0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eltim gorumcem le gezmeye gitmiş çarşı akahve yemek derken tabi bana bisey demediler doğum yakın sancilanirim diye neyse çocuklarıni sa 2 kızı var 2 sini de kaynvalideme bırakmış çocukları da aşırı yaramaz durdan anlamaz laf dinlemez benim sancim tutsa kimse gelmeyecek annem uzakta zaten 1 saate anca gelir benim kendi annem kaynvalidem yan binada eltim hiç düşünmez oldu artık geçen gün kaynvalidem kızımın eşyalarını getirdi eltimin kızları kıskandığında kızımın kıyafetini yastığı biberon emzik ne varsa balkondan aşağı atmış hiç iniyim de alıyım demedi eltim kaynvalidem indi aldı hepsini sonra çamaşır Makina in çocuk kilidini kitlemisler çamaşırlar doldu servis çağrışım açtı Allahtan da yıkandı yani diyeceğim şu ki eltim çok rahat birisi sizle paylaşmak istedim sinirliyim hala ona makyaj malzemesi istedi bende farmasi ürün satiyrodum parasını vermedi az da değil 239 kirlaik ürün aldı zoruma gitti bende bedava getirmiyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben isterdim parasını ne öyle rezil ederdim onu herkese 
tarafından
Kaynim dna da istedim vermedi başımın gözümün sadakası olsun dedim artık
tarafından
Yoo niye öyle olsun söke söke al parasını vermiyosa ürünlerini geri iste en sevmediğim insan tipi beleşçi insanlar
tarafından
Bende kızımın eşyalarını aldıryoum canım oyuncak istiyorm elbise aykbi
tarafından
O şekilde odesiyorsan bir şey olmaz tabi
tarafından
Bemd eboule düşündüm napayim alamıyorum parasını kaynim arar eksik bisey var mı diye bende cekinemdennsoyelrim
-Reklam-
+1 oy
(235 puan) tarafından
Nasıl bedavaya gitti zorla paranı alsan verir birazda onlar beraber gezmeye çıkmışlar da kıskanmışsn gibi geldi sonuca o çocuklarda torunları ya o ona bskacm rahatsızlık duymayın Bn e rahatsa oda onun rahatlığı diye k bişi yok 
tarafından
Canım gezmesi sorun değil kıskanmam ben öyle kolay kolay eltimin yaptıklarını duysan haklısın dersin karşı binama taşındı yatak odamın ışığını açık görsün hayırdır iş mi var der
0 oy
(6,394 puan) tarafından
Kaç haftalık hamilesinnki aniden sancım gelsendiyosun canm :) eltinden iste parayı noldu unuttun mu hatırlatym dedim de. 
tarafından
Dedim sende olsun eltiye hediye almaz mı insan diyor 40 haftayı doldurdum nisanım geldi
(6,394 puan) tarafından
Doğum yapacam masraflar var derim onzamanda vermezse konusmam net
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Akraba ile alışverişten nefret ediyorum ya iste canim ihtiyacim var de sendeki paraya güvendim de temel ihtiyaç bile almamis ta makyaj malzemesi borca mi alinir allah askina ya paran varsa alirsin yoksa almazsin o kadar basit
tarafından
Ahh ahh bide ben kuaförüm ya iyisini bilirsin dedi bende para vereceğini düşünerek hep iyilerini sectim
(2,368 puan) tarafından
Hemşehrim iste sen alirken iyide verirken kötü mü ne tarafta oturuyorsun:)
tarafından
Belsin canım sen
(2,368 puan) tarafından
Osman kavuncu
tarafından
Yakınz kiz
(2,368 puan) tarafından
Aynen :)) amcamlarda orada benim
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Gidip isyesene kız paranı bu rahatlık babasının evinde olur ohh valla yaa
tarafından
İstedim vermedi
(12,268 puan) tarafından
Ne demek ya kız kaynana söyledin mi kocan yokmu senin ona söyle kaynina söyle vermez ise  herkese rezil et onu
tarafından
Kızımın eşyalarını aldıryoum canım oyuncak istiyorm elbise felam
(12,268 puan) tarafından
E ozmana yapacak birşey Yok sende + geçmen için baya bir halletmen lazım eltini
0 oy
tarafından
Canım eltin gorumcen ile gezmeye gitmiş ve buda zoruna gitmis kiskanmissin gibime geliyor sancı geldi mi ha deyince de doğum olmuyor zaten :))
0 oy
tarafından

Canım eltin gorumcen ile gezmeye gitmiş ve buda zoruna gitmis kiskanmissin gibime geliyor sancı geldi mi ha deyince de doğum olmuyor zaten :))

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bence eltiniz ve görümcenizin sizi çağırmamasına alınıp ne var ne yok dökmüşsünüz ortaya şuan. Onun yaptığından ne farkı var bu yaptığınızın yani biz eltinizi burada ayıplayınca nolucak?
0 oy
tarafından
Valla canim yüz verirsen astarini ister bunlar . Ben  doğumda kaynanam kaldı yanımda iki bebesini de başımıza koydu koydu gitti temizlik yapıyorum diye . Bebeğimin beşiğinin tepesinde gezerlerdi. Allah yardımcın olsun . Bu arada bende kayseriliyim ;)
tarafından
Aha Bi benden daha nereisndne kayserinin
tarafından
Ildemdeyim sen nerdesin
tarafından
Belsin deyim canım
tarafından
Hangi doktora gidiyorsun canim
tarafından
Fakültede belli olmuyor canım bazen Şeyma bazen Nurullah beye
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Parani iste canim hic çekinme ve rahatlik konusunda benim kardeş ve yengelmde oyle kardeşimin bi cocoğu var 1 yaşında benim oğlum 3 aylik anca kardesim bi gelir hic cocuga bakmaz telefon oynar durur çocuğu evi dağıtır heryeri karıştırır kendi bebegimle bir onun çocugada bakarm ve evim dublex cocuk koridoradaki merdivene cıkıyo 1 yasnda ya düşse nolcak git al cocugu derim tamam der oturmaya devam eder ben alirım merdivenden cocuğu geçen elwktrekli supürge yan odadaydı supürgenin ucunda kil topagı kalmış ben gormemişim biz mutfaktayken kardesimin cocugu gitti o odaya kardesime dedim git bak cocuk nerde bişi gelir basına die ama yine kalkmadi ben gittim bi baktim o pis kıl topağını ağzına sokmus cocuk bende kardesime bağırdm bebek bu bos birakip durma ben gormesem nolcakti die ya herkes cocuğuna bakmali bakmicaklarsa yapmasnlar arkadaş
0 oy
(136,813 puan) tarafından
İste alana kasar yuzune vur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
0 oy
11 cevap 225 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu