0 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde (1,798 puan) tarafından
Kızlar eşim cezaevinde bilen bilir yada eski posttan bakabilir.. neyse eşim için tutukluluğa itiraz dilekçesi verdik bu nekadar sürede sonuclanir ? 

2 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
yani davayi temiz ettiniz bu yargitaya intikal eder yargitay davanin yeniden görülmesini ve delil toplanmasini esinin yeniden ifadesinin alinmasina karar verirse 6 ay kadar bile sürebiliyor ama dosyayi inceler yeniden ele alinmasina karar vermeyede bilir 
(74 puan) tarafından
eşin eski eşine bicakli silahli kesici delici bir suc aleti ile zarar verdiyse bunun cezasi farkli
ama hic bir alet olmadan vurduysa sadece yatacagini sanmiyorum sadece darptan iceri atmalarinada ayrica bi şaşırdım cezaevine ilk düştugunde zaten 10 gün kadar coronodan dolayi bi kulucka süresi var karantina da kaliyorlar bildigim kadariyla
(1,798 puan) tarafından
Kadın ilk benim evimin önüne geldi bana hakaret küfür falan etti arkamı dönünce de sırtıma vurdu,hamileyim ve yanımda çocuğum vardı bu yüzden direkt eve çıktım eşime haber ettim yanıma gelirken karşılaşmışlar eşim yanlarinda erkek var sanıp bı sopa getirmiş kadından eşime küfürler falan gelince eşim elindeki ile omuzuna vurmuş bunun üzerine tutuklandı :(
(74 puan) tarafından
cok sacma ya fazla bir ceza almaz kesinlikle esin kadina vururken kamera kaydi vs. varmi kadin sizin kapiniza ne sebepten geldi bunlar önemli ama esin mahkeme acıldıginda direk serbest kalacak şartlı tahliye olur para cezasi veya denetimli serbestlik uygulanir cok üzüldüm ya
adam baskasiyla evlenmis coluk cocuga karismis bokmu var gelip rahatsiz edip huzur kaciriyorsun
(1,798 puan) tarafından
Şuan öyle zor durumdayım ki .. doğuma az kaldı çocuğum babamı özledim diyip duruyor bende şikayetçi oldum elimde goruntulerle ama ona hicbisey olmadı .. eşimin olayın olduğu yerde görüntü bulunmuş ondan tutuklandi :( 10 gün oldu sesini duymayali nasıl olduğunu bilemiyorum bile :( bian evel çıksın istiyorum . İtiraz verildi ama o ne zamana sonuçlanır onun hakkında da bı fikrim yok , duruşma verilene kadar boşuna yatmış olcak , ki duruşma ne zamana verilir Allah bilir :( ya doğum yaparsam onsuz :(
(275 puan) tarafından
Bu temyiz değil tutukluluğa itiraz.
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Tutukluluğa itiraz değerlendirmesi yargılama aşamasında ise üst mahkemeye, soruşturma aşamasında sulh ceza hakimi ne gider ve derhal karar verilir. Postaya gitmryecekse 3 gün içinde karar verilir. 
(1,798 puan) tarafından
Koluna gelmiş keşke yasanmasaydi bunlar :( Gaziantep deyiz canm
(275 puan) tarafından
Koluna geldiyse kırıl çatlak yoksa nasıl bayıldı ki sinir krizi giöbi mi acaba tüh ya üzüldüm olayı tam bilmiyorum ama kadın galiba sana da vurmuş sen rapor aldın mı
(1,798 puan) tarafından
diyorum ya kirik çıkık yok dolmusa binip annesinin evine giriyor orda buna niye gittin falan diye kizdilar ise dediğin gibi üzüntüden sinir krizinden bayılmış olabilir harika rol.yapar çünkü .. ben rapor aldım ama bende bı iz falan oluşmadı ağrı oldu sadece birkaç saat kalkamadım ki ben baya zor geçiriyorum hamileliğimj
(275 puan) tarafından
çok geçmiş olsun kardeşim sen adliyeye git bence durumu da anlat gerekirse tekrar dilekçe yaz savcı ile görüş Allah inşallah yavrunun doğumundan önce kavuştursun sizi
(1,798 puan) tarafından
Aminnn insaAllah çok sağol hem bilgilerin hem güzel dileklerin için ❣️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 342 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2 prensin annesi (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 568 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
7 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 291 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,413 soru

24,385,637 cevap

348,995 kullanıcı

...