0 oy
817 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (945 puan) tarafından

image

kızım 7ayi doldurcak dis çıkarıyor ve ek gida yemiyor ağrıdan istahi yok pek bu yüzden emmek istiyor benim sol göğsümü reddetti ilk baslarda gogsum cok üretirdi emmeye emmeye cekildi sütüm bi ara sagip atıyordum lavaboya simdi ters emziriyorum ama eski randumani yok neyse burda görmüştüm bu suyu  dün gece yaptım 1 bardağa 1 kuru incir doğradım küçük küçük böyle olunca içtim..sabah gece 5 bcukta emdi ben 8 de ictim bundan. 

image

Icmeden önce de iki göğüsten de bunu sağdım soldan cok çıkmadı  10 dk sağdım sonra yattim saat 10 bucukta ecrin uyandi 

image

Yarım saat iki göğsümden de emdi sol bildiğiniz akıyordu kızlar şaşırdım bu fotografi da emdikten hemen sonra sadece soldan sağdım..sol göğsüm körelmişti bildiğiniz inanamıyorum sonuca ben yetmiyor diye üzülüyordum hamdolsun sütüm arttı darısı olmayanlara denemenizi tavsiye ediyorum kesinlikle :)

Bol sütlü günler saglicakla kalın :)<3

Bu arada incirli su günde 3 bardakmis :)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm kuru incirmi ede var yapayim bi bunu denememistim bunuda deneyeyim 
(945 puan) tarafından
Evet canım kuru incir sol göğsüm emdikten sonra damla damla akardi bugün fışkırtıyor MasaAllah
tarafından
Nasil yapacaz canm söyle hemn kalkim yapim
(945 puan) tarafından
Kuru inciri küçük küçük 5 6 parcaya doğra her bardağa bi tane gelecek sekilde surahiye at sonra bardakla kac bardak yapacaksan ben 5 bardak koydum buna koy rengi böyle koyulunca ic bardak klasik bardak ölçüsünde
-Reklam-
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Nasil yaptin cnm o karisimi
(1,267 puan) tarafından
Tm cnm sagol denicem
(945 puan) tarafından
Dene canım sifa olsun inşaAllah bol bol sütün olsun:)
(1,267 puan) tarafından
Amin cnm hepimizin insallah :)
tarafından
Canım sıcak Suyaami koydum kuru iinciri ılık suyami
(945 puan) tarafından
Valla normal içme suyuna koydum kuzum
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Aa denemissin çok sevindim artmasna☺️ çok mutlu oldum öğrendigim bilgi başkalarında da ise yaradı diye☺️ inşallah daha da artar ben de mamayı azalttım bu su sayesinde çok şükür ☺️
(945 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun :) ne güzel sevindim senin adına:)
0 oy
(285 puan) tarafından
Ne kadar suya ne kadar incir attın bide kilo aldırıyor mu acaba
(945 puan) tarafından
Ben 5 bardağa 5 incir yaptım canım.ben normalde yakan biriyim canım yani bana kilo yapmadı emdiği için de çok veriyorum kilo
(285 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,717 puan) tarafından
deneyim bende Inşallah işe yarar
(945 puan) tarafından
Bende yaradı canım ama çok yapma koku yapıyor ben az yaptım az içtim günlük yapsan daha iyi .büyük şişeye yaptım attım koktu
0 oy
tarafından
Masalalh cnm henuz dogum yapmadim ama ilk oglumda sütüm cok yoktu ekran görüntüsü aldim bende oglum dogunca eger az olursa sütüm yapicam bundan senin adinada cok sevindim:)
(945 puan) tarafından
Sağol canım dolu dolu sütun olsun insaAllah :)
tarafından
Amin cnmm hepimizin Inslalah
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Merhabalar bu tarifi soğuk suyla mi yaptınız sıcak suyla mi acaba 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 497 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 269 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tinkirbelll (1,120 puan) tarafından soruldu

411,781 soru

12,396,173 cevap

44,172 kullanıcı

Kategoriler

...