0 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Eşim  bir milyar kira vereceğimize kendi evimizi alalım diyor ama biraz araştırdık normal daire fiyatlarına gòre dublex fiyatları daha uygun gibi ama daha önce hiç oturmadık acaba kullanışlı mı nasıl bilgisi olan var mı ? 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha önce oturdum cnm 950 veriyorduk bizde eşin haklı kendi evin için daha mantıklı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerede yaşıyorsun ki dubleks ev daireden ucuz?
(249 puan) tarafından
Kırklareli canım
(249 puan) tarafından
Burda dublex pek tercih edilmiyor adamların elinde kalıyor
tarafından
Izmirde dubleks evler 700 liradan basliyor
0 oy
tarafından
Dublex daha pahalı bizim buralarda 250 milyar diyor
(10,888 puan) tarafından
Çok iyi ya keşke biz de orada yaşasaydık üç beş tane alırdık kirayı verirdik oh mis ye babam ye
tarafından
Ya 2+1 dublex mi olur gozunuzu sevin pek kullanisli olcagini sanmiyorum canim
(14,874 puan) tarafından
Genel de aştta mutfak salon üst katta yatakoda çocuk odası 2+1
tarafından
Valla butun kiracilara allahim ev almayi nasib etsin benim evim 3+1 kaynanam kaynatam baska sehirde 3 kisiye vuyuk bike geliyor basen temizlemekten yoruluyorum bence assagi yukari in cik yapilcagina 2+1 duz bir ev olsa daha kullanisli
(9,622 puan) tarafından
Burda da 250 binden basliyo ama arkadaşın ki gibi 2+1 değil 5+1 veya 6+1 oda sayısına göre bizdekilerin fiyatı da çok iyi ama onlara kullanılan malx3me aşırı kötü yağmurlu günlerde tavanlar duvarlar hep sökülüyo su aliyo cürüyo ben daha bugüne kadar hiç dublexten memnun kalanını görmedim
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Annemin dubleks bence iyi degil temizlemesi zor hem de çocuk olunca tehlikeli oluyor
(249 puan) tarafından
Evet bende çocuğun hareketli zamanı olduğu için tedirginim ama eşimde bu çocuk büyümeyecek mı diyor
(4,285 puan) tarafından
Büyüse de düşüyor diğer yan komşumuz da ole dubleks 15 yaşında ki çocuk bile yuvarlandı babam da kendi evinin merdiveninden kaydi
0 oy
tarafından
Öyle bi şansım olsa kabul etmem 

Yazı ayrı dert kışı ayrı dert

Temizliği ayrı dert 
(249 puan) tarafından
Yazı kışı neden dert canım ?
tarafından
Kuzum arkadaşa katılıyorum bizim evimiz de dubleks bu sene satıyoruz kışın mümkün değil ısınmıyor 600 den assagiya doğalgaz gelmiyor iki oda yandığı halde yazın desen ev 39 40 dereceyi buluyor alev alev yanıyor sıcaktan temizliği ayrı bir dert terastan yağmurlu havalarda su alıyor ev normal daire almak en mantıklısı biz çok pişman olduk satıp kurtulmak istiyorum
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim evim teras canim daha önce dubleks de de oturdum asla ne terasi.nede dubleksi tavsiye etmiyorum çok istemiştim alırken illa iki katli olsun diye ama yok.ne temizliği bitiyor ne masrafi nede faturalari bitiyor yani hem ev ödeyip hemde bunları karşılamak çok zor üç arti bir olsun kendi evim olsun yeter valla tasinmayi.dusunuyorum 
tarafından
Katılıyorum benimde anneannem dublexte oturuyor aynı dediğin gibi faturası temizliği ısinması hepsi ayrı dert teras güzel tamam ama hergün sil supür insanın canı çıkıyor
(877 puan) tarafından
Biz bide kuşlardan çekiyoruz acayip.pisliyorlar hiç böyle düşünmemiştim
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Dubleks olacağına büyük tek kat tercihim olur 
0 oy
tarafından
Biz oturuyorduk çok seviyordum o evi özellikle arkadaşlarımız gelince çok rahat  ediyorduk üst katta kendi halimizde.  Temizliği zor olur belki ama ben yinede seviyorum 
0 oy
(9,649 puan) tarafından
Benim evim dublex ben çok seviyorum evimi
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Dubleks tercih edilmediği için ucuz zaten canım normal dairelere göre yani sen daha iyi bilirsin yaşayacak olan sensin ama ısınması temizliği zor 
0 oy
(776 puan) tarafından
Ankarada 295 bine aldım 5+2 300 m2 bildigin 2 evin var canım terasta 19 bolmeli boydan cam balkon var vala temizlikci kadim sabahtan aksama kadar sadece cam silebiliyor genis ferah güzel organik tarim yaptimiz teras balkonumuz var avantajlari da var dezavantajlarida
0 oy
(396 puan) tarafından
Canım bnm evimde dublex geniş ferah yazın çık terasında otur keyif yap kışın altta yazın üstte takıl. Yorumlarda okudum ısıtma sorunu yaşayanlar varmış bn burda hic öyle bi sorun yaşamadım yaz kış evim gayet sıcak oluyor terastan su alması olayı da tamamen izolasyonla alakalı bir durum eşim müteahhit az çok anlıyorum bu işlerden 
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Dublex evi olup memnun kalan bi benim galiba yorumları okudum da

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 507 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif2512 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde dilardemir (27 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 94 göst.