Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
kbu koronayi neden cidiiye almiyorlar. cok korkuyorim
0
oy
484
göst.
15 Eylül 2020
Aile & Aşk
kategorisinde
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
soruldu
ben annemgilde kaliyorum. dun annemin akrablarindan biri vefat etdi. anaannemin kardesinin esi vefat etdi. cenazeye gitdi. simdide 3 gun evde oturuyorlarmis. ora gitdi. anne gitme evde ufacik bebek var.. diyorum anlamiyor.. kendide soyluyor orda cok adam var diye. hepsi maska. ne olsun diyorum maska korumazki diyorum. cenazeye gitdin daha gitme diyorum dinlemiyor beni. bu yuzden kalka etdik.. ben babaannem olduyumde bile bir gun gitdim. ya. babama gelemem cocuk var dedim iste. ama annem dinlemiyor. annem halam hepsi gidiyor. sabahdan aksama oturub geliyorlar. yavrum icin cok korkuyorum.. hatami yapiyorum cokmu abartiyorum sizce. annem cok abartiyorsun dedi..sizce bes..abimgilde evde.. ne yapsam sizce bebeyi ayna odadami saklayib 15 gun anneme kardeslerime gostermesemmi sizce? gelen ayda halamin oglunun duyunu var ora gidecekler. benide zorla diyorlar gel diye. aklimi itirecem ya. esim asgeri gorev yapiyor bu yuzden ailemle kaliyorum.
aile
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
0
oy
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla hastalandiklarina cok gec olacak cember daraldi kim hasta bilinmiyor sen haklisin az akilli olsunlar
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
olmuyorlar. bana kiziyor benle kalka ediyor cok sinirime gidiyor bu.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
15 Eylül 2020
Aydanm
(
6,198
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah askina ne maskesi maskeyle oturdugunu mu dusunuyorsun cidden?Sonuna kadar da haklisin cenazeye gitmeseler bi taraflari eksilmez opusup,koklasiyolar sonra ya hastalik geciyor ya da temasli hasta oluyor
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
evet ya. kendiide diyor bir cok insan var diye. ayni evde ayni havani uduyorlar. bunu anlatmak gercekden zor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Eylül 2020
Gamze maden
(
476
puan)
tarafından
cevaplandı
Ailem çok düşüncesiz kusura bakma virüsü ciddiye olmayanlar yüzünden bu kdr çoğaldı zaten bnce bebeği sevdirme opturme
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
oyle yapicam ben koymasam bile gelib opuyorlar. bana bagiriyorlar. benden kusuyorlar. halam bile benden kusdu sanki cocgu ilan tek sensin diye.. anlaamiyornkimse beni
15 Eylül 2020
Gamze maden
(
476
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiçbirşey cocugumun sagliligndan ileri değil de çocuğu dusunseler bencilce davranmazlar benim kayinpederim de öyle bende ona vermiyorum çocuğu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Eylül 2020
Duygulu123
(
3,822
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bakarım bebeğime diyorsan kendi evine git orda kal bir süre böyle olursa sana da bulaştırırlar bebeğe de yazık değil mi el kadar sabiye
4 önceki yorum göster
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
konusuyorum oda onaylamiyor. daha dogrusu benim yasadigim yerde gelin yalniz basina kocasi yoksa evde yasayamazmis.. of of. bu insanlar neden boyle anlamiyorumki
15 Eylül 2020
Duygulu123
(
3,822
puan)
tarafından
yorumlandı
Nerde yaşıyorsun ki canım
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
azerbaycan naxcivan
15 Eylül 2020
Duygulu123
(
3,822
puan)
tarafından
yorumlandı
Hee oranın adetleri nasıl bilmem canım o yüzden pek bişey diyemiyorum bide eşinin yanına gidemiyor musun
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
hayir malesef o dagda calisiyor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Kendılerı dıkkat etmedıgı gbı bırde senı pımpırıklı ılan ederler degıl mı? Eger annenın yardmına ıhtıyacın yoksa 15 gun gosterme cocugu siz benım evladımın saglgnı dusunmyorsunuz bende gostermek ıstemyorum dıyebılırsın. Ben gecen hafta anneme kızdım agladım. Ben dıkkat edıyorm annemın agzında sureklı amaan bee cok abartıyorsunuz takdırı ılahı olacakla olecege care yok gbı gamsız laflar edıyo. Bende ona tam anlamıyla guvenemıyorum. Neyse gecen hafya ananem vefat ettı ama koronadan degıl astm koah hastasıydı oyuzden covıd bolumunde uyuttular nefes alması ıcın. Neyse cenaze oradan cıktı dıye adamlar ellemeyın cenazeyı covıd bolumunden cıktı demısler.. Yok bızımkılere oyle dememısler opmusler koklamıslar ananemı. Sonra annem grıp oldu. Ben ve oglum hastalanmıstık tutmuş bıze yardıma gelecek. Agladım dedım senın bu gamsızlıgın yuzunden evladıma bır sey olursa affetmycem senı. Sana ıhtıyacım var suan ama senın dıkkatszlgn yuzunden gorusemıyoruz. Sen boyle devam et ya kendın *** yoluna gıdersın ya bızı goturursun dedım. Uzuldu kızım benım dılımde dıkkat edıyorm ben dedı. Diline de hakım ol ozaman yada gorusmeyelm dedım. Suan her seyden cok yasamak ıstyorm evladım var. Yasamam ve yasatmam lazm Allahın ıznıyle. Kımsenın sprumsuzlugunu cekemem anam dahı olsa
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
doru ya. bende ofkemden agliyorum.. her kes bana sen yapdigin dogru diyil. akraba diyorlar. duyun diyorlar. bende ufacik yavrum var diyorum. anlamiyor.. annem onemsemiyor bunu abimgil de. bebeyi opmeyin diyorum... zorlarinangidiyorlar. cok sinir edici bir sey. kimin hasta oldugunu bilmek zaten zor bu dovurde.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne kavgalar aşar ettm ne cıldırdım. Internetten opmeyın cocugumu dıye paylastm... Ben kımsenın cocugunu opmuyorun ve opmeyınce ölmüyorum. Ama mıllet benım cocugumu opmeynce cıldırıyor. Dayanamıyoruz dıyor. Dayanacaksınız opmeyeceksınız dedım artık. Allah anlayossız ınsanlarn şerrinden korusun. Kım olursa olsun koru evladını. Herkes sana gpre hareket etmek zorunda sen degıl. Evıne gıt tepkını koy... Benı ve cocugumu dusunmek zorundasınız dusunmyorsanız gıdıyorum ben dıycen. Bı yandan alraba evet cenaze dugun bunlar en yakın olunca mecburı oluyor ama yaslılar dıkkat etmyor opuyorlar bırbırlerını. Uzak dursalar ona da amenna.
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
annem diyor iste dun cenazede opisyorlardi diye.. oh oh.. iyi yapmissin ben bir defe paylasdim her kes benle konusmayi kesdi.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Senın dusuncelerıne saygı duymayan ınsanların hayatında da yeri olmamlı. Onların dusuncelerıne gore yasadıgın surece senı seveceklerse hıc sevmesınler.
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
haklisin canimm. iste.. sora annem beni sucluyor. senin yuzunden kiz.kardesim bize gelmiyor. her kese kotu davraniyosun diyor iste.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Canm kendı evıne gıtsen tek halledemez mısın? Gercekten cahıllere laf anlatmak cok zor... En azndan dıkkat etsnler kmseyelenopusup koklasmasınlar maske taksınlar o bıle yeter napacan laf gecmıyorsa
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
kendi evim yok canim.. kiraya cikmam gerek. kocam asgero yorev yapiyordu. biz evlendiyimizden beri. eve gelmez. arada bir gelir. ayda bir kez oda 3 gun falan bazende 2 ay gelmez. kiralik daire tutmak gerek. ailemde izin vermiyor. bizim kaldigimiz yerde kadin kendi basina kocasi olmadan yanliz yasamazmis. arkasinca bin laf ederlermis. o yuzden katlanmak zorunda kaliyorum.. hemde panik atak var bende kocamda bu yuzde yalniz kalmami istemiyor.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Panık atagın varsa kalmayabılırsın ama buna aılen karar veremez eşin ıle sen karar verırsın. Kendı yetıstıklerı cocugun namusundan emın degıllermıymıs de laftan korkuyorlar. Sacmalık ıste. Esın ayda yılda bır gelıyorsa yalnız kalman zor tabı kuzum. Aılenle duzgunce konus dıkkat etsnler en azndan. Hep mujtac oldgn ıcın bunlar ıste. Eşin hep boyle ayda 1 mi gelcek eve
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
evet yaa.. cok zor. inan bazen dayana bilmiyorummm .kiz cocuk 4 aylik artik her seyi biliyor bir az daha buyudukce anlar her seyi bazen tartisma.olur kalka ediyorlar. buda hic hosuma gitmiyor. zaten.. kocamm. qaliba 3 yil oyle olacak. 1 yildan fazla evliyim evlendiyimden beri burdayim.. cok zor. inan.. ailem ola bilir hepsini seviyorum.. canimdan parca. ama minicik kizim var iste.. bir az buyuse gidicem zatem.. kocam belke 7 8 aylik olsun sora git diyor.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Evlendıkten sonra anne evıne sıgamıyorsun kendı evıne cıkınca rahatlarsn smdı en azndan yardmcı olırlar uzme canını sen kuzum.
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
evet yaa. gerkcenden olmuyor. ben zaten her ay aileme esim yediyimiz icdiyimiz icin maaddi para oduyor..400 tl yardim ediyorum.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Guzel dusunce elbette yardm etmenız ama onlar ıstıyorsa sıkıntı. Kendınız dusunuyorsanız ne guzel
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
yok ya annemgil istiyor burda kalirsansa maddi yardim etmelisin burda yiyib iciyorsun diyor. kocanda geliyor yiyor derler.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Bebegının bezını falan kendınız mı alıyorsnuz baban mı alıyor. Eger babam alıyorsa maddi zorlanıyordur. Ama sadece yıyıp içiyosun dye para almaları bıraz garıp geldı
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
yok ya hepsini ben aliyorum annem babam bosanib ayri yasiyorlar diye bir abim calisiyor diye bizde yardim ediyoruz. annemde zor durumda kalmasin diye.
15 Eylül 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ha anladım kuzum tabı ozaman annen zor durumda kalmasın dıyr yardm etmen cok normal. Ben babanda var sanıyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Eylül 2020
Elif5834
(
132
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla canım eşimin işyerinde 1kiside varmış kimseye söylememiş işten atarlar die benim eşimle calisiyordu hergun ateş olculurken kaciyomus sonra zorla hastaneye götürmüşler pozitif cikmis ordanda kaçmış şimdi bulamiyolar sokakta geziyor kimin ne taşıdığını bilemiyoruz çok çok dikkat etmen lazım sen tetbirini al bebeğin herkesden önemli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Eylül 2020
Zisan
(
1,156
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım senin kendi evin yok mu
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
kocam asgeri gorev dagda calisiyor eve gelmiyir. annemgilde kaliyorum mecbur.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Eylül 2020
Selo De Bana
(
25,196
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyleleri yüzünden bitmiyor böyle sorumsuz insanlara hakkımı helal etmiyorum onlar yüzünden kaç can gidiyor
15 Eylül 2020
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
deme yaa.. kendi baslarina gelince anlarlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz