok zor gibi duruyor agri cekmek
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn rabbim hepimizin bebeğini korur sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah tatlım aynı düşündeyim kuzum
0 oy
(9,704 puan) tarafından
Kuzucum egzersız yapsan iyi olur bende 30+3 deyım o konuda sıkıntım yok sukur.kılo alımın kılon ne durumda 
(4,757 puan) tarafından
Canım egzersiz ne ben daha evin bütün işlerini yapıyorum aynı zamanda egzersiz değil mı onlar kilo almadım fazla bebeğimle birlikte daha 8 kilo almışım canım en son öyleydi kuzum
(9,704 puan) tarafından
Hayır askım o egzersız degıl işte :) omurganı rahatlatacak hareketler bulmalısın medıtasyon gibi dusun.ben pılates yapıyorum mesela ıyı gelıyo 12 kılo aldım ben sen yıne ıyı almıssın :)
(4,757 puan) tarafından
Canım doktorum söylemeden yapamam cesaret edemem kuzum
(9,704 puan) tarafından
Canım kendını zorlayacak seyler degıl elbette ama doktoruna sor o sana yol gosterır.
(4,757 puan) tarafından
Öyle yapayım en iyisi kuzum
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ben çok yorulunca ağrıyor belim sadece
(3,459 puan) tarafından
Yok dikkatli dikkatli yapabilirsin genelde esneme gevşeme hareketleri oluyor
(4,757 puan) tarafından
Ne yazmam gerekiyor çıkması için kuzum
(3,459 puan) tarafından
Hamilelikte bel ağrısı nasıl geçer diye yaz canim
(4,757 puan) tarafından
Tamam canım sağol teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun canım benim
(3,459 puan) tarafından
Hepimizden canim
0 oy
tarafından
Tatlim benim de kalcam cok fenaydi doktor a dedim maden suyu icmemi önerdi içtim gecmezse magnezyum vereyim dedi. Iyi hissettim kendimi devam ettim maden suyuna 
(4,757 puan) tarafından
Iyi gelir mi gerçekten sade mi olacak kuzum
tarafından
Dene canim sonucta bir sürü mineral var sonucta. Tabi sadesini ic. Ve markalarini arastir öyle ic bazilarinda problem çıkmıştı
(4,757 puan) tarafından
Öyle yapacağım sağol teşekkür ederim tatlım
0 oy
(290 puan) tarafından
Yaaa kiyamam canm benim uzan ayaklarini yuksekte tut o zaman geciyo arilarin ama bir iki haftaya biseyin kalmayacak guzel arkadasim normal merak etme
(4,757 puan) tarafından
Inşallah tatlım ya valla çok kötüyüm ya
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Bende oyleyimmmm yaaaaaa artik agridan sinirlerim bozuldu dunden beri fenayim niye aceppp bende 25+5 im
(4,757 puan) tarafından
Valla artık bu akşam eşime dedim dayanamıyorum gelsin artık bebeğimiz isyan etme dedi bana rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim
(1,063 puan) tarafından
Amin aminnnnn canm benim sukir isyan degil valla ama insan agrincada söylenmeden edemiyor saglikli dogsunlarda aman ya
(4,757 puan) tarafından
Inşallah kuzum inşallah aminnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnn kuzum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 365 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 601 göst.
21 Nisan 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,112 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,000 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,469 puan) tarafından soruldu

409,094 soru

12,295,383 cevap

38,311 kullanıcı

Kategoriler

...