Sürekli geğiriyorum ve çürük yumurta kokusu geliyor, koku benim bile midemi bulandırıyor. dün yoktu bu sabah başladı. Napmam gerek nasıl geçer sizce?
Sakız çiğne bambu kokular al.ewine
Mideni bozan bişey yedin herhalde o yapıyo olabilir biraz yaş nane yiyebilirsin yada naneli şeker
Mideni mi usuttun canim sen nane ye yesil suyunu falan icsen doktra bi git ama hamilesin sanrm ne olir ne olmaz gecmis olsun
Mideni eksitmissin kuru ekmek galeta veya leblebi yiyebilirsin ve karnini ayaklarini sicak tut eger ki doktorun izin verirse nane limon icebilirsin direk faydasi olur.
Bir kere o kokudan tiksindiysen o koku gerçekten olmasada gelir burnuna canım bende ilk hamileligimde dolapta balık bozulmuştu her dolabı actigimda sanki kokusu varmış gibi gelirdi midem kalkardı burnum tıkalı dolabı açardım 2. Hamileligimde de yumurta aki kokuyodu hep kahvaltı hazırlarken kırardım yumurtayı sanki o koku hiç geçmezdi defalarca tezgahı çeşitli deterjanlarla silerdim sanki geciyo gibi gelirdi çözümünü bulamadım doğum yapana kadar yumurtadan ve etten tiksin inşallah seninki gecicidir
Gerçekten o çok kötü ne yapsan geçmiyor ben midemi çok usuttugum zaman bi kaç kere olmustum gazdan kramplar giriyordu dediğin şey oluyordu beklicen geçmesi için malesef =(( özellikle Susamlı şeyler yeme asitli baharatlı gazlı ve soğuk kesinlikle içme 1 haftada anca geçmişti benim
He birde kesin çözüm acı ot al aktardan yarım tatlı kaşığına doldur ağzına at yut suyla cigneme 10 dakikaya geçiyor biyerde okumuştum deneyenler de aynı şeyi söylüyorlar mide usutmesi çünkü ayakların altına sıcak torba koy biraz şimdilik yarın mutlaka al bak iç iyi gelir
Benden de kaynamış yumurta kokusu geliyor tek bende oluyor sanıyordum bende. Yemediğim halde bile öyle koku geliyor :/
Hamilelikte koku hassasiyeti olabiliyor bir yerde bi koku varsa o sana 100 misli geliyor Bn 5 nci ayımda yim halende ara ara sırf koku yüzünden midem bulanıyor istifra ediyorum normal bu durum sen bak etrafa koku yapan birşeyler varmı diye
1,464,693 soru
24,005,735 cevap
327,558 kullanıcı