Dalndirildik demiştim bı ara eşim delirdi baş gelmiyorum vuracak diyor bende abisine msj attım abi böyle böyle Mustafa başına iş alacak sen bı konuş diye haberim var sanane yazmış bende nasıl banane başına iş gelse napacam ben dedim seni ilgilendirmez boş konuşma falan yazmış bende sana anlstsanda kabahat yazdım neyse demedim say dedim sen salaksın bı boş konuşuyorsun lan yazmış bende sen kimsinki bana bu sekidle konuşuyorsun dedim eşim beni kacirdi zorla hemde neyse sonra yazmiski senin abin bizi tehdit ederken böyle yapmıyordun simdimi aklına düştü Mustafa demiş abimede bu arada cahil demiş bende laflarına dikkat et dedim kim cahilmis senin kardeşin zorla kaçırdı beni napsalardi kucakmi acsalardi dedim bana hakaretler ediyor eşime dedim şuan işte eve gelince hallederiz dedi bekliyorum ne dicek abisine eğer bsy demezse ailemi arayıp beni gelip almalarını soylicem zaten bitmiyor skntilar hepsi aynı ailecek benim adımı deliye çıkardılar eşim desem yapmadığını koymadı düzeliyor gibi ama bu akşam herşey belli olacak beni seviyorsa abisine gerekeni der uzun oldu kusura bakmayın