0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (3,421 puan) tarafından
O kadin aslında yüreğinde ne varsa dilinde de odur öyle bir kadin ama bazen olur olmaz yerde konuşur herşeyi anlatir.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz.  Gelini de onunla kalıyordu ama ayrı eve çıkmak istedi başladı bana anlatmaya gelinini yok işte çok seviniyormus eve çıkacağı için sanki bizden kötülük gördü iş yemek yapsa da yapmasada herkese çok çalışkan diye anlattık ama ciksin artik benim kızım değil gerçekten gelinim olacak onun yüzüne bakmam vs vs gibi şeyler 

Bizde kızla gayet iyi anlaşıyoruz dertlesiyoruz kızın yüzüne bakarken bu laflar aklima geliyor iki yüzlülük yapmış gibi hissediyorum çünkü kaynanasına çok saygı gösteriyor o ise iş yerlerinde gelininden yakınıyor 

Soylemek de hiç istemiyorum bana ne sonuçta ama iyi bisey degil yaptığı normalde ove ove bitiremezdi gelinini en ufak şeyde anlatmadığı kişi kalmadı 

Bide kızın annesine de ne laflar ediyor var ya benim kaynanam olsa öyle ağzının payını veririm ki o kim anneme laf edecek ama kızın haberi yok işte 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,038 puan) tarafından
Bence o kadına cevap vermelisin ortada bir haksızlık var benim çok zoruma gider öyle şeyler. Bı de şeytan sağdan yaklaşıyor kızım gibiydi falan diyor sanki kızının kocasıyla başbaşa kalmasını istemez gibi konusuyor malak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Iki yüzlülük moda olmuş  oda modaya uyuyor işte 
(3,421 puan) tarafından
Evet ama bende kendimi iki yüzlülük yapmış gibi hissediyorum kızın yüzüne bakarken çünkü kaynanasının söylediklerini biliyorum
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Sen söyleme bence iyice işler karışır 
0 oy
tarafından
Tabii ki geline bise deme ama halanın  da konuşmasına izin verme 
0 oy
tarafından
Sende bir gelinsin neden başka birinin sana kötülemesini dinledin bunu dinleyip o masumun günahını aldın kaynanası tamam belli kaynanalık yapmak için konuşmul dinlemek yerine ya halacım boşver herkes mutlu olmak ister hiç girme o konuya diyip kapasaydın konuyu... Şuan bu dedikoduyu yapan herkes iki yüzlü.... Geline birşey deme üzülmesin kızcağız sende hiç bir dedikoduya ortak günah olma boşver dinleme kapa kulaklarını duyma aklına kaynanan gelsin o beni kötülerse nasıl hissederim diye düşün 
(3,421 puan) tarafından
Zaten söyledim ben okadar da hiç bisey söylemeyen biri değilim ama uzattıkça uzattı kadın sonuçta benden büyük durup kavga edecek halim yok

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 520 göst.
4 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Denizyildizi (390 puan) tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,059 cevap

42,919 kullanıcı

Kategoriler

...