0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Bosanma davasi acmak istiyorum safranboluda oturuyodum simdi ailemin yanina geldim istanbula davayi burda acabilirim dimi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Açabilirsinde hayırdır ne oldu 
(42 puan) tarafından
Ne olmadiki canim aldatilma hakaret annesinin hamileyken bana  küfürü kucumseme hersey var iftira
(2,263 puan) tarafından
Allah yardımcın  olsun inşallah  canım
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Evet canım baban konuşmaya başladı mı seninle ? 

Sabah ilk işin baroya gitmek olsun. Anlat derdini yardimci olurlar 
(581 puan) tarafından
Aa ama benim annem babam ayrılırken annem istanbul babam sakaryadaydi vede boşanma davası açtılar. Yani oldu onlarda öyle bişey yoktur bence
(42 puan) tarafından
Insallah canim degismemisdir cunku 8 saat suruyo yol yavrumu bidaha gel.git yaptiramam basimda bi büyüğum.olsa.yol gostercek ama yok.iste babam kendi halinde hep.beni suclar
(581 puan) tarafından
Dirayetli ol yavrun için bişeyler yolunà koyman lazım canm. Allah yardım etsin.
(42 puan) tarafından
Sagol.tatlim.aksamdan beri verdigin destek icin rabbimde.senin kalbine gore versin herseyi hayirli.ramazanlar
(581 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim. Amin hepimizin gönlüne göre versin. Yine durumlardan haberdar et o pislik herifin yanına bırakma.
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Açılıyor tabi hangi şehirde olursan ol o şehirde aç eşine gidiyor. ama bol bol delil kanıt topla mümkün olduğunca sana tavsiyem 
(42 puan) tarafından
Sagol canim kucuk bebegim var hic durmuyo surekli agliyo gazi var ona bakiyorum hic zamanim.olmuyo yoksa simdiye kadar coktan gitmistim adliyeye 1 hafta oldu istanbuldayim ama iyiki sizin gibi insanlar var gercekten cok sagolun tum sorularima cevap buluyorum
(1,515 puan) tarafından
Rabbim çocuğunu sana bağışlasın bu ramazan ayın hayrına herşey senin gönlünce olsun
(42 puan) tarafından
Hepimizin hepimizin insallah canim kardesim Allah razi olsun ya vallahi cok stres attim boyle msjlar aldikca herkesin rabbim.gonlundekini versin
(1,515 puan) tarafından
Her zaman senin yanındayız kalben hiç unutma keşke daha fazla yardım edebilseydik önce rabbim sonra biz daima yanında olucaz kalben
0 oy
tarafından
Açabilirsin canm da sknti ne 
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Acabilrsn hatta esin istnbuldan dava acmadan sen ac dva nerde acilrsa durusma orada yapilir surekli istnbula gidip gelmek zorunda kalmaesn gelsin gitsin gervki avukata vekalet verebilion yada dilekce gonderebiliosun ama ne gerk var ie ugrasasin ac sen oldgun bolgeden. ALLH yardimcin olsn canm okumstm postunuda bebegnde ufak  hakkinzda hayrlisi olsn ins
0 oy
(1,231 puan) tarafından
İkemetgahini İstanbul'a aldirirsan İstanbul'da acabilirisn

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 328 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Melis87 (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.