0 oy
1,224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Merak ettim yani normade kontrole diye doğum yapıp gelmek

38 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından
Arkadaşım gitti 8 cm açılması varmış sancı vs de sıfır yani hemen yatırdılar doğdu bi saate falan ilginçti gerçekten 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bennn 38+4 de kontrole gittim alttan muayene etti dört cm açıklık var dedi  ama bende hiç bsy yok sonra biraz oynicam doğumu başlatalım dedi tm dedim yarışın yapıldı suni sancı aldığım altı saat son bir saat sancı hissettim çok hafifti sancım hiç zorlanmadim valla çok korkuyordum hiçte zor dikmiş üç kere ikindigmi hatırlıyorum:)
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Bennnn canım benn ;) kontrole gittim doğuma aldılar suni filan derken 25. Saatde doğurdum suyum azalmış benim ondan öyle oldu 
0 oy
(17,430 puan) tarafından
Oğlum da kontrole gittim. Doktor 4 cm açıklığın var yatışini verecem dedi. Diğer gün 14.30 da oğlum doğdu 
0 oy
(81 puan) tarafından

Ben varım :) ilk oğlumu günüm dolmuştu kontrole gideyim diye gittim hastaneye sancım falan da yok yani çanta manta hiçbişey almadım. 4 cm açıklık varmış meğer hemen yatış yaptılar 4 saat sonra oğlumu kucağıma aldım <3

0 oy
(4,246 puan) tarafından
Var gorumcem kontrol gunuydu nst ye gndrms dr bi bakmislar sanci var tabi bu bilememis agrim vardi herzamanki.gibi diyo meger sanciymis hemen sezeryana aldilar
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Bnde kontrolüm vardı suyum azalmış hemen suni sancı verip doğum yaptım 
0 oy
(374 puan) tarafından
Ben pandemiden dolayı epey bi gitmedim 35+5te gittim neye uğradığımı bilmeden doğuma aldılar doğumayaneye girerken eşim ben öyle ağlıyoduk ki o kadar korkmuştuk ki o daha çok küçük ölür naparız diye sonra doğurdum işte :)))
0 oy
(236 puan) tarafından
Ben bennnn :) :) 
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Bennn :D nstde kalp atısları hızlıydı yatıs yaotı serum vs düzelmeyince ameliyat dediler :D dogum için önlük falan  herşey hazırdı eşimin gelmesini bekliyodum hastane çantasınu almaya eve gitmişti imzası lazmdı onu bekledim :)
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ben kontrol diye gitmistim suyu azalmis diyip yatis vermisti suni yle o aksam dogurmustum 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Ben de kontrole gidiyo dm suyu sızıntı yaptı hastane de yattk düzelmedi doğuma grdm
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Bende normal kontrole gittim ama benimki gece suyumun gelmesiyle yani ben suyum geldiğini değil de altıma işrdiğimi düşünmüştüm o yüzden tekrar yattım uyudum sabah kalktım gitmicrktim doktora ama içim rahat etsin diye kontrole gittim sezeryana aldılar acil 
0 oy
tarafından
Beeeen  blendirim bozulmuştu sözde onu PTT ye götürüp servise gonderecektim önce bı kontrole gideyim dedim hemen doğuma aldılar. Blendirimda benimle geldi dogumhaneye herşeye tanıklık etti . Ondan sebeptir hatirasi var bende geri vermeye de kıyamadım hala bozuk dolabın bir kosesinde duruyor bakıp bakıp o günü hatrliyorum
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Benn 33 haftaliktimm hafiff agrim olduu doktora gidim bi dedimm belim agriyoduu. Doguma girdim cantasiz falan gittim cunku hazir bilee degildii.
0 oy
tarafından
Ben kontrole gittin doğuma alioz dedi direk 2 saat snra doğurdum 
0 oy
tarafından
Beenn .d 1122222

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 261 göst.
0 oy
9 cevap 500 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu