0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde (3,744 puan) tarafından
Gorumcem bebeğine uyku ilacı veriyomus bende vercekmisim benim bebeğim uyuya gayette güzel uyuyo görümcemle konuşmuyorum ama uzaktan yetişiyor eşime diyo kanına giriyo sonra eda bebeğe bunu yapalım dio sinir oluyorum 

25 Cevaplar

+3 oy
(16,583 puan) tarafından
Görümcenin bebeğine açıyorum Allah ıslah etsin uyku ilacı nasıl veriyorlar bebeğe ya sırf kendi rahatlari icin 
(3,744 puan) tarafından
Annelik kolay mı gerekirse uykusuz kalacaz onların rahatı mutluluğu için
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Deli mi ne???Hey Allahım bunlarda anne oluo bunlarda evlat bakıo sen o masumları koru Yarabbimmmm:/
tarafından
Pinky saçmalığa baksana Allah aşkına bu nasıl bir akıl eda yerinde olsam onunda vermemesini sağlarım yazık bebege ya
tarafından
Ah ah şu gruba uye oldum Vallahi ne bicim insanlar var diorm.Kendi icsin o uyku ilacini.Psikolojik manyak.Bebeginin direk beynini etkileyecek direk haberi yok.Bune cahilliktir.Sinir oluorm ya.Sonra sinirlisin diolar gelde dellenme işte.
tarafından
Yani Allah korusun ağzıma almak istemiyorum daha kötü de sonuçlanabilir cahillikden başka birşey değil üzüldüm yavruya
(3,744 puan) tarafından
Kesinlikle ilerde görür zararını hadi diyelim ki uyumuyo gazı vardır bı yeri agriyordur uyumak istemiyordur bunlara bakmak lazim
(6,187 puan) tarafından
Anne mi valla anne olamamis o daha.Cocuga ne kadar zarar verdiginin farkinda bile degil ya da farkinda delilige vuruyor
+2 oy
(775 puan) tarafından
Ayy sakın sakın bizim bı tanidik öyle vere vere çocuğu beyinde hasar oluştu çocuk şu an engelli uyumasa bile verilmez ya ona oyle
(3,744 puan) tarafından
İşte ben de vercek misim eşiminde aklına giriyorlar oda saçmalamayın olur mu verilir mi demiyo ablam veriyo sende ver dio
(775 puan) tarafından
Tobe tobe  Allah akıl fikir versin cnm
+2 oy
(583 puan) tarafından
Gerçek ten  yuh diyorum küçücük yavrucaklara nasıl veriyorlar o ilaçları allah ıslah etsin 
(3,744 puan) tarafından
Düşün hadi verdim diyelim çocuk hiç uyanmazsa vebalini onlar mı üstlenecek vermeseydi dicekler
+1 oy
(2,539 puan) tarafından
Tövbeler olsun . Allahım göstermesin nasıl veriyor kendi rahati icin  uyku ilacını ya . Ölse gitse cocugu evlerden irak bunlarda taşa sürecek akil yok . Nasıl anne bu
(3,744 puan) tarafından
Herkesin bebeği farklı kimi çocuk hiç uykuyu sevmez kimisi de çok sever benim bebeğim uyuyo çok şükür uyuyan bebeğe neden vereyim ben
+1 oy
tarafından
Görümcenin adını soyadını versene şikayet edelim.  Bence çocuk onda kalmamalı kendi rahatı için çocuğa zarar veriyo.  Madem uykuna düşkünsün doğurma kardeşim
(3,744 puan) tarafından
Gerekirse uykusuz kalacaksın arkadaş annelik kolay mı boşuna dememişler annelerin hakkı ödenmez diye
(3,821 puan) tarafından
Arkadaşa katılıyorum ad soyad bize verme ama şikayet et yazık çocukta kalıcı hasar bırakacak
+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Çocuğa uyku ilacı mı verilir ya millet iyice rahatına düşkün oldu.  Anne olmak kolay mı uykusuz da kalincak herseye de sabırlı olunacak . Onlar gibi biz on çocuk buyuturuz . Sacmalamasinlar ya . Böyle saçma insanları duyunca sinir basiyo beni 
(3,744 puan) tarafından
Boşuna dememişler annelerin hakkı ödenmez diye neden gerekirse uykusuz kalıcaz yeter ki onlar iyi olsun
0 oy
(2,243 puan) tarafından
tobe ya aman diyim canim sakiin aklina bile getirme bebegin tum sistemini bozuyo ancak gunlerce uyumaz da doktor gerekli gorur dozunu da verir o halde kabuldur yoksa aa aa gece uyumadi ilac vereyim olmaz oyle sey.kendi icsin gereksiz sey
(3,744 puan) tarafından
Günduz uykuları uyuya ama kesik kesik gece güzel uyuyo ben niye vereyim demi :(
(2,243 puan) tarafından
canim ben aylarca 1 saatlik uykuyla gunu cikardim tam uyuturdum yatardim uyanirdi gece sabaha kadar besik sallardim biraktigim an uyanirdi doktora sordum bana enerjimi arttircak birsey yokmu diye ama uyku ilaci aklimin ucundan gecmedi
0 oy
(3,700 puan) tarafından
El kadar cocuga yapılır mı bu ya bırakın çocuğun canı ne zaman uyumak istiyorsa o zMan kendi uyusun 
(3,744 puan) tarafından
Aynen öyle ben bebeğimin huyuna gidiyorum uyumak isterse uyutuyorum onun dışında oynuyorum ne istiyorsa onu yapıyorum
(3,700 puan) tarafından
Yani yan etkisi mi var ağır mı gelir biz calpol bile zorda olmadıkça vermiyoz
0 oy
(29,523 puan) tarafından

Puyfff bos bogaz görümce saçmalığı takma.

0 oy
(1,095 puan) tarafından
***** yapacak cocugu uyku ılacı vererek. Birde cok iyi *** yiyor gibi öneriyor birde
0 oy
(3,114 puan) tarafından
Ay saçmalığa bak yazık çocuğa ya. Gorumceni uyar bebek için, gerekirse netten araştır ona at. Bebek için yap bunu bence
(3,744 puan) tarafından
Ben konuşmuyorum onunla eşime diyor oda ablam veriyo sende ver dio
(3,114 puan) tarafından
Saçmalık ya. Sen ver onlara toptan uyusunlar kafa dinle biraz
(3,744 puan) tarafından
Çok haklısın öyle yapmak lazım:)
0 oy
tarafından
Gitsin kendi çocuğuna analık yapsın önce , 
(3,744 puan) tarafından
Kesinlikle sürekli benim çocuğama karisiyo bıktım artık
0 oy
(10,844 puan) tarafından
Yok artık.     
0 oy
(135,895 puan) tarafından
Bence zir deli
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Uyku ilacı dediği zatiden mi canım
(3,744 puan) tarafından
Bilmiyorm konuşmuyorum ben onunla eşime diomus eşimde bana dio
(13,618 puan) tarafından
Uyku ilacı değildir o zatiden damladır canım hiç bir anne bebeğine uyku ilacı veremez sanmıyorum yani
0 oy
(406 puan) tarafından
Canım uyku ilacı dediği bebekler için bitkisel damlalar oluyo içinde hep bitli özleri var bebeğin sakinleşmesi hani gazı ağrısı falan varsa diye daha rahat uyuyorlar onu verince belki öyle bişey dir bilmeden bu kadar sinirlenme bence görümcene oda seni düşünmüştür
(13,618 puan) tarafından
Büyük ihtimalle dediğin gibi canım bende aynı şeyi düşündüm
(406 puan) tarafından
Yani sonuçta küçücük bebek sanmıyorum uyku ilacı olacağını
0 oy
tarafından
Allahım yaratıyon bari takip et tövbeler olsun akla bak ya hiç zannetmiyroum ki oda çocuğuna öyle ilaç veriyor olsun yalandan ben veriyorum sizde verin demiyorsa  ne olayım allah akıl fikir ihsan eylesin 
(3,744 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Boyle bebek bakanlarda var demi yaa malesef bebege uyku ilaci vermek hangi vicdana sigiyor benim.bebegim 3 ay boyunca sabah 6 ya kadar uyumazdi 3 ay bende uyku yuzu gormedim ama.aklmdan.bile gecmedi  sakin verme canim 
(3,744 puan) tarafından
Anne var anne var işte canım
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Ohaa yani onu hangi akılla yapıyor yazık bebege
(3,744 puan) tarafından
Herşeyin en iyisini o biliyo ya ondan yapiyodur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 79 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 855 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.

412,494 soru

12,418,940 cevap

45,136 kullanıcı

Kategoriler