Iy aksamlar kizlar oncelikle sorumu sormadan once onu bildiriyimki belkide evet kimisi yorum yapacaq onlarin ozle hayati falan diye ama yinede yaziyim illa bir mantikli cevap veren bulunur ben 4 yillik evliyim ben esimle evlendiyimden bu yana yani benden evel nasillardi bilmiyorum kayinpederim kayinvaldem bir savaş halinde surekli kavka gurultu biri birini sovme bir birilerne sandaleye falan atyorlar seni oldurecem gibisinden falan filan esim bu duruma cok uzuluyor hep konusuyor onlarla boyle yapmayin yarin o bir gun bebeymiz olacaq ona kotu ornek olucakasiniz falan diyo ama yinede aralarindaki musubet neyse anlatmiyorlar ama bir seyler kesin var hatda yataq odalarin bile kavqada bizim yanimizda konusuyorlar adam karsina diyorki bana yakin durmuyorsun benden tiksiniyorsun bu isin ozeli kalmamis zaten o yuzden paylasmak istedim
Kaç yaşlarındalar canım? 55 üstü mü ?
Bence evinizi ayirin torunu olacaknyasa gelmisler ama dogacak torunlari kadar akillari yok biraz olgun olur insan be ortalikta konustuguna bak Allah im ne gunlere kaldik
1,486,287 soru
24,299,035 cevap
343,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın