Kendi evini temzlemiyisn kaynNNin ki ne haddine. Ne kadar terbiyesz. Burda okuyunca sasriyorm. Benm kaynanam bana hic bunlrj yapmadi. Bi insan nSl yapr.. hamilesnz bide.
Amaan aldırış etme canım. Kaynana der tabi. Takma onu. Her dediğini takarsan sinirli biri olrsn. En güzeli 3 maymunu oynamak:)
Amaan boşver canım ya her zaman da gidersin gidersin bi kerede gitmedinmi en köti sen olursun zaten riskin varmış bilmiyomu ki da sana laf söylüyo valla kimse kusura bakmasın öncelik bebişlerimiz
Benimkide riskliydi kayinvalideme gittigimde elimden bulasik sungerini falan kapardi kizardi niye giriyon bulasiga diye allah islah etsin oylelerini riski bile bile
Ya biz bu halde kendimiz temizleyelim ama kaynanalara yardıma gitmeyince kıyamaet kopsun oh ne güzel
Inadina sende de bende evde hic bisey yapmıyorum herseyi esim yapiyo sagolsun falan de dahada kudursun dusuncesizler
Ağzı olan konuşur canım takma kafana. Sen bebeğini düşün. Ay kaynanamdan Allah razı olsun valla. Arada bi kırılıyorum sinir oluyorum falan ama düşük tehlikemin olduğu zamanlar yerden çöp bile kaldırtmadı. Sadece yattım. Yemegimi önüme kadar getirdi. Evimi temizledi falan sağolsun. Onun evine çıkmadım bile yani
O altan altan laf sokkan kaynalar yok mu gel agzima kurekle vur diyolar resmen altan alttan laf sokarlar sonra sorsan gelinlerine hic birsey demiyolar sinsiler...
Bu tarz biiey bizdede oldu kayınvalidem yardımcı olmadığımı söylemişti eşimde riski vardı nasıl yaosın dediğinde onun hiç bişeyi yok turp gbi demişti. Yarın birgün bebeğimizi kaybettiğimizde inanacaklar gerçekten riskimizin olduğuna.
1,492,405 soru
24,385,431 cevap
348,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın