0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (1,306 puan) tarafından
Normalde pamuk kullanıyorum ama sağa sola gidince elini yüzünü silmek için bide şu bulamadimiz yerde pamuk ise yaramıyor ıslak mendil daha pratik uni baby aldım eşim gitmis migros un ıslak mendilini almış bi ara kaynimda komili varmış kullan bunu dedi şuan bı paket komili var internetten sipariş etmek istiyorum toplu şekilde kururmu sizce alsam siz ne marka kullaniyosunuz 

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Uni ve iztonok sulu molfıx
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kurumaz canm ben 24lü koli olarak aliorm sleppy sensitive.Cok memnunum aylarca gidiyor.
0 oy
(5,051 puan) tarafından
Altını silmek için sleepy

Elleri oyuncakları için molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyorum paketinin üstün de nereye ne için kullanıldığı yazıyor
(1,306 puan) tarafından
Ben ikiisi için birşey ariyorum hem alt silme el yüz oyuncak
(5,051 puan) tarafından
Tek molfix izotonik deniz suyu al o zaman
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Uni kullaniyorum memnunum ben
0 oy
(1,712 puan) tarafından
sleepy kullanıyorum canm netten siparis veriyorum 12li 90 adet baya bi gidiyır
(1,306 puan) tarafından
Hangi site
(1,712 puan) tarafından
trendyoldan siparis ettim orda uygundu
0 oy
(6,395 puan) tarafından
Uni baby wipes kullanıyorum eliyle yüzü için zaten çogunlukla yıkıyorum
0 oy
(141 puan) tarafından
Slepy kullanıyorum 12 paket 90 li baya gidiyor sitesinden sipariş veriyorum sende verebilirsin ve bı çok çeşidi var el yüz içinde altını silmek içinde girip bakabilirsin hiç bı şekilde kurumuyor 
(1,306 puan) tarafından
Bir tanesi hepsi için kullanılir demi
(141 puan) tarafından
Evet hepsi için kullanılan ıslak mendillerde var yedidogan ıslak mendil alabilirsin siteden bak var orda hepsi için kullanıliyilo saf su iceriyor sadece
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bebeğin küçükse üni baby yenidoğan ben oğluma 1 yaşına kadarkullandim diğer ıslak mendilleri kullanınca hemen kızarıp pütür pütür oluyordu cildi
(1,306 puan) tarafından
14 aylık
(1,041 puan) tarafından
Molfix izotonik sulu alabilirsin şuan onu kullanıyorum güzel temizliyor zarar vermiyor
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Pamugu günlük olarak kücük bir saklama kabına koyup ıslatıp yanımda tasıyorum ben. Günlük 15 tane mesela. Bu bana daha kullanışlı geldi hem temiz suyla silmiş oluyorum. İçme suyu ile ıslatıyorum i. Evde de aynı şekilde kullanıyorum. Islak mendil de baby me güzel
(1,041 puan) tarafından
Hava sıcak ve ıslak beklemesi küf oluşumuna sebep olabilir
(25,193 puan) tarafından
Aylardır böyle kullanıyorum hiç bşy olmuyor günlük yazdım farkındaysan günlük 15 tane kullanıyorum zaten hiç bir şey olmuyor denemediysen bilmemen normal
0 oy
(250 puan) tarafından
Ben internetten sleppy sipariş ettim . 12 adet 67 tl falandı. Bez olarakta sleppy kullanacağım 
(1,306 puan) tarafından
Hangi site
(250 puan) tarafından
Hepsi burada dan aldim canım ben
0 oy
(385 puan) tarafından
Molfix izotonik sulu , hem diğerlerinden kalın hemde aylardır bi yan etkisi olmadi
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Kizim 3 aylik sleepy yeni dogan kullaniorum daha
0 oy
(776 puan) tarafından
Molfix izotonik sulu cok memnunum
0 oy
(49 puan) tarafından
Sleepy tek geçerim. Yenidogan için olanda sadece pamuk ve su var. Yeni çıkan kekikli okaliptus lu var bitane onun da içeriği temiz. Hem alt temizliği hem el yüz vs için kullanılabiliyor. İnternette uygun oluyo fiyatları toplu alımda 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Uni baby guzel
0 oy
(7,343 puan) tarafından

Eşime bağlı :D üzerinde bebekler için uygun yazısını okur alırmış.. En kalitelisi ve yumusak molfix zeytin yağlı mendilden al.. 

0 oy
(281 puan) tarafından
Uni uneririm kulanirum memnunum
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Sleepy natürel veya sleepy nin okaluptus kekik li zeytinyağlı olanı var ben ikisini de kullanıyorum çok memnunum 
0 oy
(669 puan) tarafından
Ben doğduğunda  101 üni baby almıştım ama dokundu sonra BİM'in ıslak mendiline başladık hala kullaniyoruz 4 ay oldu altını silmeye elini yüzünü bazen siliyorum fazla kustugunda flan deneyebilirsiniz hem kapaklı ya dha kullanışlı oluyo yeşil paket 
0 oy
(819 puan) tarafından
baby turko cok begendim normalde sleepy di artik baby turko ..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 438 göst.
3 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 297 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
12 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 288 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde berivandemir (7 puan) tarafından soruldu

412,730 soru

12,426,601 cevap

45,507 kullanıcı

Kategoriler

...