0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dalndirildik demiştim bı ara eşim delirdi baş gelmiyorum vuracak diyor bende abisine msj attım abi böyle böyle Mustafa başına iş alacak sen bı konuş diye haberim var sanane yazmış bende nasıl banane başına iş gelse napacam ben dedim seni ilgilendirmez boş konuşma falan yazmış bende sana anlstsanda kabahat yazdım neyse demedim say dedim sen salaksın bı boş konuşuyorsun lan yazmış bende sen kimsinki bana bu sekidle konuşuyorsun dedim eşim beni kacirdi zorla hemde neyse sonra yazmiski senin abin bizi tehdit ederken böyle yapmıyordun simdimi aklına düştü Mustafa demiş abimede bu arada cahil demiş bende laflarına dikkat et dedim kim cahilmis senin kardeşin zorla kaçırdı beni napsalardi kucakmi acsalardi dedim bana hakaretler ediyor eşime dedim şuan işte eve gelince hallederiz dedi bekliyorum ne dicek abisine eğer bsy demezse ailemi arayıp beni gelip almalarını soylicem zaten bitmiyor skntilar hepsi aynı ailecek benim adımı deliye çıkardılar eşim desem yapmadığını koymadı düzeliyor gibi ama bu akşam herşey belli olacak beni seviyorsa abisine gerekeni der uzun oldu kusura bakmayın

5 Cevaplar

+1 oy
(1,166 puan) tarafından
kocan  gerekemi yapmali. yapmasa   git ailene. o nasil konusma. sekli. kim oluyoki  o sana oyle soyluyor.. kendilerini ne saniyorlar. 
(1,166 puan) tarafından
evlilik zor vallahi..  rabbim yardimcin olsun.  kadinlar hep sevgi sayqi ister  ya.   para pul istemez zatem ama onlada onu bile bazi erkekler cok gorur
tarafından
Benim eşim zannediyorki eve ekmek getirse yeter yani hep çalışın sadece bakım yeter diyor ama ben para pul istemiyirum ki sadece saygı sevgi bekliyorum karnimiz doysun yeter ama onlar öyle dil hatta ailesi iş yerinde kalsın gece de iş gelince baksın diyolar anlican tamamen unutuldum umursanmiyorum
(1,166 puan) tarafından
eve tek para getirmekle olmuyorki.. zaten kadim sevilmek istiyor.    insAllah rabbim yardimci olur.  kocan sana ilginide sevginide verir. ailene kurtaran sevgi ilgi zaten
tarafından
Yeni post actm canm bı bak eşim arkamda durdu ilk defa
(1,166 puan) tarafından
peki canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlari nasil soyluyor ya  ben olsm varyaaa
tarafından
Şok oldum canım bende kardeşine akıl versin diye msj attım çok üzgünüm bsy yapmadim ben baştan beri beni bsyden saymamislardi zaten
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Oooo o kim yaaa 

Azını buzerim onun benim eşim de bir şey diyemez o da bana ağzını açamaz:angry:

tarafından
******** eşimin tepkisi ne olck sadece onu bekliyorum
0 oy
tarafından
Vallahı onun agzına..... Rım sonra deliyi gordunuz derım. Hadsiz serefsız. Bırdaha o pisliğin bulundugu ortama ayak basma kız. 
tarafından
Asla sesini dahi duymak istemiyorum şerefsizi seviyesiz dengesizlik teki adam sayanda suç gelecekler hepsi ayağıma gelecek yüzlerine bakmicam
0 oy
(271 puan) tarafından
Kaynın kendi ni ne sanıyor ya nasıl böyle konusur ay çok sinir oldum 
tarafından
Sinirlerim tepemde annemi aradm anlattm eğer eşim tepki gostermezse ilk sikayetvi olucam hakaret ettiği için ikincisinde direkt bosicam eşimi yeter artık kaç oldu bu savunması lazım beni
(271 puan) tarafından
Eşinin herkesin agzını kapatması lazım ne demek yaa kaynım nerenin iti oluyo da böyle konusuyo sana
tarafından
Çok şaşkınım eşim ilk defa arkamda durdu ağzının payını vermiş artık ezdirmicem seni dedi çok şükür aklı başına geldi
(271 puan) tarafından
Çok şükür sevindim senin adına

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 739 göst.
0 oy
6 cevap 366 göst.
0 oy
21 cevap 577 göst.
0 oy
15 cevap 742 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu